Şimdi Ara

Swift İşlemi Hatası Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi en baştan ayrıntılı anlatayım. 15 Temmuz da akşam saat 18' de garanti Bankasından netellere göndermek üzere 3200$ swift tranferi başlattım ve para hesabımdan çıktı. Araya hafta sonu girdi. Çarşamba gününe kadar bekledim. Paradan haber olmadı. Çarşamba günü netellere paranın ulaşıp ulaşmadığını sordum, para ulaşmadı dediler. Garanti Bankasına gittim çarşamba günü. Onlar da para bizden çıktı dediler. Tekrar perşembe günü mesaj attım netellere para bizde yok aracı bankayla iletişime geçin dediler. Barclays bank ile iletişime geçtim bizde swift işlemi açıklaması hatalı para geri dönmüş dediler Cuma günü. Pazartesi akşamı bekledim. Para hesabıma gelmedi. Tekrar garanti Bankasına gittim. Para gelen yok dediler. Aracı bankayla iletişime geçin dediler tekrar. Barclays bank mesaj attım param yok diye. Onlardada buna ilişkin bir kayıt yokmuş. Paranızı dolandırıcılara kaptırdıysanız şu numarayı arayın diye geri mesaj atmışlar. Şuan para ortada yok. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Banka tarafından dolandırılıyorum. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SWIFT işlemleri eft gibi değil aynı gün içerisinde olmasını bekleme zaten bekle geri gelir yanlıslık olduysa
  • Kaç hafta sonra gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.