Şimdi Ara

The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth -İPUÇLARI-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth  -İPUÇLARI-

Arkadaşlar bu oyunun artık duayeni oldum diye düşünüyorum.

Size oyundan taktik ve ipuçları vereceğim.

1. "Yeşillik" ve "Bataklık" asker ve herolara çok fazla bir statü verir. Yeşillikte savaştığınız taktirde koaly kolay hiçbir orduya yenilmezsiniz. (Rohan 2 yeşilliğe sahip olduğu için çok avantajlıdır.-Büyü gücü ve Ent)

2. Gondor,Rohan ve Lothlorien'de bulunan büyü gücü ışık seviye 1 deki süvari,mancınık(vb.) ve hero hariç tüm askerleri belli bir sn dondurur. Hiçbir şey yapamazlar. Buda size zaman kazandırır.

3. Mordor ve Khazadumun büyü gücünde bulunan darknessları ve Isengardın yağmurlu havası çok çok etkilidir. Örneğin yağmurlu havada iken saruman ateş topu ile ak arveni öldürebilir. Askerler statüden öyle bir parlarki Theodenin şahlanması gibi olurlar.

4. Theoden, Gamling, Celebron ve İkizlerin şahlanmaları çok etkilidir. Üzerlerinde yazdığıklarına göre çok statü verirler.

5. Elrondun ve Arvenin seviyeleri 10 iken ikisini yan yana getirip seçin. Seçili iken ufak ekranda arven gözüksün ve su büyüsünü basın. 3 yerine 6 tane su basacaktır.

6. Mordor ve Khazandumda ki saoronun gözü satatünün yanında experiencede verir. Yani askerler alacağı seviyenin daha fazlasını alırlar.

7. Ent yeşilliği bastıktan sonra daha çabuk yeşilliğinin gelmesini istiyorsanız kendiniz öldürün onu. Seviye vermeden öldürmek için gizli kapıdan geçerken kapıyı yıkın entte ölsün.

8. Arvenin su büyüsü daha çabuk gelsin isterseniz entteki taktiğin aynısını yapın. %50 zaman farkı olacaktır.

9. Legolasın seviye 5 teki seviye verme gücü Lurtza da işliyor.

Aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim.

Daha farklı bilgiye sahip olanlarda eklerlerse büyük bir bilgi paylaşımı olmuş olur.

NOT: Bu yazdıklarım elvenstar mod için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 15 Eylül 2010; 15:20:56 >

• Bazılarından (örneğin ent) bişey anlamasamda baya yararlı olmuş. Bu oyunu bende 2 3 yıldır oynuyorum. Bu arada Angmar içinde taktik varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

Bazılarından (örneğin ent) bişey anlamasamda baya yararlı olmuş. Bu oyunu bende 2 3 yıldır oynuyorum. Bu arada Angmar içinde taktik varmı ?

Ent: Ağaç sakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

Bazılarından (örneğin ent) bişey anlamasamda baya yararlı olmuş. Bu oyunu bende 2 3 yıldır oynuyorum. Bu arada Angmar içinde taktik varmı ?

Ent: Ağaç sakal

Yok hocam öyle değil ne anlatmaya çalıştığını anlamamıştım şimdi anladım. Bu arada tekrar sorayım angmar için ipucu varmı.

• @Aztlan:Arkadaş ilk oyunda hakkında konuşmuş dolayısıyla Angmar hakkında bilgi yok.

@YDG:Eline sağlık,güzel olmuş ancak Khazad-dum olarak yazılıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBE

@Aztlan:Arkadaş ilk oyunda hakkında konuşmuş dolayısıyla Angmar hakkında bilgi yok.

@YDG:Eline sağlık,güzel olmuş ancak Khazad-dum olarak yazılıyor sanırım.

Hocam anlaşılsın yeter.

Arkadaşalr sizde bildiklerinizi paylaşın lütfen ki bilgi toplayalım.

• İlk oyunda Arwen , Elrond filan yok 2. oyun için bunları yazdın herhalde Ama güzel taktikler teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

İlk oyunda Arwen , Elrond filan yok 2. oyun için bunları yazdın herhalde Ama güzel taktikler teşekkürler.

Elvenstar mod için yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

İlk oyunda Arwen , Elrond filan yok 2. oyun için bunları yazdın herhalde Ama güzel taktikler teşekkürler.

Elvenstar mod için yazdım.

