Şimdi Ara

SX 100 mü yoksa A720 ıs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta önce Canon a720ıs makina almıştım... bayada araştırmıştım...

o zamanlar sx100 fazla ilgimi çekmiyordu hem büyük geliyordu hem tipi hoşuma gitmiyordu :S

bir kaç gündür araştırıyorum tipi çok hoşuma gitti yaa ve optiğin fazla olması dikatimi çekti a720 ile fazla fiyat farkıda yok ..

satıpta sx100 alayımmı...Alırsam ne kaybederim...

• aralarında sadece flaş takılabilme ve zoom farkı var. bunun dışında herşey aynı. hayıflanmana gerek yok. ama illa da ne kaçırdım diyorsan, bu iki makineye göre önemli farkı olan A650 IS var. CCD sensörü daha büyük.
  • A650 bana göre değil yaa hem tipi hoşuma gitmiyo hemde pahalı biraz :S
  • Değiştirmiş olursan sırf zoom'u için değiştirmiş olursun. Vizör'dende ödün vermiş olacaksın.

Ben pek tavsiye etmem A720'den Sx100'e geçmeni. İlla zoomlu bir makine olsun diyorsan ikinci el bir S3 yada H2 bulabilirsin.
  • ben sadece optik zumu ve fotoğraf kalitesi yüzünden sx 100 siparişi verdim.fotoğraf kalitesi derken 720is'e göre kıyaslamıyorum.bu ikisinin kalitesi aynı.ben kompakt ve zumlu makine arıyordum.en son sony h50 ve canon sx100 arasında kaldım.sony'nin özellikleri daha iyi ama fotoğraf kalitesi daha düşüktü.benim için önemli olan fotoğraf kalitesi olduğu için canon sx100'de karar kıldım.
    tabiki fiyatı da daha ucuzdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatro_nik -- 21 Haziran 2008; 20:21:38 >
  • bence a720is
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekatro_nik

ben sadece optik zumu ve fotoğraf kalitesi yüzünden sx 100 siparişi verdim.fotoğraf kalitesi derken 720is'e göre kıyaslamıyorum.bu ikisinin kalitesi aynı.ben kompakt ve zumlu makine arıyordum.en son sony h50 ve canon sx100 arasında kaldım.sony'nin özellikleri daha iyi ama fotoğraf kalitesi daha düşüktü.benim için önemli olan fotoğraf kalitesi olduğu için canon sx100'de karar kıldım.
    tabiki fiyatı da daha ucuzdu...

Sony H50 ve Sx100 arasında kaldınız öyle mi? Bu nasıl bi kıyasalama, nasıl bir çelişki?

Şaşırdım.

H50'nin rakibi S5'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 21 Haziran 2008; 21:14:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • esas olarak slr-like makinalara bakıyordum.
    olmazsa olmazlar; manuel ayarlar,optik zum ve fotoğraf kalitesi...p80,fz18,570uz,h9,h50,vs...
    10x optik'ten aşağısını da kabul etmek istemiyordum.bu makinaları değişik sitelerde fotoğraf kalitesi yönünden inceledim.
    optik zum benim en çok istediğim özellikti.ama bu yazdığım makinaların hiç birisine ısınamadım.
    optik zum ve kalite birlikteliğini şimdilik erteleyerek,daha kompakt olan sx100 de karar kıldım.
    esasında slr-like'ler arasında h50 yi seçmiştim.Dediğim gibi,tam aradığımı bulamadığım için sx100 aldım.
    daha ucuz ve daha kompakt.
    bundan sonra belki de bir dslr olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.