Şimdi Ara

Sword of The Stranger (2007 yapimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anime burda tanitildimi bilmiyorum ama dun gece (Bluray) versiyonunu izleme sansim oldu ve tadi damagimda kaldi... Uzun suredir bu tarz bir anime izlememistim... Bu aksam buyuk ithitmalle yeniden izlemeyi planliyorum. Swordman hikayelerini, dovuslerini seviyorsaniz kacirmayin.

Benim asil sorum bu tarz eski cin/japonya`da gecen, samurai icerikli, aksiyonlu ve kilic temali animasyonlari biliyorsaniz soylerseni cok sevinirim?

Aradigim Tarz (Konu/Kalite/Cekim bakimindan)

-Sword of The Stranger
    -Afro Samurai

Bildiklerinizi paylasirsaniz memnun olurum?
    Sagolun...

Sword of The Stranger`den goruntuler (Anime Movie, Run time: 101 min)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 3 Mart 2009; 22:48:23 >

• bunlara benzer ;

Samurai7
    Samurai Champloo
    Kenshin(biraz eski yapım)
    birde yanlış hatırlamıyorsam Sword of the Immortal vardı..

sword of the stranger ilginçmiş, ilk defa duydum..hemen bir torrentlere el atalım

Orjinalden alıntı: Giray Han

bunlara benzer ;

Samurai7
    Samurai Champloo

sword of the stranger ilginçmiş, ilk defa duydum..hemen bir torrentlere el atalım

Hocam sen ne diyorsun BLRrip versiyonunu indir, iddaa ediyorum en favori animelerin arasina giricek, sonra benim gibi sabah aksam soundtrack albumunu dinlicyeceksin...

Edit: Bu anime, dizi mi film mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 3 Mart 2009; 20:57:23 >

Orjinalden alıntı: muhacir

Samurai 7 nasıldır tavsiye eder misiniz?

Edit: Bu anime, dizi mi film mi?

anime manga bölümünde arama yaparsanız bulursunuz tanıtımı :)
    olması lazımdı..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mqos

BluRay'i kaç gbdır ?

3.42 Gb BluRay,720p,x264,DTS

Orjinalden alıntı: Giray Han

bunlara benzer ;

Samurai7
    Samurai Champloo

Arkadasim tekrardan oneriler icin tesekkur etmek istedim. Gercekten tam aradigim tarzda seyler ama bunlar seri ve OVAlari var. Hos onerdiklerinin hepsini begendim buyuk ithimalle once serilerini indiricem sonrada OVAlarini izliyecegim.

Sword of The Strange ise sadece bir film, serisi yok aslinda ben bu tarz seyler ariyorum. Ama yinede onerilerinin hepsini arsiv listeme kattim cok sagol.

• Samuraylarda Kenshin'i tek geçerim Fanatiklik diyebilirsiniz ama yok böyle birşey. Eski meski izleyin derim. Gerçi o kadar eski değil gösterim tarihi 2 Eylül 1994 - 4 Kasım 1999 arası. Muhteşem OVA'larını da unutmamak gerek. Yanlız aksiyonun dışında romantan olduğu için ağlatası durumlara sokabilir sizi. Özellikle seriden sonra izlediğim son ovası "Too many years has lapsed" de hayatın anlamını yitirdim sanki

O yüzden Kenshin'i tek geçerim.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • Çok güzel animedir, mutlaka izleyin. Ben izleyeli epey oldu ama unutmadığım filmlerdendir.

Liste

- Bolt
    - Delgo
    - Dr. Seuss' Horton Hears a Who!
    - Dragon Hunters
    - Fly Me to the Moon
    - Igor
    - Kung Fu Panda
    - Madagascar: Escape 2 Africa
    - $9.99
    - The Sky Crawlers
    - Sword of the Stranger
    - The Tale of Despereaux
    - WALL-E
    - Waltz with Bashir

Bildiginiz uzere odulu Wall-E kapti.
    Basilisk izledim. (9/10 izledigim en iyi anime serilerden biri, huzunlendiriyor insani... Introsuda super bir anime.)
    -
    Su sira Rurouni Kenshin`i izliyorum. (Diger iki animeye gore daha genc yaslara hitap eden bir anime gibi geldi bana ama yinede zevkli)

Pek bilgim yok kenshin hakkinda, ama bir sorum var, Dizinin adi Rurouni Kenshin peki neden ana karakterin adi Himura Kenshin? Ayni kisilermi yoksa farkli insanlar mi bunlar?

