Bildirim
Symbian'da ne var ...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
En iyi oyun sanırım angry birds. Symbian ölü artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hakkaten ölüymüş ...kimse bişi yazmıyor arkadaş... -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
ovi store a baktım bişi anlamdım..bir kac java tarzı oyun falan var 1 mb bile yok boyutları.... symbian sahibi arkadaşlar en sevdiğiniz oyunlar programlar nelerdir..programların acıklamasıyla beraber tabiki...
Kullandığın cihaz nedir yardımcı olayım, kim demiş Symbian öldü diye? (:
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akumas19
quote:
ovi store a baktım bişi anlamdım..bir kac java tarzı oyun falan var 1 mb bile yok boyutları.... symbian sahibi arkadaşlar en sevdiğiniz oyunlar programlar nelerdir..programların acıklamasıyla beraber tabiki...
Kullandığın cihaz nedir yardımcı olayım, kim demiş Symbian öldü diye? (:
808 almayı düşünüyorum... -
Hocam nokia alıcaksanız illa lumia alın bari.
quote:
Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
808deki kamera onda olsa lumia alırdım -
quote:
quote:
808deki kamera onda olsa lumia alırdım
Ben one x ile karşılaştırdım 41mp hikaye gibi geldi. Zaten Mobimag en iyi kamera olarak One X i seçti. Kamera arıyorsanız eğer One x alın.
quote:
quote:
quote:
Ben one x ile karşılaştırdım 41mp hikaye gibi geldi. Zaten Mobimag en iyi kamera olarak One X i seçti. Kamera arıyorsanız eğer One x alın.
zaten olayı 41 mp de değil pureview teknojisinde..cihazı alırsam ya 8 mp cekerim ya 5 mp. cihazın foto kalitesi rakipsiz... onex falan yalan kalır yanında...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten olayı 41 mp de değil pureview teknojisinde..cihazı alırsam ya 8 mp cekerim ya 5 mp. cihazın foto kalitesi rakipsiz... onex falan yalan kalır yanında...
Eğer fazla uygulamayı ve inceliği takmıyorsan 808 süper denebilir. Gerek kamera, gerek sağlamlık, gerek destek, gerek kullanım kolaylığı vs. Nokia ezer. Ama eğer ince, havalı ve içinde kullanamayacağn kadar çok oyun istiyorsan ya PureView Nokia Lumia'ya yöneleceksin ya da gidip Android / iPhone alacaksın. Uygulama olarak sana ilk önce fMobi'yi tavsiye ederim. Mağazada ücretli fakat cracklanmış olarak **** forumda falan bulabilirsin. çok güzel, belki androidde iphoneda bile eşine rastlanmayan bir facebook uygulaması. fchat var o da facebook messenger istemcisi aynı şekilde. oyun olarak (tabiki hd) angry birds, angry birds rio ve seasons, real football hd, assassins creed hd sürümleri, nfs shift hd, asphalt 5-6 hd ve fazlası mevcut. ister mağazadan satın al istersen hacklenmiş indir. o kadar da abartılacak uygulama eksiği yok bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: akumas19
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer fazla uygulamayı ve inceliği takmıyorsan 808 süper denebilir. Gerek kamera, gerek sağlamlık, gerek destek, gerek kullanım kolaylığı vs. Nokia ezer. Ama eğer ince, havalı ve içinde kullanamayacağn kadar çok oyun istiyorsan ya PureView Nokia Lumia'ya yöneleceksin ya da gidip Android / iPhone alacaksın. Uygulama olarak sana ilk önce fMobi'yi tavsiye ederim. Mağazada ücretli fakat cracklanmış olarak **** forumda falan bulabilirsin. çok güzel, belki androidde iphoneda bile eşine rastlanmayan bir facebook uygulaması. fchat var o da facebook messenger istemcisi aynı şekilde. oyun olarak (tabiki hd) angry birds, angry birds rio ve seasons, real football hd, assassins creed hd sürümleri, nfs shift hd, asphalt 5-6 hd ve fazlası mevcut. ister mağazadan satın al istersen hacklenmiş indir. o kadar da abartılacak uygulama eksiği yok bence.
uygulam varda işte onlar neler..
ovistore a girdim bi sürü sacma sey..işte konuyu actım ki siz telefonunuza neler kurdunuz ne işe yarıyor boyutu ne falan söyleyin bende ona göre değerlendireyim dedim..
mesela senin telefonddan uygulama oyun nelr var..nedir ne işe yarar anlat hele...
-
symbian'a hiç bulaşmayın bence -
quote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
symbian'a hiç bulaşmayın bence
sebep? -
HD oyunlar vs. değil de, en azından satranç, yapboz, kelime oyunlar vs. küçük zeka oyunları yeteri kadar var mı symbianda ? -
Kardeşim Desire C kullanıyor. O dandik telefonda bile Android olmasından dolayı Temple Run varken 1500 liralık 808'de yok. Symbian'da oyun falan yok kimse kimseyi kandırmasın. :) Rovio bile artık çıkarmıyor. Angry Birds'ün Space versiyonu bile çıkmadı varın gerisini siz düşünün. Asphalt 7 Heat, Nova, Modern Combat gibi oyunları unutun. Symbian'da bi bok yok. Instagram bile yok. İşimizi görecek uygulamalar var çok şükür, yetiyorlar. Nokia'nın kendi harita hizmeti zaten rezalet. Garmin dışında doğru dürüst bir şey yok. O da düzgün çalışmadığı için kullanmıyorum. N82'de daha iyi çalışıyordu.
Telefonu oyun için görüyorsanız zaten size diyecek lafım yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Telefonu oyun için görüyorsanız zaten size diyecek lafım yok.
+1 Haklısın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- samsung yazısı yanıp sönüyor telefon açılmıyor
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- son kullanılan uygulamalar
- nokia n82
- sim araç kiti nedir
- android 16 samsung
- en iyi kameralı telefonlar 2025
- 240 hz telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X