Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kronometre programı var mıdır? telefon n80 IE
  • quote:

Orjinalden alıntı: smallsword

kronometre programı var mıdır? telefon n80 IE

PM attım
  • FExplorer v1.16 b

indir:// http://rapidshare.com/files/19073510/FExplorer_v1.16_b.SIS.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

FExplorer v1.16 b

Malesef sertifika hatası verip yüklenmiyor dostum. Daha önce de denemiştim. Düzeltme bekliyoruz bu yazılım şirketinden. Gerçi bu daha "Beta" sürümü.

Siteden yapılan açıklama:

READ THIS !!! IMPORTANT : this is an un-signed version of FExplorer for the Series 60 phones based on the 3rd edition devices. Due to Platform Security restrictions, you need to sign this sis file with a proper certificate (DevCert, etc) to be able to install it and run it (otherwise, you'll get a security error message and the program won't run).

If you have no idea about this process, please don't ask me for instructions. Due to lack of time, a proper Symbian Signed version might take some time to be released.

Nota : some functions are not yet working, I'm working hardly on them and some other will never been implemented (due to security restrictions) .... be patient please, I apologize for this inconvenience.

Kaynak:http://www.gosymbian.com/FE_beta_download_3ed.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 2 Mart 2007; 22:54:31 >

• Telefondan kaldırılamayan temaları kaldırmak için:

Arkadaşlar yabancı forumlardan birinde aşağıdaki şekilde anlatılmış ve anlatan kişi Nokia 3250 sinde çalıştığını(işe yaradığını) yazmış ve N73de de çalıştığını belirten postlar vardı.

******************ALINTIDIR********************************

1-telefonu PC ye data kablosunu kullanarak bağlayın
    2-"Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
    3-PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
    ( Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip
    -->Wiew(Görünüm) sekmesini tıklayın .
    Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
    4-PC de ; My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
    5-şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
    6-her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
    Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve
    Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
    7- Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek
    istediğimde, tüm "dc60815d47351ce2" klasörünü sileceğim gibi.
    8-telefonunuzu güvenli bir biçimde çıkarın (PC den ayırın)
    9- Boş tema galerisinin keyfini sürün

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
    Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.

*************************//////////////////////*****************************

Umarım işinize yarar.

Saygılarımla.

Edit : Yazım hatası düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 2 Mart 2007; 23:46:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Telefondan kaldırılamayan temaları kaldırmak için:

Arkadaşlar yabancı forumlardan birinde aşağıdaki şekilde anlatılmış ve anlatan kişi Nokia 3250 sinde çalıştığını(işe yaradığını) yazmış ve N73de de çalıştığını belirten postlar vardı.

2-"Data Transfer (Veri Aktarma)" modunu seçin. (diğer telefon modelleri için bu mod ; telefonun bir USB gibi olduğu/kullanıldığı/davrandığı seçenektir)
    3-PC nizin "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğinin açık olduğundan emin olun.
    ( Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız : windows explorer dan Tools(Araçlar)-->Folder Options(Klasör seçenekleri) ne gelip
    Buradaki ekranda "Show hidden files and folders(Gizli dosya ve klasörleri göster" opsiyonunu seçin)
    4-PC de ; My Computer (bilgisayarım)> Removable Disk (the memory card) [çıkarılabilir disk(hafıza kartı)]> Private [(it's a hidden folder(bu gizli bir klasördür)] > 10207114 > Import a gelin
    5-şimdi isimleri karmakarışık -örneğin : dc60815d47351ce2 -olan bir çok klasörünüz olacak . Her klasör 1 temaya karşılık geliyor.
    6-her klasörü açtığınızda içeriğinde 4 dosya göreceksiniz : bir ayar dosyası , bir .mbm dosyası, bir .mif dosyası ve bir .skn dosyası.
    Bu 4 dosya da isimlerinde temanın adı var. mesela benim "dc60815d47351ce2" klasörümde Pink_Seaflower_3250.mbm, Pink_Seaflower_3250.mif ve
    Pink_Seaflower_3250.skn dosyaları var ve bu da "dc60815d47351ce2" klasörümün "Pink Seaflower" temalarından birinin klasörü olduğunu gösteriyor.
    7- Silmek istediğiniz bir temaya geldiğinizde "Import" klasörüne geri dönün ve tüm tema klasörünü silin. Tıpkı benim "pink seaflower" temasını silmek

Bu yöntemi 3250 telefonumda denedim ve kusursuz çalışıyor. Telefonumu çıkardıktan (PC den ayırdıktan) sonra telefonda "temalar" klasörünü açtım ve sildiğim tüm temalar gitmişti.
    Diğer telefonlar için "10207114" ana klasörü farklı isimde olabilir. Yapmanız gereken şey "Import" alt klasörünü içeren klasörü bulmaktır.

