Şimdi Ara

Swift öğrenmek isteyenler buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
14
Favori
11.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iosdernegi.com

Merhaba arkadaşlar, Swift ios programlama üzerine whatsapp grubumuz vardır. Grubumuzda Sefa Ayçiçek,aykut taşdelen gibi işinde uzman kişiler var. ayrıca sitemiz vardır iosdernegi.com ancak vakit darlığından dolayı azla ilgilenemiyoruz sitemizle.
    Swift ile ilgilenen herkesi bekleriz.

Merhaba,

Sitenizi inceledim, düşünceniz çok güzel sizi tebrik ederim.

Şahsi fikrim; sitenize biraz içerik eklemeli ve forum ortamı oluşturmalısınız. Whatsapp grubu ile ilerlemek bilgi paylaşımı için zor olacaktır.

Bu arada whatsapp grubuna nasıl dahil olabiliyoruz?
  • ilgisi olanlar için bu linkte yararlı kaynaklar verilmiş:

http://webrazzi.com/2014/08/25/swift-programlama-dilini-ogrenebilecegiz-16-ucretsiz-kaynak/
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3y

quote:

Orijinalden alıntı: iosdernegi.com

Merhaba arkadaşlar, Swift ios programlama üzerine whatsapp grubumuz vardır. Grubumuzda Sefa Ayçiçek,aykut taşdelen gibi işinde uzman kişiler var. ayrıca sitemiz vardır iosdernegi.com ancak vakit darlığından dolayı azla ilgilenemiyoruz sitemizle.
    Swift ile ilgilenen herkesi bekleriz.

Merhaba,

Sitenizi inceledim, düşünceniz çok güzel sizi tebrik ederim.

Şahsi fikrim; sitenize biraz içerik eklemeli ve forum ortamı oluşturmalısınız. Whatsapp grubu ile ilerlemek bilgi paylaşımı için zor olacaktır.

Bu arada whatsapp grubuna nasıl dahil olabiliyoruz?

Merhaba, Evet sitemize içerik eklemeliyiz bu konuda tek kalıyorum maalesef o yüzden bende pek ilgilenemiyorum. Ayrıca ben henüz yeni yeni öğrenmeye başlıyorum. Kendim böyle birşey düşündüm ve destek aldım birçok kişilerden grubu da kurduk. Birde ilk aşama olarak whatsapp grubu kurduk site daha sonra hayata geçti. Amacımız; Dertsler,içerikler,hazır kodlar,projeler vs paylaşmak. ve ekip olarak projeler de almak olabilir ilerleyen zamanlarda.
    PM ile ulaşın size gruba dahil olmak için Link vereyim.

• Bir sorum olacak yabancı kaynaklara vs baktım ama sizlere de danışmak istedim.

Swift ile Server veritabanındaki MSSQL den nasıl veri çekerim? Yani bunu C# da datagridview kullanarak direk IP ve select sorgusu ile yapmak kolay fakat bu durum mobil de nasıl olur fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Swifti yeni öğrenmeye başladım. Adım adım ilerliyorum. Anlamadığım bir nokta var.

Bu konuda yadımcı olabilecek var mı?

98den itibaren iki sayı tanımladım (sayi10 ve sayi11)

Bu sayılar (örnek veriyorum) bütün yazılım içerisinde int olarak kullanacağım. Ama bazı yerlerde double(float) olarak da kullanmam gerekiyor.

Ama 104-105 arasında yaptığım işlemi;

106-107 de pritnlediğimde double (ya da float) olarak sonucu görmek istiyorum.

Yani 9/5= 1.8 ama ben hep sonucu 1.0 olarak alıyorum printlediğimde. Bunu nasıl yapmam gerekiyor?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Swift öğrenmek isteyenler buraya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.