Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani yanlış yerde arıyosun
    buradaki proğramlar sana uymaz...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

arkadaslar bana n73 un icinde orjinal programi olan 3d sesler programi lazim.bu program elinde olan arkadas varsa gonderebilirse cok sevinirim

3d sesleri mi istiyorsun ? "3d sesler programı" mı ? 3d sesler programi diye bir şey bilmiyorum.
    istediğin sesler ise yardımcı olayım.

Saygılarımla

Gecen gunlerde n73 kullandım onun menusu icinde kırmızı melodi isaretli ve ismi 3 d sesler olan muzıklerin ritimleriyle ve calma sekilleriyle oynayan bi program vardi.O programı arıyorum.guncel melodilerle oynamak icin yinede sagol.iyi unler

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Uzun zamandır birçok MP3 oynatıcı kullandım ama hiçbiri istediğim gibi çıkmadı.

Ses düzeyi iyi olan bir MP3 oynatıcı önerir misiniz? Nokia 7610 kullanıyorum (ses düzeyi maalesef mono )

ermanpac burasi s60 v3 3 rd edition programlarinin oldugu yer.yanlıs yerde istedigin programi ariyorsun.iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

evet cep telfonunda oyun oynama tutkunalrı için bir haber vermek istiyorum

birçoğumuz biliyordur cepte emulatör programı ile oynann oyunalrı oynama şansımız vardı bu emualtör programları sadece symbian 6/7/8.1 için çıkmış olup s60 3rd 9.1 için olanları yok idi

şu anda cepte en iyi emualtör olan picodiriver (sega emualtörü) olan bu program sadece 6/7/8.1 s60 version işletim siistemi için olanı var idi

ve araştırma bir kaç hafta sürdürdüm ve picodiriver programının s60 3rd edition versionunu buldum bende çok bekliyordum bu versionunu daha önceleri n90 teelfonum var idi onal oynuyordum bu emualtör programı ile teelfonu sattım tabi ve ileride n93 almayı düşünüyordum sizler gibi sahibi olmakta ama bu picodiriver emualtörünüde n93 de düşünmeye başlamıştım tv out yapıp o güzelim sega oyunalrını oynamak ve beklenen oldu yeni versionu s60 9.1 için çıktı

tabi bende şu an n93 telfonum yok deneme şansım da yok ben n93i beklicem siz n93 sahiplari bu emualtörü hiç düşünmeden kurun derim ve sonuçlarınıda yazar iseniz sevinirim

hatta bir arkadaşımız var idi ha bire sega oyunalrını nasıl oynarım n93 de diiyp soroyo idi al kardeş diyorum ona şimdi

şimdiden teeşkkürler deneyen arkadaşlardan yorum ve sonuçalrı bekliyorum

ben de buarad n93i beklicem çıkmasını oan yüklerim işallah alır isen bu programı

evet programı indirmek için aşağıdaki likten çekebilirisnzi

http://smartfan.ru/modules/files/showfile.php?lid=2004

peki dostum oyunları nerden bulabilriz

• HERKESE MÜJDE

BEYLER!!!!!!!!!! ANTİ VİRÜS PROGRAMI BULUNMUŞTUR

HERKESE HAYIRLI OLSUNNNNN

BEN DENEDİM ÇALIŞIYOR

link:http://www.cep hobi.com/bilgi-14-f-secure_ mobile_anti-virus.html
    not: boşluklara dikkat !!!!

• live msn olaması zorunlu degilde p990i de acabilecegim bi msn linki verebilir misiniz ayrıca antivirus programı kullanmalımıyım sizce telefonda eger gerekiyosa onunda linkini verirseniz sevinirim
  • FreeFlights60 adında jar uzantılı bi oyun yükledim oyunu kaldıramıyorum.. kaldır diyorum silinemiyor diyo

yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniyear

HERKESE MÜJDE

BEYLER!!!!!!!!!! ANTİ VİRÜS PROGRAMI BULUNMUŞTUR

BEN DENEDİM ÇALIŞIYOR

slm abi antivirüs için sağol, tele kurdum ama nereye kurulduğunu bulamadım gitti de gitti hiç bir yerde yok yardımcı olurmusun

• quote:

HERKESE MÜJDE BEYLER!!!!!!!!!!
    ANTİ VİRÜS PROGRAMI BULUNMUŞTUR

BEN DENEDİM ÇALIŞIYOR

bu yazılım symbian 9.1 için değilmiş dediklerine göre.

quote:

ilgili siteden alıntı...

N71
    N80
    E60
    E61
    E70 modelleriyler uyumludur...

