arkadaşlar n80ie' m var.. bugün bluetooth kulaklık aldım...kulaklığı görmüyo telefon... uyum sorunumu saşka bi şeymi acil yardım.. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: akreplertimi
quote:
Orjinalden alıntı: emevi
arkadaşlar belki daha önce verilmiştir ama ben bulamadım smartmovie converter programını bi türlü kuramadım resimde görüldüğü gibi bi hata veriyo yüklemediği codec kalmadı ama halen codec derdi var bunun lütfen yardımcı olun daha 1 film izlemek nasip olmadı
neden pocket divx encoder kullanmıyorsun daha kolay geldi bana hemde ücretsiz(sanırım) aynı isimle googlea girdiğinde ilk çıkan siteden indirebilirsin.kolay gelsin
eyvallah saolasın kardeş ama alt yazılı filmleri bununla izleyemiyoruz sanırım bu arada tele son versiyonu yükledikten sonra hiçbir program yüklenmiyo sertifika geçersiz falan diyo msn,divx,smartmovie vs hiçbir program yüklenmiyo
aarkadaşlar 3250de modemi kullanabilen yada ne işe yaradığını bana anlatabilecek varmı?
selam arkadaşalr film indirebilecegim bi site varmı cevirme programı var ama hic video yokk
arkadaşalr bende bi 3250 var guvenlik kodunu unuttumm bunu nasılo kırcaz
ya gecen bi program vardı telefonun seri numarasını giriyon ssana bi sifre veriyo sonbra kırıyodu ama programı bulamadım arkadaşalr lutfen yardımmmmmm ederseniz sevinirimm
s.a arkadaslar emevi sana bisi soracam: sen n91 kullanıyordun yanılmıyorsam.bu tam ekran olayini cozabildin mi videolrini tam ekranda izleyebiliyormusun.?
Teşekkür ederim ilgine favarol, farklıdır belki diye bunu da denedim ama yine aynı şey oluyor.Sign in ken bi anda uyarılar çıkıyor ve bi msj'a yönlendiriyor..
bununla karşılaşan yokmu hiç ya?
Saygılarımla,
MERTŞENER
evet dostum aynı sorun bendede var 2-3 gündür bağlanamıyorum msn'e periyod filan diyo galiba deneme sürümü mesaj çıkıyo onuda göndermiyo
Bendede oluyodu bu sorun bir onceki surumunu kurdum duzeldi 1.0.0 ı
Teşekkür ederim ilgine favarol, farklıdır belki diye bunu da denedim ama yine aynı şey oluyor.Sign in ken bi anda uyarılar çıkıyor ve bi msj'a yönlendiriyor..
bununla karşılaşan yokmu hiç ya?
Saygılarımla,
MERTŞENER
evet dostum aynı sorun bendede var 2-3 gündür bağlanamıyorum msn'e periyod filan diyo galiba deneme sürümü mesaj çıkıyo onuda göndermiyo
Bendede oluyodu bu sorun bir onceki surumunu kurdum duzeldi 1.0.0 ı