Şimdi Ara

Swift öğrenmek isteyenler buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
14
Favori
11.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodlab'ın kitabını alsam ne kadar zamanda öğrenirim ben bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önemli olan bilgisayarın başında kaç fincan kahve içtiğinizdir. Akşam 8 de yat 12 de kalk sabahla. 5. Gün yüzünü güldüren sonuçlar alacağınıza eminim. Ben 20 yıldır böyle çalışıyorum. Kitap v.b. şeylere para ödemeyin. Herşey internette var. Biraz teknik ingilizce yeterlidir. O da yoksa translate azda olsa yardımcı olur. Youtube videolarını yabana atmayın. Önemli olan ek birşeyde ne yapmak istediğinizi yada takıldığınız noktaları tanımlayarak doğru şeyi aratmaktır. Yanlış şeyleri aramanız doğru yaptığınız işi bozar ... Saygılar ...
  • Kitapla falan uğraşmayın arkadaşlar... ben ilk çıktığı günden başladım çalışmaya . İngilizce çok iyi olmadığı için Türkçe kaynaklardan ve soru cevap yaparak geliştirdim kendimi. Fazla Türkçe kaynak olmadığı için konunun başında da paylaştığımwww.swiftturkiye.org dan yardım aldım. forumundakilerde yardımcı oluyor. Birbirbirimize yardımcı olarak geliştiririz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedigimi_derim_ben

Kitapla falan uğraşmayın arkadaşlar... ben ilk çıktığı günden başladım çalışmaya . İngilizce çok iyi olmadığı için Türkçe kaynaklardan ve soru cevap yaparak geliştirdim kendimi. Fazla Türkçe kaynak olmadığı için konunun başında da paylaştığımwww.swiftturkiye.org dan yardım aldım. forumundakilerde yardımcı oluyor. Birbirbirimize yardımcı olarak geliştiririz...

Hocam benim İngilizce hiç iyi değil. Ben de swift öğrenip ios oyun yapmak istiyorum. Sence İngilizcesiz bu iş olur mu?

İnglizcesiz kendine güveniyor musun? Bu konuda ilk mesajını haziranda atmışsın. Bu geçtiğimiz 7 ayda ne kadar ilerleme kaydettin?

• Bu işe sıfırdan başlayan arkadaşların iyi biyerlere gelebilmesi için mutlaka c öğrenmesi gerek

• onur01 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla şu an oyun yazabilecek kadar ilerleyemedim fakat app üzerinden veritabanı iletişimi kurup istediğim app'i yazabilecek durumdayım.
  • yoktur kullanıcısına yanıt
    ne alakası var peki?
  • Kronokrator kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kaynak, o kadar kolay öğrenme.
  • yoktur kullanıcısına yanıt
    Çok doğru diyosun ..

Ancak swifte biraz baktım ben, eğer yazılım temeli yoksa 0'dan buna girmesi daha doğru olur gibi geldi bana, daha kolay yani süreç olarak, C daha komplex olduğundan ben olsam swiftle başlamalarını önerirdim.
  • Kronokrator kullanıcısına yanıt
    (ios uygulaması geliştirmek istediklerini varsayarak) Türkiye'de kullanıcıların çok azında mac var. Hadi diyelim mac buldu veya sanal makineye kurdu, geliştirdiği uygulamalar hakkında yorum almak için developer account alma kısmı falan var bayağı uzun hikaye yeni başlayan biri için. :) Yoksa ben de beğendim swifti, modern bir dil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoktur -- 30 Ocak 2015; 16:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedigimi_derim_ben

Hocam valla şu an oyun yazabilecek kadar ilerleyemedim fakat app üzerinden veritabanı iletişimi kurup istediğim app'i yazabilecek durumdayım.

