Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The Legend

beyler bende SYMBİAN OS 9.1 destekleyen p990i var bu telde kullanmak için msn arıyorum hangisini onerirsiniz ve link verirseniz cok sevinirim

mig33, turbo msn ya da live msn olabilir. ben mig33 kullanıyorum arasıra. mesaj yollama hızı gerçek zamanlı. anında gidiyor. tavsiye edebilirim.www.mig33.com olması lazım adresinin. Bunun dışında bu konunun önceki sayfalarına ve şu sitelere de bakabilirsin:

www.symbianv3.com
    www.mobile9.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 25 Şubat 2007; 14:45:29 >

• live msn in cep telefonu için olan versiyonunu nerden indirebilrim link verirmisin lutfen
  • ben kullanmıyorum güzel kardeşim. bu topic'ten ya da arama butonundan link bulabilirsin. olsa rapid'e atardım ama yok bende malesef. yukarıda dediğim sitelere de bakabilirsin.
  • ok saol elinde live msn olup link verebilecek biri var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

quote:

Orjinalden alıntı: 3250maniaaa

SÜPER ABİ
    BU WEBCAM OLAYI DENEDİM ÇALIŞIYO WEBCAMI OLMYANLAR ÜZÜLMESİN ARTIK EN AZ 2 MP WEBCAMINI WAR;)

Ben de denedim ama 7 günlük trial olunca insanın sevinci kursağında kalıyor. Yollayan arkadaşa teşekkür ederiz.

7 gunluk trial program demissiniz ben daha deneyeme firsat bulmadim kusura bakmayın bisi sormak istiyorum. Bu tiral de suresi bitip telden kaldırılıp yeniden kuruldugunda tekrardan 7 gunluk deneme suresini yenilemiyor mu.bazi triallerde bu durum varda???
  • ben de bugün kurdum aslında. daha 7 gün dolmadı. yenilenmez heralde. yenilense de dakka başı kaldır tekrar kur. olacak iş değil.
  • quote:

ben de bugün kurdum aslında. daha 7 gün dolmadı. yenilenmez heralde. yenilense de dakka başı kaldır tekrar kur. olacak iş değil.

ya abi yenilenir insallah nie oyle diyisin :(( bunun fullunu biri bulsa ne makbule gecer yaw
  • bulsada buradan veremez ki. "Yassak hemşerim!" derler adama..
  • quote:

bulsada buradan veremez ki. "Yassak hemşerim!" derler adama..

abi o bulsunda piyasaya sureriz biz ismini degisitiriz filan :)
  • quote:

ok saol elinde live msn olup link verebilecek biri var mı

windows live messenger v1.00 S60v3

http://rapid share.com/files/18228239/MMIM.Windows.Live.Messenger.v1.00.S60.SymbianOS9.1.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackeruser -- 25 Şubat 2007; 17:44:28 >
  • program daha yeni arkadaslar cracki elbet düşer merak etmeyin.
  • arkadaslar bana n73 un icinde orjinal programi olan 3d sesler programi lazim.bu program elinde olan arkadas varsa gonderebilirse cok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmen00

program daha yeni arkadaslar cracki elbet düşer merak etmeyin.

insallah kardes
  • X-plore 0.96

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

.txt içinde arama yapma ve bluetooth la dosya gönderimindeki hatalar giderilmiş.(denenmemistir)

http://rapid share.com/files/18232547/X-plore_S60_3rd.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackeruser -- 25 Şubat 2007; 18:15:16 >
  • Epocware Handy Taskman 1.01 S60 9.1 3rd

Telefonunuzdaki çalışan programları, ayrıca hafıza durumlarını gösteren ayrıca programlar arasında geçiş yapabilen bir program.
    Telefonunuzu yormaz yanıt vermeyen proları kapatabilir telefonunuzu rahatlatabilirsiniz.
    Ayrıca tek bir tuşla çalışan tüm programları kapatabilirsiniz.

Desteklenen Telefonlar:
    Nokia 3250, N71, N73, N75, N80, N91, N92, N93, N95, E50, E60, E61, E62, E70

http://rapid share.com/files/9073822/HandyTaskman_v1.01_OS9.1.zip
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

quote:

ok saol elinde live msn olup link verebilecek biri var mı

windows live messenger v1.00 S60v3

http://rapid share.com/files/18228239/MMIM.Windows.Live.Messenger.v1.00.S60.SymbianOS9.1.rar.html

saolasın
  • rica ederim.gule gule kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

rica ederim.gule gule kullan

ya dosyayı indirdim attım tele fakat kurmak istedigimde kur diyorum ama bir sey kurmuyor neden boyle oldu
  • Arkadaşlar N73 için screen capture (görüntü yakalama) programı varmı cok aradım ama bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

Arkadaşlar N73 için screen capture (görüntü yakalama) programı varmı cok aradım ama bulamadım

bende var ama hem rapid.tr hem de rapid.de yanıt vermiyor şu an.
    Eğer sakıncası yoksa mailini ver hemen göndereyim.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.