Orjinalden alıntı: Kymophobia

"Rurouni" gezgin, tek tabanca samuray demek...
    Bir isim değil yani.

Cok saol bilgi icin... Bende isim sanmistim onu... Biraz Japonca ogrenmeli, Arigato...
  • Sen topic açıp önerince,bende indireyim dedim.İlk izlediğim Bluray filmi ''anime'' oldu.Görüntü olarak bir fark göremesemde,filmi çok beğendim.Hem müzikleri,hem de eski Japonya zamanını görmek,yine katanaların konuştuğu güzel dövüş sahneleri olan bir animeydi.Hemde müziklerini çok beğendim dediğim gibi,biraz BraveHeart'a benzettim,hatta baya Himura Kenshin karakteride çok iyiydi.

Orjinalden alıntı: Haplo

Samuraylarda Kenshin'i tek geçerim Fanatiklik diyebilirsiniz ama yok böyle birşey. Eski meski izleyin derim. Gerçi o kadar eski değil gösterim tarihi 2 Eylül 1994 - 4 Kasım 1999 arası. Muhteşem OVA'larını da unutmamak gerek. Yanlız aksiyonun dışında romantan olduğu için ağlatası durumlara sokabilir sizi. Özellikle seriden sonra izlediğim son ovası "Too many years has lapsed" de hayatın anlamını yitirdim sanki

O yüzden Kenshin'i tek geçerim.

Aslinda 2 son var diyebiliriz, Manga ve Ova sonlari... Ben Mangadaki sonuna inaniyorum, son OvA Manga`nin sonundan daha sonralarida anlatsada, show`un gercek yazari tarafindan yapilmadi Ovalar saniyorsam, zaten cizimleride bir acayipti cok hosuma gitmedi... Kenshin hayatinin sonuna kadar dojo`da yasadi...

Neden bu OvA`daki son Anime Serinin sonu olarak gorulmuyor:

Ilk olara OvA`larin ikiside cok guzel filmlerdi, animasyon ve muzikleri cok iyiydi 8 veya 9 puani hak edicek animelerdi. Ama Rurouni Kenshin bambaska bir anime seri, stress, eglence, dram, komedi her zaman animenin bir parcasiydi vede hepsi bir arada cok guzel harmanlanmisti... Seyirci hep keyifle izliyordu

- Ovadaki en onemli sorun, atmosferdi birkere tum karakterler tamamiyle depresif, animenin atmosferi insani en basinda anlasilmaz bir sikintiya sokuyor
    - Sanki aradan cok zaman gecmis her bir karakter tum nesesini kaybetmis acayip bir seye donusmusler
    - Animeninn yazari bile, Ovalari son olarak gormuyor cunku kendisi Kenshin`nin cok zor bir hayat gecirdigini belirtti, mutlu sonu hakediyor dedi...
    - Kenshin`e kiyasla cizimleride animenin atmosferi gibi cok soguktu...

Siradan filmler olarak 8/10
    RK`nin devami olarak 2/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 23 Mart 2009; 14:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

Samurai Champloo izledim. (8/10 cok eglenceli birbirinden bagimsiz bolumler cok hos olmus, beklenmedik seyler cok grafiti, bezbol olaylari gibi)
    Basilisk izledim. (9/10 izledigim en iyi anime serilerden biri, huzunlendiriyor insani... Introsuda super bir anime.)
    -
    Su sira Rurouni Kenshin`i izliyorum. (Diger iki animeye gore daha genc yaslara hitap eden bir anime gibi geldi bana ama yinede zevkli)

Pek bilgim yok kenshin hakkinda, ama bir sorum var, Dizinin adi Rurouni Kenshin peki neden ana karakterin adi Himura Kenshin? Ayni kisilermi yoksa farkli insanlar mi bunlar?

Dedigim gibi bu animeler bitti!

Katana icerikli baska anime seri veya anime film onerlileriniz var mi arkadaslar?

Umarım hep bu türde izlemiyorsundur.Arada farklı türlerde izle sıkılma bence.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.