Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Spyker

bu yazdığın modeller symbian 9.1 modeller ama. (Sadece N71 den emin değilim...)

pardon E70'i N70 gibi görmüşüm. N70 symbian 8.1'di sanırım. bu nedenle diğerlerine bakma gereği duymadım. N71 de symbian 9.1 galiba.

quote:

Orjinalden alıntı olmayan: Bilgi amaçlıdır.

Mobiola Webcam USB
    USB uzerinden baglanti saglamak icin.
    http://rapid_share.com/files/19156296/Mobiola_Webcam_USB.rar.html

Ben bununla görüntü aldım. güzeldi. ama 7 günlük trial olduğu için ve telefonu sabit bir yere koyup iki elinizi de kullanamadığınız için ne kadar işe yarar bilinmez. [clone]::. yanlış anlama sözüm sana değil.

quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

ben bununla bir türlü görüntü alamadım. bir püf noktası mı var acaba. bluetooth serial port bağlantısını kuruyorum ama bu programla bir türlü bağlantıyı beceremedim. yardımıcı olurmusun?

telefondan ilgili programı çalıştırdıktan sonra pc'den de çalıştır. pc'de açılan pencerede üstte iki sekme var. orada sağ taraftaki sekmede "com port" ayarları var. onları değiştirerek dene. bulması lazım. usb'de buldu com4'ten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Mart 2007; 14:26:25 >

• WhiTeRaVeN bu yazilim ben telefonu servise verdikten sonra cikti ve benim cihaz hala serviste oldugundan deneyemedim, kusura bakma.

Network KILLER biliyorsunki benim cihaz 3250 ve dort koseside duz. ama senin n73 icin zor olur tabi ama bir sekilde cihazini iki cismin arasina alarak sorunu halledebilirsin. veya ileride tam surumu cikarsa bir adet telefon koltugu alirsin ve cihazini oturtursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

Network KILLER biliyorsunki benim cihaz 3250 ve dort koseside duz. ama senin n73 icin zor olur tabi ama bir sekilde cihazini iki cismin arasina alarak sorunu halledebilirsin. veya ileride tam surumu cikarsa bir adet telefon koltugu alirsin ve cihazini oturtursun.

koltukumsu (TR'yi katlettim neyse bi defalığına olsun) birşey var da usb'den bağlıyorum ya kablo sıkıntı yaratıyor. uzunluğu yetmiyor ya da telefonun düz durmasını engelliyor. Neyse yani sonuçta program güzel sayılır. Netten indirip denemiştin önceden. hatta msn'den de kullandım performansı iyi sayılır. ama video görüntü penceresini büyütüp denemeyi unuttum. kaliteye bakacaktım msn'den. neyse artık.

• ben hic deneyemedim. trial kalkarsa bizde devamli kullanmak icin bir cozum buluruz sanirim.
  • biri bana 3250 için msn bulsun yaa hiç biri olmuyo yaa
  • Network KILLER ve [cLone]:: yardımlar için teşekkürler, ama gerek kalmadı. az önce sipariş ettiğim webcam geldi
  • hayirli olsun. WhiTeRaVeN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewqin

biri bana 3250 için msn bulsun yaa hiç biri olmuyo yaa

BURDAN bu linkteki yere üye ol. 9.1 ler için programlar var.Binbir çeşit msn var.Bir çoğu 3250 de çalışıyo.
  • menuyu yan olarak kullanma programi diye birsey duydum dogrumu.
  • yukarıdaki mesajımdaki sitede dediğin program var
  • sen 3250 de denedi mi, denediysen screen shot alabilirmiyim.
  • Ben denemedim ama orada var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Telefondan kaldırılamayan temaları kaldırmak için:

Arkadaşlar yabancı forumlardan birinde aşağıdaki şekilde anlatılmış ve anlatan kişi Nokia 3250 sinde çalıştığını(işe yaradığını) yazmış ve N73de de çalıştığını belirten postlar vardı.

******************ALINTIDIR********************************

1-telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın
    2-"Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
    3-PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
    ( Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip
    -->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın .
    Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
    4-PC de ; My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
    5-şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
    6-her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
    Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve
    Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
    7- Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek
    istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
    8-telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
    9- Boş tema galerisinin keyfini sürün

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
    Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.

*************************//////////////////////*****************************

Umarım işinize yarar.

Saygılarımla.

Edit : Yazım hatası düzeltildi

abi cok sağol gercekten işe yarıyor 10 tane temam vardı 3 calışmıyordu o 3 dosyayı kaldırdım simdi tele girip baktım 3 temadanda eser yoktu

bu arada telefonum E50

• slm, ekranda sms lerin kimden geldiğini gösteren program varmı?1 yeni mesaj yerine gönderen lişiyi gösteren...
  • ingilizcesi olan arkadaşlar buraya bir göz atın http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=43225 n73 ve 3250 de fexploreri kullanıyorlar galiba
  • Arkadaşlar mesajlar klasörüne şifre koyabileceğim bir program var mı?
  • ya biri msn bulmuycak mı 3250 için bulamıyorum bi türlüüü yaa off yaaa
  • e-50 de menüyü ve mesajları türkçe okuyan bir program vardı. n-73 içinde böyle bir program var mı?
  • arkadaşlar ben series 60 v 3 te bi sudoku oyunu buldum,yüklenirken güvenlik uyarısı olarak şebeke aramalarına ve bağlantı kurmasına izin ver gibi bi seçenek çıkıyor buna güvenilirmi sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

sen 3250 de denedi mi, denediysen screen shot alabilirmiyim.

n73 yan ekran görüntüleri dostum gayet güsel bir program

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.