Şimdi Ara

SYMBİAN 'ın en iyi oyunları ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5 sene önce falan bi 7650 'im vardı şimdi ise bi 7610 'um var o zamandan bu zamana piyasadaki symbian oyunları sanki hiç değişmedi sitelerde sürekli aynı oyunlar var.Acaba hiç yeni oyunlar çıkmıyor mu bu symbian için...

Sizden ricam en sevdiğiniz oyunları ve şimdiye kadar oynadığınız en iyi symbian oyunlarını yazmanız...(Yeni oyunlarıda yazarsanız sevinirim.)

sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eradnan -- 21 Mayıs 2005, 20:24:09 >

• arkadaşım 500 tane oyun mevcut sitemizde bekleriz...

www.symbian-tr.com
  • www.symbian-tr.com
    www.wapcep.com
  • doom diye bir oyun var.bulursan mutlaka oyna çok mükemmel.
  • yaw çocuk önerilerinizi sormuş hemen atlamışınız bşu site bu site diye :) :) :) aradan kaç yıl geçerse geçsin amigaya yapılabilecek oyunlar fazla kalite yükseltemez :) ceplerde öyle :)prince of persia serisi güzel... :)
  • bence en kral oyunlar bt ile oynananlar dart,rallypro,fifa filan onlar böle sosyl oluyo
  • Çok sağolun arkadaşlar aslında site ismi değilde direkt oyun isimleri verirseniz daha iyi olur böylece bi hit oyun listesi falanda yapmış oluruz.

Mesela benim şu andaki favori oyunlarım:

Micro pool bilardo ve yetisports part 2 penguen avlama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • superminers,lemonede tycoon
  • nightmare creatures,dragonfire(rpg),atomix (zeka,bir zamanlar amigada oynamıştım) n-cage fifa 2005 harika
    chessgenius baya zor. bi telefonu satrançta yenemeyip telefonu kırbilirsin başka aklıma gelmedi henüz. prince of persia ii deil
  • http://rapidshare.de/files/1879120/Forumtr_i_in_oyunlar.zip.html

İçerik (3.4 MB)

1-) Businessman : Monopoly oyunun aynısı

2-) Maze : 3 boyutlu labirent oyunu

3-) Midtown Madness 3D : adından belli ve gerçekten çok kaliteli grafiklere sahip

4-) NFS Underground : Gerçeği kadar güzel olmasada fena değil :)

5-) MiamiVice : Gta Vice City oyunundan esinlenmiş ama grafikleri bilgisayardaki GTA 1'in aynısı

6-) Street Fighter Revenge : Güzel bir dövüş oyunu (3 boyutlu)

7-) SonicBoy : Sonic oyunun Game Boy versiyonu (tam bir nostalji)

8-) Tom and Jerry - Cheese Chase : Sevimli kahramanlarımızın zevkli bir oyunu

9-) Scooby-Doo 2 - Dark Dungeons : Scooby Doo ile maceraya kapılın

10-) SonoftheMask : Maskenin bebek versiyonu

11-) Townsmen 2 Gold : Kasabanızı yönetin

• quote:

Orjinalden alıntı: ceza fun

http://rapidshare.de/files/1879120/Forumtr_i_in_oyunlar.zip.html

İçerik (3.4 MB)

1-) Businessman : Monopoly oyunun aynısı

2-) Maze : 3 boyutlu labirent oyunu

3-) Midtown Madness 3D : adından belli ve gerçekten çok kaliteli grafiklere sahip

4-) NFS Underground : Gerçeği kadar güzel olmasada fena değil :)

5-) MiamiVice : Gta Vice City oyunundan esinlenmiş ama grafikleri bilgisayardaki GTA 1'in aynısı

6-) Street Fighter Revenge : Güzel bir dövüş oyunu (3 boyutlu)

7-) SonicBoy : Sonic oyunun Game Boy versiyonu (tam bir nostalji)

8-) Tom and Jerry - Cheese Chase : Sevimli kahramanlarımızın zevkli bir oyunu

9-) Scooby-Doo 2 - Dark Dungeons : Scooby Doo ile maceraya kapılın

10-) SonoftheMask : Maskenin bebek versiyonu

11-) Townsmen 2 Gold : Kasabanızı yönetin

kahrolası rapidshare dan indiremiyorum bugünlük hakkım dolmuş...maile atar mısın?? mhmtnrl@yahoo.com

• Slm eradnan..Ben de sana birkac oyun ismi vereyim arkadasim.. Prince Of Percia: Warriors Within (Java),
    Sky Force v1.1 (Symbian), Pitfall Jungle (Java), Alpha Wing (Java), Fatal Force (Java), Splinter Cell: Chaos Theory (java), Codename: Dark Snow (Java), Gun Kid (java), Saga Of Stone (Symbian), Metal Bluster (Symbian), Explode Arena (Symbian), Sky Hunter-Demo (Symbian), Elements Blazar (Symbian), Agile Fighter (Symbian), T.A.M. 1942 (Symbian), Matrix Fire (Symbian), Martial Arts 3D (Symbian), Nightmare Creatures (Java), Block Breaker DeLuxe (Java), Predator (Java), Draken Gard (Java) ve Jungle Commando (Java).. Bence bunlar bulabilecegin en iyi, kaliteli, oynamasi zevkli Java ve Symbian oyunlardir.. Eger hala yukleyip oynamadiysan mutlaka indirip bir dene..Hepsi cok iyi.. Tavsiye ediyorum.. Bu arada benim tel Siemens SX1 ve tum oyunlar bende sorunsuz calisiyor Nys.. Umarim yardimci olabilmisimdir.. Kolay gelsin.. Saygilar..

• xmen'in oyunu var o da baya güzel Wolverine'i felan seçiyorsun dövüşüyorsun street fighter gibi.
  • sağolun arkadaşlar ceza_fun sağol verdiğin linkteki oyunlar bayağı güzeller başka var mı arkadaşlar bildiğiniz güzel oyunlardan oluşan bi liste
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

superminers,lemonede tycoon

usta yaw hava sıcak olduğunda hangi formülü uyguluosun kimse beğenemedi gitti benim limonatamı
    soğukken 3-2-2 yapıyorum ama sıcakkeni çözemedim
  • beyler su oyunlar zip.i indirewmiyorum soruna bir cozum bi meyilla yollayin yadfa bu rapidshare de neyinnesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

superminers,lemonede tycoon

usta yaw hava sıcak olduğunda hangi formülü uyguluosun kimse beğenemedi gitti benim limonatamı
    soğukken 3-2-2 yapıyorum ama sıcakkeni çözemedim

7-4-4 yap hava sıcak soguk herzaman severler ama hava sogukken sadece fiyat dusur sıcakken fiyat arttır bukadar10 derece falan ken yanı 0.60 falan yap sıcakken 1.50 2 arası sat

• phuaha ciddi ciddi cevap vermişiniz yaw oyun sileli aylar oluo ama aklımın bi köşesine not ettim
  • bende cmr 4 ve cmr 2005 var ... cmr4 gayet guzel valla. bitimrek için baya kastım. ama bitti sonunda.
  • KARDEŞ 2000 yılında 7650 yi nereden buldun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.