Umarım işinize yarar.

Saygılarımla.

sagol murtah kardeş inş işimi görecek bu iki tane tema vardı artık kurtulacam onlardan

• ya arkadaslar series60v3 sitesinde indridmiz programların bi kısmını devolper die bi pro ile calıstırıyoruz ancak acıklama ingizce ve yetersiz oldugundan yapamadım calısmayan prolara baska ornek gnubox ve SmartPhone Solutions SmartControl v1_01 simdiden saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniyear

HERKESE MÜJDE

BEYLER!!!!!!!!!! ANTİ VİRÜS PROGRAMI BULUNMUŞTUR

HERKESE HAYIRLI OLSUNNNNN

BEN DENEDİM ÇALIŞIYOR

link:http://www.cep hobi.com/bilgi-14-f-secure_ mobile_anti-virus.html
    not: boşluklara dikkat !!!!

paylasim icin cok tesekurler.F-secure iyi oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

http://www.series60v3.com/

şu an itibariyle açılmış. Hayırlı olsun

bu siteyi seviyorum allahtan acildi yaw.hayırlı olsun tekrardan somurelim birazcık
  • arkadaşla n93 için sega oyunu linki verebilimisiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Telefondan kaldırılamayan temaları kaldırmak için:

Umarım işinize yarar.

Saygılarımla.

sagol murtah kardeş inş işimi görecek bu iki tane tema vardı artık kurtulacam onlardan

allah razi olsun murtah . 2-3 tane basbelasi tema vardi onlari sileyimde kurtulayim.paylasim icin sagol..

• Fexplorer'ı kaydeden varsa, uğraştırmamak adına rapid'e koyabilir mi? Nasılsa yasal bir şey sorun çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Fexplorer'ı kaydeden varsa, uğraştırmamak adına rapid'e koyabilir mi? Nasılsa yasal bir şey sorun çıkmaz.

funkmaster zaten clone rapid e koymus yukle istiyorsan ama beta bilgin olsun
  • arkadaşlar elinizde varsa sega oyunu linki atarmısınız lütfen...şimdiden saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser
    quote:

Orjinalden alıntı: mustik0545

allah razi olsun murtah . 2-3 tane basbelasi tema vardi onlari sileyimde kurtulayim.paylasim icin sagol..

@mustik0545; @crackeruser : Sizler de sağolun.
    Denedikten sonra işe yarayıp yaramadığı hakkında -telefon modellerinizi de belirterek-geri dönüş yaparsanız hepbirlikte diğer arkadaşlarımıza daha faydalı olabiliriz.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 3 Mart 2007; 1:46:56 >
  • ********HAREKETLİ EKRAN KORUYUCU*******

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Zannederim 9.1 için ilk :
    http://rapidshare.tc/76886973

N73de denedim çalışıyor.
    Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER
    Malesef sertifika hatası verip yüklenmiyor dostum. Daha önce de denemiştim. Düzeltme bekliyoruz bu yazılım şirketinden. Gerçi bu daha "Beta" sürümü.

vallahi cihazim bende olmadigindan deneyemedim kusura bakmayin.
  • arkadaşlar telefonu web cam olarak kullandıran program mın l,nkini verebilirmisinz tekrarandan
  •  SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Mobiola Webcam BT
    Bluetooth uzerinden baglanti saglamak icin.
    http://rapidshare.com/files/19155444/Mobiola_Webcam_BT.rar.html

Mobiola Webcam USB
    USB uzerinden baglanti saglamak icin.
    http://rapidshare.com/files/19156296/Mobiola_Webcam_USB.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Mobiola Webcam BT
    Bluetooth uzerinden baglanti saglamak icin.

[cLone]:: ben bununla bir türlü görüntü alamadım. bir püf noktası mı var acaba. bluetooth serial port bağlantısını kuruyorum ama bu programla bir türlü bağlantıyı beceremedim. yardımıcı olurmusun?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.