Şimdi Ara

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.916
Cevap
4
Favori
576.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA(3250, N71, N73, N80, N91, N92, N93, E60, E61, E70)

Bendede oluyodu bu sorun bir onceki surumunu kurdum duzeldi 1.0.0 ı

Link aşağıda

Messenger

N93 te çalışmadı. Yüklerken "güncelleştirme hatası" uyarısı veriyor..

• hala çıkmadı gitti smart settings prosu
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

arkadaşlar telefona başka bir hat takıldığında senin seçtiğin numaraya mesaj gönderen bi program vardı yaa o programı upload edermisiniz
  • beyler filmleri convert etmekten bıktım. internetten download ediyorum convert edilmiş halini ama bu sefer de telefonda oynatırken altyazı eklemeyi destekleyen bir program lazım. bayağı araştırdım bulamadım. var mı direk telefonda altyazı ekleyebilen bir oynatıcı ? şimdiden teşekkürler...
  • bende yüklemiştim ama bir faydası olmadı.olay versiyonla ilgili,flash 1,2 symbian 9,1 e gömülü olduğu için dğeiştirilemiyor ama yeni featurepack1 versiyonunda yani symbian 9,2 de flash 2.0 yüklü olacak,o zaman youtube falan seyredilecek,n95 de bu versiyon var mesela...

bu ara bende brişey sorayım, uzaktan kilitleme yöntemiyle telefonu bir mesajla kilitleyebiliyoruz ama birde uzaktan cihaz silme var,bunu nasıl yapabiliyoruz bilen var mı???

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Ben bunu yükledim ama youtube den indirdiğim dosyayı açmayı beceremedim, bilen varsa yardımcı olabilirmi...

quote:

Orjinalden alıntı: baracuda50

3rd Edition için Youtube videolarını oynatan program. (önceden bilgisayara kaydedilip telefonun içine atılan dosyaları açıyor)
    N80 de denenmiştir.
    Flashlite 2.1

• arkadaşlar 3250 için bir yardımcı olsanız uygun msn programı bulamıyorummmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackeruser

quote:

3rd Editionlar için Google Earth Programı (N80 de denenmiştir.)

Wireless ı destekliyor.

İstanbul sokak haritasını baya ayrıntılı şekilde gösteriyor. Çıkmaz sokak isimleri bile yazıyor.

1 ve 3 tuşları zoom in ve zoom out
    bir kere bastıktan sonra navigasyon tuşunda ortaya basıcaksınız

gerçek google earth goruntüsü içinde 5 e basıcaksınız

http://****.com/files/9934522/J2meMap.v0.9.12.jar

arkadaslar n91 de denenmistir cok guzel calısıyor.yanlız sehir ve ilce vs. isimlerini gormek icin 0 tusuna basılıp 'msn' modu secilir.(0 tusuna basınca google-msn-ask.com-yahoo gibi seyler cıkıyor sırA İLE) yanlız beles internet bulmamızda fayda var :) dalıp gittiginizde pahalı olabilir.ben belesten girdigim icin ucreti bilemiyorum...

arkadaslar hemen paylas .com kapandı baska bi siteden tekrar link verirmisiniz bu program cok lazımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 31 Ocak 2007; 23:20:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

quote:

quote:

Wireless ı destekliyor.

İstanbul sokak haritasını baya ayrıntılı şekilde gösteriyor. Çıkmaz sokak isimleri bile yazıyor.

arkadaslar n91 de denenmistir cok guzel calısıyor.yanlız sehir ve ilce vs. isimlerini gormek icin 0 tusuna basılıp 'msn' modu secilir.(0 tusuna basınca google-msn-ask.com-yahoo gibi seyler cıkıyor sırA İLE) yanlız beles internet bulmamızda fayda var :) dalıp gittiginizde pahalı olabilir.ben belesten girdigim icin ucreti bilemiyorum...

arkadaslar hemen paylas .com kapandı baska bi siteden tekrar link verirmisiniz bu program cok lazımda

ozel mesajlarına bi baksana zulfikar kardes

• quote:

Orjinalden alıntı: ymr2
    arkadaşlar 3250 için bir yardımcı olsanız uygun msn programı bulamıyorummmmmmmmmmm

birde bunu dene.

Windows Live Messenger v1.0
    rapid share.tc/39507365
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

bu ara bende brişey sorayım, uzaktan kilitleme yöntemiyle telefonu bir mesajla kilitleyebiliyoruz ama birde uzaktan cihaz silme var,bunu nasıl yapabiliyoruz bilen var mı???

Uzaktan kilitlemeyi nasıl yapıyoruz peki?Ben 3250 de bayağı bi aradım ama bulamadım.
  • arkadaş benim tele tavla oyunu bulam gerek bulabirmiyiz bir adres verebilirmisin n73 kullanıyorm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zulfikar

quote:

quote:

Wireless ı destekliyor.

ozel mesajlarına bi baksana zulfikar kardes

zulfikar kardes verilen link calısıyor google earth u ordan yukleyebilirsin.

link :http://ul53.rapid share.com/files/9934522/J2meMap.v0.9.12.jar

rapid share yi birlesik yaz.iyi gunler..

• saaa
  • arkadaşlar n73 e n-gace oyunlarını yükleyemiyomuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: osiman84

arkadaş benim tele tavla oyunu bulam gerek bulabirmiyiz bir adres verebilirmisin n73 kullanıyorm

Al bakalım. Backgammon.sis. ama çözünürlük n73e uymayabilir.

http://*****share.com/files/14694229/Backgammon_signed.sis.html
  • senin dedelerinin soyu nereye dayaniyor yoksa soysuzmusun. sen mantar gibi yerdenmi bittin yoksa,bu memleketi 80 sene önce kurtaranlarin icinde o senin saydiklarinin hepsi mevcuttu.aklini basina topla, insan olmanin esasi saygidan gecer.dindar olmasan bile, saygili ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erence

senin dedelerinin soyu nereye dayaniyor yoksa soysuzmusun. sen mantar gibi yerdenmi bittin yoksa,bu memleketi 80 sene önce kurtaranlarin icinde o senin saydiklarinin hepsi mevcuttu.aklini basina topla, insan olmanin esasi saygidan gecer.dindar olmasan bile, saygili ol.

olay nedir kardeşim bu kadar seni kızdıran
  • quote:

Orjinalden alıntı: erence

senin dedelerinin soyu nereye dayaniyor yoksa soysuzmusun. sen mantar gibi yerdenmi bittin yoksa,bu memleketi 80 sene önce kurtaranlarin icinde o senin saydiklarinin hepsi mevcuttu.aklini basina topla, insan olmanin esasi saygidan gecer.dindar olmasan bile, saygili ol.

arkadasım ne oldu bu kadar sinirlenecek ??
  • arkadaş kime kızmış ki sanırım yanlış yere yazmış yazıyı
  • valla bi hışımla girmiş yazmıs bişeyler cıkmıs dediklerinden bişeyler anlasılmıyo daha dogrusu kime ve neye sinirlendiği
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.