Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gozkhan

Arkadaslar..
    Telefonum Nokia E65
    Sizlere bir sorum olacak...
    Telefonun tus takiminda gereksiz 2 tus var bunu hepimiz biliyoruz, konferans aramalari sanirim, oyle bir program olsun ki o iki tusa farkli programlar atayabilelim, own key gibi dusunun konferans tusuna basinca ornegin turbomsn acilsin, varmidir boyle bir program? bulunabilir mi ne dersiniz?

arkadasim BEKLEME MODU işini görmüyormu..ben senin sorununu anlamis degilim.gerci e65 kullanmadim ama.bekleme ye 6 media tusuna 4 sol ve sag tuslarada 2 program yani toplam 12 kisa yol atayabiliyorsun..
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: santana037

arayanın resmını tam ekran gosteren prog. yokmu fscaller olması lasım adı n73 ıcın lazımdı.warsa yardımcı olursanıs sewınırım.

quote:

Orjinalden alıntı: sunucum

arkadaşlar bana excel word dosyalarını acabileceğim üzerinde değişiklik yapabileceğim bir program varmı

n70 için

quote:

Orjinalden alıntı: noble34

arkadaşlar iki programa ihtiyacım var
    1- kablosuz bağlantı programı ki e65 inki berbat bağlantıyı koparmayan sürekli bağlı kalabilecek.
    2- e65 in özelliği varmı bilmiyorum ama bu cihaz fax gönderip alıyormu eğer yapıyorsa hangi programı önerirsiniz.

sizlerinde sorularinin cevaplari
    http://resim.donanimhaber.com/post.asp?do=reply&q=1&messageID=18907379&toStyle=tm topiginde

ama oraya lutfen soru yazmayin ..SADECE PROGRAM PAYLASİM ALANİ ORASİ

soru sorunlar burda programlar orda ..anlastik sanirim

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 7 Kasım 2007; 12:50:24 >

• ya ben ofis programı göremedim bir tane yükledim excel gösteriyor ama değişiklik yapamıyorum mesaela yazı yazamıyorum
  • armut piş ... düş ...imzama bak
  • cc_man

yardımların ve emeğin için teşekkür ederim.
  • c man teşekür
  • arkadaşlar 2.el e61 aldım gayet düzgün çalışıyor ama henüz wirelessle bağlanamadım kaynağı buluyorum sinyal alınıyo güçlü ama web sayfasını açmıyo wap.turkcell.com.tr / wap avea.com.tr denedim msn e bağlanmayı denedim hiç bi zaman giremedim daha opera ile de denedim ama bi sonuca ulaşamadm cihazda wlan sihirbazı da yüklü ağı buluyorm ama olmuyor ne yapmalıyım yeni version (fw) mi yükletsem şuanki version: 3.0633.09.04/20-11-06 rm 89 yoksa hard format atsam düzelme olurmu?
  • mrb arkadaşlar daha önce bluetoolh aracılığıyla aldığım mp3 lerimi müzik menüsünden ğirdiğimde dinliyordum buğün pc"de.kayıtlı olan winamp daki şarkıları attım ama müzik menüsünden ğirdiğimde parcalar ğözükmüyor ben şarkılatı atarken dosya yöneticisine attım oradanda müzik menüsüne nasıl atarım acaba ve bundan sonra pc.müzik yüklediğimde dosya yöneticisi değilde hanği yolla müzik menüsüne atarım cevap veren arkadaşalrın emeğine teşk..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar 2.el e61 aldım gayet düzgün çalışıyor ama henüz wirelessle bağlanamadım kaynağı buluyorum sinyal alınıyo güçlü ama web sayfasını açmıyo wap.turkcell.com.tr / wap avea.com.tr denedim msn e bağlanmayı denedim hiç bi zaman giremedim daha opera ile de denedim ama bi sonuca ulaşamadm cihazda wlan sihirbazı da yüklü ağı buluyorm ama olmuyor ne yapmalıyım yeni version (fw) mi yükletsem şuanki version: 3.0633.09.04/20-11-06 rm 89 yoksa hard format atsam düzelme olurmu?

