Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değiştirdim. hemen de block'luyor bu forum da ya. Gerçi bu phoneguard. sms'leri şifreliyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 2 Kasım 2007; 17:13:00 >
  • bu sizce mesajları gizlio mudur?? yani boş boşuna bi de signed yapmayayım :(
  • arkadaşım sizinle özelden görüşeblir miyiz lütfen önemli bişey diycem msnden olursa çok sevinirim kesinlikle çok rahatsız edici şeyler sölemem..
  • symbiansigned. com da üyelikte hotmail mailini kabul etmior :(
  • www.istanbul.com'dan mail al Onu kabul etmişti bir ara.
  • üst konuda sms sifreleme icin bir arkadas vermişti program yanliş hatirlamiyorsam ..tabi yanlişlik ile silinmediyse
  • ewt verilmişti ama o da networkun da denediği korumalı programdı bu arada network istanbul.com için şöle bi hata verdi nedir bu : "Registration from this email domain is not allowed"

??
  • hayda onu da kabul etmiyor artık demek ki. symbiansigned.com illa da özel domain ismi istiyor. Program geliştiricileri için aslında o site. Ama biz de sulandık ya olaya. Herkes önleme çabasında bu yaptıklarımızı tabii ki. zamanında csr'den cer'e otomatik dönüşüm yapan bir yazılım aradım da bulamadım. bulsaydım o siteye de gerek kalmayacaktı.
  • sanırım "kayıt için bu emaile izin verilmedi" demek oluo başka nasıl üye olacağım*?
  • peki siz üyeseniz benim için o verdiğiniz programı signed yapabilir misiniz ?? ya da ordaki şifrenizle kullancıı adınızı verir misinzi ya da bi şekilde üye yapabilir misiniz beni nasıl oclak bu iş :(?
  • www.bilgisayar.tv den almıştım ben ona vermişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

sanırım "kayıt için bu emaile izin verilmedi" demek oluo başka nasıl üye olacağım*?

arkadasim bu konu cok onemli ve signed isini yapabilecegine inaniyorsan pm at ben vereyim benim id pass imi kullanman icin..
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

peki siz üyeseniz benim için o verdiğiniz programı signed yapabilir misiniz ?? ya da ordaki şifrenizle kullancıı adınızı verir misinzi ya da bi şekilde üye yapabilir misiniz beni nasıl oclak bu iş :(?

bigisayar.tv'yi dene. olmazsa PM'i açayım IMEI numaranı ve programı ulaştır bana imzalayıp yollayayım. Hallederiz bir şekilde de umarım işini görür...
  • deniyorum bilgisayar.tv yi..
  • www.bilgisayar. tv oldu şimdi imzalamaya çalışıyorum tşk CyhnChn ..
  • önemli deil inş yararlı olur..
  • network acil cvp yazarsan memnun olacam ben senin verdiğin maxicep. com sitesinde diyo ki cracki imzalayın.. crack.sis dosyası mı imzalanacak.. bir de csr ve cer dosyalarının adını da crack mi koymam lazım.. bir de .cer dosyasını download ettikten sonra ne yapacağımı anlamadım :( lütfen bu konuda da yardımcı olur musun çok başınızı ağrıttım ama özür dilerim.. :(
  • PM
  • ok:)
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.