Şimdi Ara

Swat olayının bir benzeri başıma geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar olay yalan sallamasyon hikaye değil, gerçekten başıma gelmiş bir olay..

O zamanlar lise okuyordum galiba Hani Call of duty 4 MW çıktığı zamanlar bir gece evde yanlız sonses oynuyorum, oyunun ortalarında dışarıdan bir ses geldi önemsemedim sonra patırtı kütürtü cama koştum bir baktım ellerinde molotof yüzler maskeli sokağın ortasında alev yanıyor ..

Hemen içeri girdim oyuna devam ettim sesler çoğaldı bizim kahvedeki insanlar ayaklanmış ve bu 3 terör mensubunu kovalamış bu terör mensupları bizim yan binaya (bu arada 3 kişiden biri kadın) yan binada bir daireyi şu şekilde kandırarak karım fenalaştı numarası ile içeri girmişler.

Daha sonra orda oldukları anlaşılıyor oradan çatıya geçiyorlar o geçtikleri çatıdan da bizim çatıya geçiş var. ben bu sese kapıyı bir açtım bizim çatıdan yürüme sesleri hemen kapıyı kapattım ve 155 i aradım, aradım ama camdan geri baktığımda kapının önünde 100 kişilik bir kalabalık resmen ayaklanmışlar, burada saklanıyorlar kapıyı aç diyor ama ben açmıyorum derken kapı bizim giriş kapısını kırdılar ve çatıya doğru hucum ettiler bu 3 kişi bizim çatıda saklanmışlar 3 kişiden 2 si gençler tarafında yakalanıyor ve linç ediliyor kadın dahil daha sonra çevik kuvvet ve polis geldi.

Hemen olaya dahil olup gençleri dışarı attılar, 3 kişiden biri hala kayıptı ve bizim çatıda saklandığı kesindi ama bulunamadı..

Daha sonra bu iki kişiyi emniyete götüreceklerdi ama nasıl olacak dışarıda 200 kişi linç etmek saldırmak için bekliyordu, bir anda kapı çaldı ben delikten baktım 6, 7 tane sivil bu 2 teröristi bizim eve soktular ağzı burnu kan içindeydi bunlara polis yeleği giydirdiler, terörist kadın su istedi gittim su getirdim daha sonra bu ikisini zar zor götürdüler kayıp 1 kişi bulunamadı, yapılan incelemelerde 2 karton sigara döner bıçağı 1 tabanca bulundu..

Arkadaşlar kesinlikle yalan değildir başıam böyle bir olay geldi işte

Edit : Bu arada bugün benim doğum günüm 30 ağustos günü doğan herkesin zafer bayramını ve doğum gününü kutlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALGIÇ ADAM -- 30 Ağustos 2014; 11:21:56 >

• Terörist kadına su veriyor birde işe bak ya. Su getiriyormuş gibi yapıp kafasında bardağı parçalayacaktın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanunAdamı

Terörist kadına su veriyor birde işe bak ya. Su getiriyormuş gibi yapıp kafasında bardağı parçalayacaktın.

Önce getirmedim ama polisler git getir git getir dedi zaten ayakta ölmüş gibiydi hocam kadın suratını dağıtmışlar
  • DALGIÇ ADAM kullanıcısına yanıt
    Keşke içine sağlam bir tükürük atsaydın.

• Bizimde arabayı yaktılar lan,sıfır almıştık lan hemde;babam öyle üzüldü ki

• Bunu okuyacağıma 2 kitap okur ders çalışırım tıpa girerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Bunu okuyacağıma 2 kitap okur ders çalışırım tıpa girerim

Sen tıpa değil de anca bime kasiyer olarak girersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖZEET: Bugün doğum günüymüş.
  • Terörist dövmek sevaptır

• Suyun içine biber gazı sıksaydın keşke

• Ne zaman oldu bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.