• bu yazdığın modeller symbian 9.1 modeller ama. (Sadece N71 den emin değilim...)

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

bu yazılım symbian 9.1 için değilmiş dediklerine göre.

quote:

ilgili siteden alıntı...

N71
    N80
    E60
    E61
    E70 modelleriyler uyumludur...

• hocam pc suite bilgisayarında yüklü ise uygulama yükleden devam et ne kadar kolay olduğunu göreceksin

bu arada bende E50 var sorunsuz çalışıyo

quote:

slm abi antivirüs için sağol, tele kurdum ama nereye kurulduğunu bulamadım gitti de gitti hiç bir yerde yok yardımcı olurmusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniyear -- 27 Şubat 2007; 22:54:51 >
  • DİKKAT DİKKKAT
    MUTLAKA OKUYUN

arkadaşlar E50 bölümünde bir arkadaşın anlattıklarına göre telefona oyun yüklemiş. gece yatarken telefonu kapatmamış ve tel de 2000 kontörcük varmış.. sabah kalktığında kontörcülerin hepi uçmuş telefon gece kendiliğinde zimbawe (doğru yazdığıma emin değilim ) aramış.. sanırım yüklediğim oyunlardan oldu derken bende virüs programını kurmanın rahatlığıyla hareket ederken bari bi oyun yükleyeyim dedim.. bu forumdan Infinite[1].Dreams.SkyForce.Reloaded.178x208.v1.00b.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA bu oyunu indirmiştim daha önce.. kurmaya başladıktan sonra herşeyi adım adım evam ederken güvenlik filan okuyayım dedim nasılsa türkçe diye orada okuduklarımdan sonra bu arkadaşa hak vermemek mümkün değil.. eğer bu oyunu kurmaya kalkışırsanız sizde görecek ve okuduklarınıza belkide inanmayacaksınız... bu güvenli bi yazılım değilidir!!! telefon sizden bi istek almadan nete bağlanabilir ve bazı numaraları arayabilir tarzında bi yazı yazıyodu. bunları okurken gerçekten şok oldum.. arkadaşlar sizde dikkatli olun artık

bu arada jar uzantılı oyunları araçların içindeki uygulama yöneticisinden kaldırıyormuşuz bilgilerinize

herkese bol symbianlı günler

• Bazı sitelerde video proğramları var telefona yüklersek ne farkı olabilir?
    Böyle uygulamayı kullanan oldumu?Kullanan olduysa PM yollarsa sevinirim..

Saygılar
  • evet cep telfonunda oyun oynama tutkunalrı için bir haber vermek istiyorum

birçoğumuz biliyordur cepte emulatör programı ile oynann oyunalrı oynama şansımız vardı bu emualtör programları sadece symbian 6/7/8.1 için çıkmış olup s60 3rd 9.1 için olanları yok idi

şu anda cepte en iyi emualtör olan picodiriver (sega emualtörü) olan bu program sadece 6/7/8.1 s60 version işletim siistemi için olanı var idi

ve araştırma bir kaç hafta sürdürdüm ve picodiriver programının s60 3rd edition versionunu buldum bende çok bekliyordum bu versionunu daha önceleri n90 teelfonum var idi onal oynuyordum bu emualtör programı ile teelfonu sattım tabi ve ileride n93 almayı düşünüyordum sizler gibi sahibi olmakta ama bu picodiriver emualtörünüde n93 de düşünmeye başlamıştım tv out yapıp o güzelim sega oyunalrını oynamak ve beklenen oldu yeni versionu s60 9.1 için çıktı

tabi bende şu an n93 telfonum yok deneme şansım da yok ben n93i beklicem siz n93 sahiplari bu emualtörü hiç düşünmeden kurun derim ve sonuçlarınıda yazar iseniz sevinirim

hatta bir arkadaşımız var idi ha bire sega oyunalrını nasıl oynarım n93 de diiyp soroyo idi al kardeş diyorum ona şimdi

şimdiden teeşkkürler deneyen arkadaşlardan yorum ve sonuçalrı bekliyorum

ben de buarad n93i beklicem çıkmasını oan yüklerim işallah alır isen bu programı

evet programı indirmek için aşağıdaki likten çekebilirisnzi

http://smartfan.ru/modules/files/showfile.php?lid=2004

yukarda yazdığım proıgram emualtörü hakında kimse ban bir bilgi cevap yazmadı ya hiç içinizde nedeyen yokmu şu emulatörü n93 de valla hiç birşey demiyorum veriyorum programı alın diye sega emualtörü millette hiç merak yok ya bi deniyip sonucunu yazın allah rızası için merak ettim işiniz gücünüz halada foroğraf birazda oyun vss ilgilenin evet baan kızanızda olabilir ama arkadaşalr bu haberi 3 kez veriyoru maam tık yok haal deneyipte sonucunu veya bir haberini veren olmadı şayet elinde sega genesisi oyunalrı olmayan var ise denemek için gooogleden sega genesisi romm yazarak ataır iseniz bulup indirebilirisniz oyunalrını emualtör için

