Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşar, n80ie almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar, artılarını ve eksilerini yazabilirse çok sevinicem,
    3-5 gün içinde almam lazım, acil bilgiye ihtiyacım var.

birde n80 le n80internet edition ın farkı ne, telefoncu ie de msn falan yüklü geliyo içinde gibi bişeyler zırvaladı doğrumu? n80in yanında birde n73 var aklımda sizce hangisini seçmeliyim?

ekstra bi sorum daha var, n80de yada n73 de video izlerken yan çevirip izlenebiliyomu?

not: 3 aydır askerim, pek internete girme fırsatım olmadı stuff t3 gibi dergilerle yetindim, çok sorduysam kusura bakmayın
  • sayın @network killer ben ekran çevirme programından çok görüntüdeki temaya hasta oldum acaba o tema yı nereden aldınız yada buraya upload edebilirmisiniz....saygılar..

• hocam bu tema gereçekten süper bi tema ben de E60 ta kullanıyorum.
    Temanın adı Dark Aurora...
    Bulabilirsem upload etmeye çalışayım ben...

quote:

Orjinalden alıntı: komplocu
    sayın @network killer ben ekran çevirme programından çok görüntüdeki temaya hasta oldum acaba o tema yı nereden aldınız yada buraya upload edebilirmisiniz....saygılar..
  • Alıntıda en altta, resmin üzerinde temanın linki var dostum oradan indirebilirsin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: Chino

agileden sonra hiç msn yüklemedim bu nası???
    quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

cepte msn'nin son versiyonu bu versiyonda bı ana sayfa olusturulmuz anlık haber spor magazin haberleri veriliyor

http://rapid share.com/files/16588864/ceptemsn.sis

ben kuramadım. Desteklenmiyor diyor. Uyumsuzmuş.

arkadaslar kusura bakmayin benim telefon bozuldu servise verdim o yuzden deneyemedim tekrardan kusura bakmayın bende bulunca sevinmiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Temayı buradan indirebilirsin...

paylasimin icin tesekkurler hemen yukluyorum
  • quote:

arkadaslar kusura bakmayin benim telefon bozuldu servise verdim o yuzden deneyemedim tekrardan kusura bakmayın bende bulunca sevinmiştim

Önemli değil. Turbomsn verelim lazımsa yaw. Güzelmiş. mig33 vardı bende ondan iyi gibi geldi bana. Arabirimi biraz daha iyi olsaydı keşke ama Türkçe olması avantaj. zip'te iki dosya var sırasıyla ikisini de kuracaksınız.

http://rapid_share.com/files/19733445/Turbo_MSN_v1.03.zip.html

quote:

sayın @network killer ben ekran çevirme programından çok görüntüdeki temaya hasta oldum acaba o tema yı nereden aldınız yada buraya upload edebilirmisiniz....saygılar..

Sorular TIESTO_DP'ye.... Ben onun mesajını buraya taşıdım sadece. Gerçi yukarıda bir arkadaşım vermiş cevabı ve temayı indireceğiniz adresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 6 Mart 2007; 21:29:00 >

• quote:

Önemli değil. Turbomsn verelim lazımsa yaw. Güzelmiş. mig33 vardı bende ondan iyi gibi geldi bana. Arabirimi biraz daha iyi olsaydı keşke ama Türkçe olması avantaj. zip'te iki dosya var sırasıyla ikisini de kuracaksınız.

quote:

Sorular TIESTO_DP'ye.... Ben onun mesajını buraya taşıdım sadece.

Network KILLER acaba trial mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackeruser -- 6 Mart 2007; 21:56:31 >

• mig33'ten daha kullanışlı gibi bu turbomsn. acaba kontör konusunda da cimri mi davranıyor? Kullanan var mı?
  • quote:

mig33'ten daha kullanışlı gibi bu turbomsn. acaba kontör konusunda da cimri mi davranıyor? Kullanan var mı?