wap...... ile baslayan sitelere sadece gprs ile baglanabilrsin wifi ile olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarLord_52

mrb arkadaşlar daha önce bluetoolh aracılığıyla aldığım mp3 lerimi müzik menüsünden ğirdiğimde dinliyordum buğün pc"de.kayıtlı olan winamp daki şarkıları attım ama müzik menüsünden ğirdiğimde parcalar ğözükmüyor ben şarkılatı atarken dosya yöneticisine attım oradanda müzik menüsüne nasıl atarım acaba ve bundan sonra pc.müzik yüklediğimde dosya yöneticisi değilde hanği yolla müzik menüsüne atarım cevap veren arkadaşalrın emeğine teşk..

pek anlamadim ama ..müzik calarda kütüphane guncelleme var onu yaparsan attigin tüm yeni parcalari bulur ve müzikcalar a ekler...

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

arkadaşlar 2.el e61 aldım gayet düzgün çalışıyor ama henüz wirelessle bağlanamadım kaynağı buluyorum sinyal alınıyo güçlü ama web sayfasını açmıyo wap.turkcell.com.tr / wap avea.com.tr denedim msn e bağlanmayı denedim hiç bi zaman giremedim daha opera ile de denedim ama bi sonuca ulaşamadm cihazda wlan sihirbazı da yüklü ağı buluyorm ama olmuyor ne yapmalıyım yeni version (fw) mi yükletsem şuanki version: 3.0633.09.04/20-11-06 rm 89 yoksa hard format atsam düzelme olurmu?

wap...... ile baslayan sitelere sadece gprs ile baglanabilrsin wifi ile olmaz..

peki cepten bağlanıp dosya falan çekebileceğim bir kaç site söylermsin test amaçlı giricem

• n73 için telefonu yan kullanma programının adı neydi?
  • arkadaşlar bende n70 var siz video ları hangi programda çeviriyorsunuz ve hangi ayarlarda ben birkaçıyla denedim ama pekte memnun kalmadım total video var onunlada denedim ama bir çok format var siz hangisini seçiyorsunuz ve ses ayarı falan ne yapıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_can

n73 için telefonu yan kullanma programının adı neydi?

rotateme!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunucum

arkadaşlar bende n70 var siz video ları hangi programda çeviriyorsunuz ve hangi ayarlarda ben birkaçıyla denedim ama pekte memnun kalmadım total video var onunlada denedim ama bir çok format var siz hangisini seçiyorsunuz ve ses ayarı falan ne yapıyorsunuz

imzamdaki alanda........ smartmovie
  • Method Man

soyledigim anlasilmadi sanirim....wap.getjar.com....bu na gprs ile baglanabilirsin ...ama wifi ile istedigin siteye baglanabilirsin...örnekhttp://forum.donanimhaber.com....yadawww.google.com.tr.... gibi...opera browser yukle imzamda link i var
  • cman helal ya smartmovie kullandım daha önce sonradan daha kaliteli bir program daha buldum ama ses ayarını doru yapamazsan ses kötü oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender

silindi.. hem ona cevap hemde kapalı ıken calısan alarm soruma bir cevap lutfen

orada sordugun soru neydi unuttum artik....tekrar buraya yazarsan onada cevap veririm..ilk sorunun neydi ?

alarm sorunun telefon kapali iken alarminmi calişmiyor ?
  • Total irRemote programının çıkmasına 2 gün kalmış. 15 kasımda yayınlanacakmış. BinPDA grubundan acil atak bekliyoruz...

http://www.symbianv3.com/two-days-left-for-full-version-of-irremote-15-november

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 13 Kasım 2007; 20:35:17 >
  • çıktıktan sonra BinPDA grubu hemen el atar galiba
    çünkü symbian 9.1 cilerin hepsi bu programı bekliyor
    2 haftaya kadar inş yukleriz...

Edit:acaba bizim bu çanağa olurmuuydu alıcının markası arçelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwanttoleavetheforum -- 13 Kasım 2007; 21:32:18 >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.