örnek populer oyunalr

punussher

mortal kombat 1/ 2/3 ultımate

stret fıgter 2

hagar

kık of fıgter

beni melimde tam en populer 60 adet oyun nmcut

evet şimdiden deneyip sonuçalrını yazan arkadaşa teşekür ediyorum

sen denen denemiyor sun derseniz n93 olsaq ah ben neler yaaprdım ama

yüklücen bu oyunalrı içine bağlıcan t vout la kocaman ekran da al sana konsol mortal mombatı oynıcan ultımati vss oyunalrı

topiçte bakıyorum kimsede merak yok takmışınız teelfonun fotosunu arkadaşalr aşın bunalrı kırın şu foto zincierlerini ve her kesin lafınada bakmayın n93 her yönüyle süper bir telefon

ben ama tabi n93i beklicem obaan daah hoş ve kibar geldi tasarımı da cabası onu alınca denerim bende bu emualtörü

neyse nedeyip sonuçunu yazan arkadaş ve arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• quote:

DİKKAT DİKKKAT
    MUTLAKA OKUYUN

arkadaşlar E50 bölümünde bir arkadaşın anlattıklarına göre telefona oyun yüklemiş. gece yatarken telefonu kapatmamış ve tel de 2000 kontörcük varmış.. sabah kalktığında kontörcülerin hepi uçmuş telefon gece kendiliğinde zimbawe (doğru yazdığıma emin değilim ) aramış.. sanırım yüklediğim oyunlardan oldu derken bende virüs programını kurmanın rahatlığıyla hareket ederken bari bi oyun yükleyeyim dedim.. bu forumdan Infinite[1].Dreams.SkyForce.Reloaded.178x208.v1.00b.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA bu oyunu indirmiştim daha önce.. kurmaya başladıktan sonra herşeyi adım adım evam ederken güvenlik filan okuyayım dedim nasılsa türkçe diye orada okuduklarımdan sonra bu arkadaşa hak vermemek mümkün değil.. eğer bu oyunu kurmaya kalkışırsanız sizde görecek ve okuduklarınıza belkide inanmayacaksınız... bu güvenli bi yazılım değilidir!!! telefon sizden bi istek almadan nete bağlanabilir ve bazı numaraları arayabilir tarzında bi yazı yazıyodu. bunları okurken gerçekten şok oldum.. arkadaşlar sizde dikkatli olun artık

bu arada jar uzantılı oyunları araçların içindeki uygulama yöneticisinden kaldırıyormuşuz bilgilerinize

herkese bol symbianlı günler

Jar dosyalarını yüklemekte bence bir sorun olmaz istediği kadar virüslü olsun. uygulama yöneticisinden programın üzerine gelerek seçeneklerden süit ayarları diye bir bölüm var oradan programa ait izinleri düzenleyebiliyorsun. yani programın yada oyunun arama yapmasına internete bağlanmasına telefonun verilerini okumasına istersen izin vermeyebiliyorsun. sis dosyaları için böyle bir seçenek varmı diye araştırdım maalesef yok yada ben bulamadım.

• bu antivirus yazlımını kurmayı denedim fakat device not supoorted diye bir uyarı aldım ve yuklemedim cihaz p990i bu cihaza uygun bir antivirus yazılımı nerden bulabilirim?
  • live msn 1.03 için dowload linki verebilecek var mı aradım bir turlu bulamadım :(
  • http://www.series60v3.com/

şu an itibariyle açılmış. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 1 Mart 2007; 16:44:37 >
  • Symbian S60 (1st or 2nd Edition) icin programlar,bazilarinin isine yarabilir.

http://www.symbianone.com/index.php?option=com_remository&Itemid=47&func=selectcat&cat=23

S60 3rd Edition icin programlar

http://www.symbianone.com/index.php?option=com_remository&Itemid=75&func=selectcat&cat=25

Her iki linkte programlar Freeware dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 1 Mart 2007; 20:00:05 >

• ya arkadaslar series60v3 sitesinden indirdiğim çogu seyi yuklerken sertifika yoneticisine başvurun diyo ve yuklemiyo cıldırcam bide bekleyenler için fexplorer cıkmıs
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.