Bildirim
SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (142. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar daha doğrusu yönetici arkadaşlar bu başlıkta bulunan programları toparlayıp tek topikte birleştirebilirlerse harika olacak. bir programı okuyoruz birgün sonra aradıgımızda bulmak cok zor oluyor. -
Bu programın adresini bilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
quote:
Orjinalden alıntı: ozar
quote:
Orjinalden alıntı: baracuda50
3rd Edition için Youtube videolarını oynatan program. (önceden bilgisayara kaydedilip telefonun içine atılan dosyaları açıyor)
N80 de denenmiştir.
Flashlite 2.1
http://****.com/files/9778812/flashlite2_1_symbian_s60V3.rar
sanırım youtube videolarını direk siteye girdiğimizde açmıyor, yani sadece flv, swf dosyaları telefon belleğinde mevcutsa oynatıyor, doğru mu?
bu site rapid mi başka mı...!
-
n80 kullanıyorum yazılcak topic burası sanırım bana yardımcı olanlara dua
bunda wifi oldu için kendisi her 10 dk bir arama yapıyo wifi taraması yani bu yüzden sanırım n70 ile aynı pil var fakat bunda hergün şarj yapmam gerekio bu wifi tarama işini bi program felan iptal etsek acaba pil ömrü daha çoğalır mı ?
bide ikincisi burda onlarca sayfa var ama program bulmak çok zor belli bil liste yokmudur ulaşmak için...
benim aradım program mumsms n80 için....
okuyup yardımcı olanlara eywallah... -
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
arkadaşlar orjinal tema ikonlarını nereden bulurum bilen varmı?
hiçkimsenin fikri yok mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: fsert54
n80 kullanıyorum yazılcak topic burası sanırım bana yardımcı olanlara dua
bunda wifi oldu için kendisi her 10 dk bir arama yapıyo wifi taraması yani bu yüzden sanırım n70 ile aynı pil var fakat bunda hergün şarj yapmam gerekio bu wifi tarama işini bi program felan iptal etsek acaba pil ömrü daha çoğalır mı ?
bide ikincisi burda onlarca sayfa var ama program bulmak çok zor belli bil liste yokmudur ulaşmak için...
benim aradım program mumsms n80 için....
okuyup yardımcı olanlara eywallah...
Öyle bişemi var ben n91 kullanıyorum 2 gün rahat gidiyo şarjı sanırım ben wlan sihirbazına girince arıyo sadece
-
quote:
Orjinalden alıntı: MertSener
quote:
Orjinalden alıntı: favarol
http://www.ipmart-forum.com/attachment.php?attachmentid=190189&d=1161474673
arkadaşım aradığın program.....
Teşekkür ederim ilgine favarol,
farklıdır belki diye bunu da denedim ama yine aynı şey oluyor.Sign in ken bi anda uyarılar çıkıyor ve bi msj'a yönlendiriyor..
bununla karşılaşan yokmu hiç ya?
Saygılarımla,
MERTŞENER
evet dostum aynı sorun bendede var 2-3 gündür bağlanamıyorum msn'e periyod filan diyo galiba deneme sürümü mesaj çıkıyo onuda göndermiyo
-
Merhaba arkadaşlar henüz 3 günlük E60 model bir telefona hiçbir şekilde uygulama yüklemesi yapılamıyor Bir hata veriyor. Şarkı veya resim yükleniyor ancak uygulama yüklemiyor hata ( Sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş veya telefon ayarları yanlış ) Diyor oysa ayarlar düzgün Resette atıldı. Ayrıca aynı uygulşamalar bir başka mikneye kurularak test edildi yani sorunun nerde olduğunu anlayamadık sorun ne olabilir acaba. Teşekkürler... -
sıfrdan silip en ufak bi dosya bırakmayıp yani artık reg edit gibi bişeyi varmıdır bilmiorum hepsini temizleyip yeniden kursalar halla,olur die düşünüorum
yada versiyonlarında sorun vardır -
Sağol yanıt için hocam ancak reset aettık yazlımda başka bir sıkıntı yok. versionlarıda denedik herşeyi denedik yani versionlardada sorun yok. Nokiayı aradım bu konuda destek veremiyoruz diyorlar yani yazılıma böyle bir özellik koyuyorlar ama destek vermiyorlaR. -
arkadaşlar n73 için bounce oyunu var mı -
Merhaba Arkadaşlar,
N80 kullanıyorum yalnız wi-fi ayarlarını yapamıyorum, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: Aiko
slm arkadaşlar n73 için ingilizce türkçe sözlük arıyorum varmı acaba ?