Hmm hocam peki İngilizceniz nasıl? İngilizcem yok ama mac alıp hayırlısıyla bende başlamak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

İngilizce kaynak tavsiye edebilecek olan var mı? İnternette baya bir kaynak buldum ama satın almayı düşündüğüm için daha önceki versiyonlarını okuduğunuz seriler varsa tavsiyelere göre yönelmek istiyorum ?

Ray Wenderlich hem videolu hem de yazili dersler sunuyor, kitabini da alabilirsiniz. Simdiye kadar gordugum en iyi iOS tutorial'lari bu sitede, iOS Apprentice kitabini alip hem Objective-C hem de Swift ogrenebilirsiniz rahatlikla.
  • porcupinefloyd kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
  • Konu güncel mi ? ben şimdi mac pc almayı planlıyorum MD101TU/A almayı planlıyorum. Aynı zamanda Windowsta kurmayı planlıyorum. 1 sene C# eğitimi aldım ama unuttum diyebilirim. Gördükçe gtabi yinede birşeyler hatırlarım. Ben İos eğitimi almak istiyorum veya kendimi geliştirmek istiyorum vs. herkes c fln bilmeniz şart fln diyor. ne yani sıfırdan öğrenmek isteyen birisi öğrenemez mi bu kodlamayı ?

bir grup kuralım. hep beraber başlayalım. sıfırdan sonra kendi uygulamamızı yapalım.
  • TheWazZ kullanıcısına yanıt
    Genel olarak programlama ile ilgili bilginizin olmasında büyük yarar var. Ancak hiç bilmeden başlarsanız da zamanla öğrenirsiniz. Temelleri okuyarak öğreneceksiniz. Kendinizi projeler ile geliştirebilirsiniz.
  • Swift başarılı bir dildir, ancak programlamaya yeni başlayacak birisine kesinlikle başlangıç için önermem. C# ile başlamanızı tavsiye ederim. Biraz işin mantığını oturttuğunuzda Swift'e geçebilirsiniz. Hem Xcode hem de Visual Studio gerçekten çok başarılı IDEler. Öğrenmek için udemy.com veya coursera.org gibi siteler üzerinden İngilizce ağırlıklı olan bir çok eğitim var.

Ayrıca Swift için illaki MacBook sahibi olacaksınız diye bir kural yok. Başlangıç için sanal bilgisayarla kendinizi geliştirir, devamında bir MacBook sahibi olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Swift başarılı bir dildir, ancak programlamaya yeni başlayacak birisine kesinlikle başlangıç için önermem. C# ile başlamanızı tavsiye ederim. Biraz işin mantığını oturttuğunuzda Swift'e geçebilirsiniz. Hem Xcode hem de Visual Studio gerçekten çok başarılı IDEler. Öğrenmek için udemy.com veya coursera.org gibi siteler üzerinden İngilizce ağırlıklı olan bir çok eğitim var.

Ayrıca Swift için illaki MacBook sahibi olacaksınız diye bir kural yok. Başlangıç için sanal bilgisayarla kendinizi geliştirir, devamında bir MacBook sahibi olabilirsiniz.

Udemy.com'a baktım derslerin büyük bir çoğunluğu belli bir ücret karşılığında satılıyor. C# için Sefer Algan'ın kitabını önerir misiniz?
  • arkadaslar bir whatsapp grubu kuralim. Sürekli yardimlasma icerisinde olalim. Grubu kurmaya karar verdim. Numaralari PM üzerinden atabilirsiniz. Ayrica bir web sayfam var YAZILIM PLATFORMU bu web sayfasini da swift üzerine apple yardimlasma platformuna cevirebilirim.
  • hadi hayırlısı bende başlamayı düşünüyorum...

• Merhaba arkadaşlar, Swift ios programlama üzerine whatsapp grubumuz vardır. Grubumuzda Sefa Ayçiçek,aykut taşdelen gibi işinde uzman kişiler var. ayrıca sitemiz vardır iosdernegi.com ancak vakit darlığından dolayı azla ilgilenemiyoruz sitemizle.
    Swift ile ilgilenen herkesi bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.