Şimdi Ara

SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate Multiplayer Co-op Oynayanlar.Nerdesiniz????:D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate Online Co-op oynayanları pek göremedim.Varsa türklerle oynamak daha anlaşılır olur sanırım yoksa ejnebilerle pek anlaşılmıyo

Akşamları serverlarda ping sorunu yok,gündüzde yok ama akşamları daha rahat olduğunu söyleyebilirim.Download programı açık(100 ile indirirken) 95 ping ile çok rahat oynuyorum.Geçen gün bir türkle karşılaştım daha da görmedim zaten

Swat4 oynayanlar bilir Co-op un mantığı normal single player oynar gibi multi olarak oynamanız bu sayede single playerda olduğu gibi adamlarınızı kontrol etmeniz gerekmiyor haliyle

Cod dan sonra beni çok etkiledi.Takımda bir lider oluyor ve onun komutası altında gitmek karışıklığı önlüyor ve oyun daha zevkli hale geliyor.

Taktikten hoşlananlar bu konu altına msj atarlarsa sevinirim.
    Hepinizi bekliyorum

• Orj şart değilse yarın akşam beraber oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Orj şart değilse yarın akşam beraber oynarız

Hayır orjinal gerekmiyor.Çoğu server ilaçlı zaten
    Bir kaç kişi daha olsa daha çok zevki çıkar.
    yarın akşam gelirken pm at ta server kararlaştıralım...
  • Tamam hoca bu akşam alayım oyunu. Yalnız SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate bu oyun mu yoksa ek paket mi?
  • quote:

Tamam hoca bu akşam alayım oyunu. Yalnız SWAT 4 - The Stetchkov Syndicate bu oyun mu yoksa ek paket mi?

söylediğin oyun ek paket ana paket swat 4 zaten, yeni alacaksan kalsın ya sorun değil
  • Olur mu ya? Alacam valla SWAT'ı severim zaten 4'ü adam akıllı oynıyamadım içimde kaldıydı. Tek sorun bulabilirmiyim. Gerçi eleman tanıdık kaçmıyor heriften hiç bir şey
  • izmirde olsan elimle teslim ederdim.

Türk oyunculara pek raslanmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buldum buldum da yüklenmedi Şöyle bir hata aldım -_-'

• quote:

Buldum buldum da yüklenmedi Şöyle bir hata aldım -_-'

önce swat 4 ü yükledin demi ?
  • SWAT 4'ü kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum zaten :/
  • quote:

SWAT 4'ü kurmaya çalışırken bu hatayı alıyorum zaten :/

Hadi ya hiç başıma gelmedi valla
  • Buldum yahu. C'yi sildim biraz oldu Yüklüyorum şu an. Patch meç var mı?
  • quote:

Buldum yahu. C'yi sildim biraz oldu Yüklüyorum şu an. Patch meç var mı?

yok hocam.Sadece swat 4 ten The Stetchkov Syndicate kurarken v1.1 i kendi yüklüyo zaten.Sonra dalarız oyuna
  • Evet ama salak kafa exp. pack'ı kurmadan ilaçladım şimdi sildim tekrar kuracam
  • quote:

Evet ama salak kafa exp. pack'ı kurmadan ilaçladım şimdi sildim tekrar kuracam

evet dostum ek paketi kurmadan ilaçlayınca diğeri kurulmuyor.Bende bu tuzağa düştüm

not:ex paketinde 2 ilaçta mevcut.ayrıcawww.globalswatforce.com adresinde yeni mapları indirebilirsin.Çoğu server bu mapları kullanıyor...3paket var

• keşke benim internette hızlı olsa.arkadaşlar sizin kaç kb internetiniz.ben giriyordum acayip ping atıyordu ya.128kb sölemesi ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

keşke benim internette hızlı olsa.arkadaşlar sizin kaç kb internetiniz.ben giriyordum acayip ping atıyordu ya.128kb sölemesi ayıp

bende 2 mb var şuanda gayet ii
    Yanlız 1024 ile de aynı sayılır.Arkada P2P çalışıyo oyüzden bende 1024 te oynadığım gibi oynuyorum

• yaw yokmu başka bir allah kulu DarKSpideR99 sende gelemedin bir türlü
  • geleyim hocam.çok kasmıyor ya toplutoplu 500-600 ping o kadar
    hocam o dediğin p2p kaç kb ile indiriyor.ona göre hesap yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 13 Haziran 2007; 2:10:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

geleyim hocam.çok kasmıyor ya toplutoplu 500-600 ping o kadar.
    hocam o dediğin p2p kaç kb ile indiriyor.ona göre hesap yapıcam.çok önemli.

130-150 arası bişi ayrıca msn de açık ayrıca dh
    Bazen 100 le indiriken yine msn açık dh açık ayrıca GRAW2 nin demosunu indiriyodum(30 la).Ve oyunda aldığım max bin 300 dü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.