Tamam bu eklentiyi bilmiyordum haklısın
  • kardes bısı dıcem ben mordor oluyorum hep kapısıyoruz ama men lerın askerlerı cok guclu bende zırhlandırıyorum o kdr ama yenemiyorum bu men lerin adamlarını sinir oluyorum resmen nası bi yol izlemeliyim ?
  • Şimdi bir sorum olacak , askerlere kazandırdığımız önder getirileri toplanıyor mu yoksa sadece birininki mi geçerli ? ( en yükseği )
    Biraz daha açmak gerekirse , ork ordusuna bataklık yaptık , %50 saldırı ve savunma getirisi veriyor. Diğer yandan aynı orduya aynı yerde kahraman getirdik yine %50 savunma ve saldırı getirisi veren. Şimdi bu ork ordusunun ek getirisi nedir ? %100 mü artış sağlanıyor yoksa %50 de mi kalıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VaSsiLiZaiTSeV-

kardes bısı dıcem ben mordor oluyorum hep kapısıyoruz ama men lerın askerlerı cok guclu bende zırhlandırıyorum o kdr ama yenemiyorum bu men lerin adamlarını sinir oluyorum resmen nası bi yol izlemeliyim ?

2. oyunda pek bilgim yok malesef. Ama herolarını ordunun anında tut. Bataklığı ve darknessı bas. Ordun güçlenecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Şimdi bir sorum olacak , askerlere kazandırdığımız önder getirileri toplanıyor mu yoksa sadece birininki mi geçerli ? ( en yükseği )
    Biraz daha açmak gerekirse , ork ordusuna bataklık yaptık , %50 saldırı ve savunma getirisi veriyor. Diğer yandan aynı orduya aynı yerde kahraman getirdik yine %50 savunma ve saldırı getirisi veren. Şimdi bu ork ordusunun ek getirisi nedir ? %100 mü artış sağlanıyor yoksa %50 de mi kalıyorlar ?

Sen ne getirirsen hepsinin getiri toplanacaktır. Belli sınır yok. Her heronun, bataklığın vb. nin statüleri toplanır.

• Orijinalden alıntı: Köktürk

Şimdi bir sorum olacak , askerlere kazandırdığımız önder getirileri toplanıyor mu yoksa sadece birininki mi geçerli ? ( en yükseği )

Sen ne getirirsen hepsinin getiri toplanacaktır. Belli sınır yok. Her heronun, bataklığın vb. nin statüleri toplanır.

Sağol.
  • Evet arkadaşlar Battle For Middle Eart I'in offical sitesinde (http://www.gamereplays.org/battleformiddleearth) turnuva admini olmuş bulunmaktayım. Yakında dünya çapında gerçekleşecek bir 2vs2 turnuvası düzenleyeceğim. Oyunlarımız EA serverları üzerinde olacaktır. Türklerden pek çok oyuncu olmasına rağmen yinede istediğim düzeyde degiller. Bu oyunu oynayan herkezi Turnuvaya davet ediyorum.

gl&hf
  • quote:

Orijinalden alıntı: lustral

Evet arkadaşlar Battle For Middle Eart I'in offical sitesinde (http://www.gamereplays.org/battleformiddleearth) turnuva admini olmuş bulunmaktayım. Yakında dünya çapında gerçekleşecek bir 2vs2 turnuvası düzenleyeceğim. Oyunlarımız EA serverları üzerinde olacaktır. Türklerden pek çok oyuncu olmasına rağmen yinede istediğim düzeyde degiller. Bu oyunu oynayan herkezi Turnuvaya davet ediyorum.

gl&hf

Versiyon 1.03 olacak değil mi turnuvada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiacGt5

quote:

Evet arkadaşlar Battle For Middle Eart I'in offical sitesinde (http://www.gamereplays.org/battleformiddleearth) turnuva admini olmuş bulunmaktayım. Yakında dünya çapında gerçekleşecek bir 2vs2 turnuvası düzenleyeceğim. Oyunlarımız EA serverları üzerinde olacaktır. Türklerden pek çok oyuncu olmasına rağmen yinede istediğim düzeyde degiller. Bu oyunu oynayan herkezi Turnuvaya davet ediyorum.

gl&hf

Versiyon 1.03 olacak değil mi turnuvada ?

Evet versiyon 1.03 olacak :)

• quote:

Mikrom pek iyi olmasa da sanırım tekrar yükelmeye başlayayım ben oyunu
  • Bu oyunun Serisinde en zor Ve en cok taktik istiyen versiyon Rotwk yani witch kingtir yabancılar angarmı bir alıyorlar deli ediyorlar .. Bfme 2 de belli başlı rush taktkleri vardır zaten oyun uzun süreli olduqundada belli başlı taktkler wardır ve cok zevkli oyun.. yaklasık oyun cıktıqından beri oynuyorum 4 sene veya 5 sene oluyor
  • Eet arkadaşlar hala benden başka taktik ve ipucu veren çıkmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiacGt5

quote:

Mikrom pek iyi olmasa da sanırım tekrar yükelmeye başlayayım ben oyunu

Turnuvaya katılmak için oyunun orjinal olması gerek. Zaten 10 ytl orginali satılıyor :) EA games serverlarında en çok oynanan BFME serisidir. Hala aktivitede en üst sırada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.