ya yokmu hiç böle bi program çok lazım gerçekten -
quote:
Orjinalden alıntı: sauber
Sağol yanıt için hocam ancak reset aettık yazlımda başka bir sıkıntı yok. versionlarıda denedik herşeyi denedik yani versionlardada sorun yok. Nokiayı aradım bu konuda destek veremiyoruz diyorlar yani yazılıma böyle bir özellik koyuyorlar ama destek vermiyorlaR.
Araçlar>Uyg. Yöneticisi>ayarlar dan
"yazılım yükleme"->"Tümü"
"Çev. içi.sert.kont."->"kapalı"
yapın. Telefonun saat ve tarihi ayarlı değilse onu da ayarlayın.
Sorun büyük olasılıkla hallolacaktır.
Saygılarımla. -
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
Sağol yanıt için hocam ancak reset aettık yazlımda başka bir sıkıntı yok. versionlarıda denedik herşeyi denedik yani versionlardada sorun yok. Nokiayı aradım bu konuda destek veremiyoruz diyorlar yani yazılıma böyle bir özellik koyuyorlar ama destek vermiyorlaR.
Araçlar>Uyg. Yöneticisi>ayarlar dan
"yazılım yükleme"->"Tümü"
"Çev. içi.sert.kont."->"kapalı"
yapın. Telefonun saat ve tarihi ayarlı değilse onu da ayarlayın.
Sorun büyük olasılıkla hallolacaktır.
Saygılarımla.
Eğer bu ayarları yaptığın halde gene olmazsa bataryayı çıkar bekle biraz.. Batarya takılı değilken telefondaki uçları kısa devrede yapabilirsin garanti olur. 1. öneri forum nokiadan bi arkadaşın önerisi ikincisi de benim : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 22 Ocak 2007; 22:07:31 >
-
Ben bunu yükledim ama youtube den indirdiğim dosyayı açmayı beceremedim, bilen varsa yardımcı olabilirmi...
quote:
Orjinalden alıntı: baracuda50
3rd Edition için Youtube videolarını oynatan program. (önceden bilgisayara kaydedilip telefonun içine atılan dosyaları açıyor)
N80 de denenmiştir.
Flashlite 2.1
-
arkadaşlar baya bi baktım ama göremedim.daha önceden tartıştıysanız kusuruma bakmayın..n 80 için uzaktan kumanda ( irremote ) aradımda bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
Merhaba arkadaşlar henüz 3 günlük E60 model bir telefona hiçbir şekilde uygulama yüklemesi yapılamıyor Bir hata veriyor. Şarkı veya resim yükleniyor ancak uygulama yüklemiyor hata ( Sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş veya telefon ayarları yanlış ) Diyor oysa ayarlar düzgün Resette atıldı. Ayrıca aynı uygulşamalar bir başka mikneye kurularak test edildi yani sorunun nerde olduğunu anlayamadık sorun ne olabilir acaba. Teşekkürler...
menü/araclar/uygulama yöneticisi/secenek/ayarlar dan yazılım yüklemeyi tümü olarak degistir ve tekrar yüklemeyi dene bakalım olacak mı... olması gerek. bende öyle
-
ya arkadaşlar benm 3250 günden güne soyuluo.daa austosta aldım sinirim bozuluo yaa..hemen elimden çıkarsammı die düşünüorm yoksa hiç almıcaklar korkuorm açıkçası.w710i yada z710i le takas yapsam daa doorusu yaaprlarmı uygun olurmuki?? daa taksitleri bitmedi yaaa offf -
Arkadaşlar symbian 9.1 işletim sistemli telefonlar için skype yazılım ürettimi acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X