Eğer Turkcell kullanıyorsanız şuanda cepten internet kampanyası var 25 kontöre 2Mb. lık wap, web bağlantısı veriyor.Bu da msn için çok güzel bir durum. Örneğin günde 3 defa msn yi cepten açıp kapatırsanız her defasındada minimum 2 kontör harcasanız günde 6, ayda 180 kontör yapar.Ama 2Mb.lık bir pakete abone olursanız girip çıktığınızda kontör harcamıyor.Yani 2Mb. dolana kadar, bildiğim kadarıyla msnde hiç mesaj yazmadan 3-4 saate 1 kontör gidiyor.Ben n73 ümde live mesenger kullanıyorum bağlantı ismimde turkcell internet.Bana cazip geldi ilgilenenlere...Daha önce Mig33 plus kullanmıştım onda da aynı kontör gidiyordu.Turbo msn yi yükleyemedim hata verdi sanırım onda da aynıdır.Çünkü bağlantı türkcell internet olduktan sonra gprs den bağlanırsan aynı olması lazım.

• ARKADAŞLAR CEVAP VEREN YOK MU?

quote:

Orjinalden alıntı: superfen

Hani şu tercihler var ya; sessiz, genel, toplanrtı, dış mekan... İşte öle bi program vardı ki o tercihleri zamanlı olarak birbirine çevirebiliyodu, yani saat koyuyodun.Diyelim 10:45 de sessize al diye, o sessize alıyodu o saatte.

Benim eski telde vardı ama N73 e göre olanını bulamadım.. Onu arıyorum. Belki java olanı vardır ve bilen vardır diye sordum. Bilen yok mu?

• quote:

quote:

quote:

Sorular TIESTO_DP'ye.... Ben onun mesajını buraya taşıdım sadece. Gerçi yukarıda bir arkadaşım vermiş cevabı ve temayı indireceğiniz adresi.

turbo msn yi yuklerken normal yukluyor gorunuyor ama en sonunda guncelleme hatasi diyor sebebi nedir acaba kurup deniyen varmi cihazim e61

• ben kurdum denedim sorunsuzdu bende.
  • kafayi yicem aradigim tek program buydu,cepte tek kullandigim sey msn dir cunku ve sirf msnler hata verdigi icin e61 kenarda yatiyor icinde turbo msn olan 9300i kullaniyorum,gunlerdir e61 e uygun turbo msn yi ariyordum tam buldum derken hata veriyor anlamadim gitti,siz hangi cihaza kurdunuz e61 de kurup calistirabilen varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mitrox

kafayi yicem aradigim tek program buydu,cepte tek kullandigim sey msn dir cunku ve sirf msnler hata verdigi icin e61 kenarda yatiyor icinde turbo msn olan 9300i kullaniyorum,gunlerdir e61 e uygun turbo msn yi ariyordum tam buldum derken hata veriyor anlamadim gitti,siz hangi cihaza kurdunuz e61 de kurup calistirabilen varmi

Önce isminde "trial" olanı kuracaksınız. Sonra "Patch" yazanı kuracaksınız. Öyle yaptınız değil mi ?
    Ben N73 üme kurdum. sorun çıkmadı.
    Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

Orjinalden alıntı: mitrox

kafayi yicem aradigim tek program buydu,cepte tek kullandigim sey msn dir cunku ve sirf msnler hata verdigi icin e61 kenarda yatiyor icinde turbo msn olan 9300i kullaniyorum,gunlerdir e61 e uygun turbo msn yi ariyordum tam buldum derken hata veriyor anlamadim gitti,siz hangi cihaza kurdunuz e61 de kurup calistirabilen varmi

Önce isminde "trial" olanı kuracaksınız. Sonra "Patch" yazanı kuracaksınız. Öyle yaptınız değil mi ?
    Ben N73 üme kurdum. sorun çıkmadı.
    Saygılarımla

en sonunda telefona hard reset attim ve ardindan denedim hic sorunsuz yuklendi.tekrar cok tesekkurler arkadaslar bu program cok iyi oldu,cep de adam gibi ve ucretsiz tek kullanabildigim msn bu.simdi tekrar eski telefonum e61 e geri donebilirim

• Arkdaşlar benim telefona yükledğiğm oyunların hiçbirinde ses çıkmıyor(hepsinde de options tan sesi açıyorum)Oyunlarda mı bir problem var acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyker

Temayı buradan indirebilirsin...

çok teşekkür ederim makbüle geçti.......
  • arkadaşlar bu turbo msn kullanınca .. kontor miktarı değişiyormu..??

biraz önce yine bu forumda okudum arkadşın bir tanesi 17 sat bağlanmış 3 kont. gitmiş..acaba prg den prg ye fark ediyormu.?

yoksa bağlantı için ama sadece msn tabiki.. fiyat standrtmı gider..?

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.