Şimdi Ara

Swarm Kullanan Herkese Ucretsiz Algida Dondurma Cesitleri ! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
54
Favori
42.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once migrosjete gittim her soruya cevap olucak nitelikte once dun cikarttigim kart ile (kardesimin ve yegenimin hakkini alip veriyorum)
    2ayni urun denedim olmadi ama 3 ayri urun veriyor dun aldigim kodlari denedim
    2. Karta gecmeden kasiyer kizdi nezamana kadar kampanya bunlami ugrasicaz dedi gelen musterileri bana sormadan hep alip beni bekletti
    Vel hasil her karta 3 adet farkli cesit oluyor eski yeni kart farketmiyor yolda dagittim aldiklarimi insanlarin guleryuzu sevinci yeter ama kasiyerin tavri yuzunden hergun gidip alamam ailemdeki kartlar bende onlar islem nasil yapilir bilmiyor ayni apartmandayiz 2 karti kullandim diger 2 karti kullanmadim sanki kendi cebinden veriyor kalabalik bir yerde degil
    Swanm kod vermiyor galiba yer bildirimi farkli yerlerde yaptik kod cikmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 9 Nisan 2016; 10:21:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün akşam alınan kodlar ile deneyen varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kodu olan verebilecek olan varsa sevinirim Teşekkürler..

• dün siteden aldığımız kodlar işe yarıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Az once migrosjete gittim her soruya cevap olucak nitelikte once dun cikarttigim kart ile (kardesimin ve yegenimin hakkini alip veriyorum)
    2. Karta gecmeden kasiyer kizdi nezamana kadar kampanya bunlami ugrasicaz dedi gelen musterileri bana sormadan hep alip beni bekletti
    Vel hasil her karta 3 adet farkli cesit oluyor eski yeni kart farketmiyor yolda dagittim aldiklarimi insanlarin guleryuzu sevinci yeter ama kasiyerin tavri yuzunden hergun gidip alamam ailemdeki kartlar bende onlar islem nasil yapilir bilmiyor ayni apartmandayiz 2 karti kullandim diger 2 karti kullanmadim sanki kendi cebinden veriyor kalabalik bir yerde degil

Kasiyere ne dedin bizm burdaki beceremedi,ayni kartla 3 4 tane alabilirmiyiz

• Ahahahahaha Algida ve Migros DH Ölücülerini düşünmeden yapmış bu kampanyayı :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Az once migrosjete gittim her soruya cevap olucak nitelikte once dun cikarttigim kart ile (kardesimin ve yegenimin hakkini alip veriyorum)

Kasiyere ne dedin bizm burdaki beceremedi,ayni kartla 3 4 tane alabilirmiyiz

Tum sorulara cevaben acik acik yazdim iyi okuyun
    Eski yeni kart farketmiyor
    Dunku kodlar oluyor
    Bir karta ayni iki urun degil 3 cesit nugger magnum cornetto seklinde oluyor
    Kasiyer 6 tuslucak kartinizi isticek sonrasi kodu soyluyeceksiniz urun tutari cikicak once sonra 01 kurus goruncek bu kadar
    Her kod ayri fiste olucak

Son sayfadaki isteyen 5 kisiye kod gonderdim fazla kod oldukca veririm kasiyer bu tavirda oldukca gidip alamam aldigim kodlar bosa gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 9 Nisan 2016; 10:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Evet siz sevgili olucu kardeslerimiz sayesinde kod mod alamadik. 2 defa checkinimizde hashtag kullanmamiza ragmen.

kardeşim burada ki insanlar masum değil ama onları suçlayamazsınız, bu kampanyayı sağlayan salak yazılımcılar her tlf numarasına 3 kod kotası koyabilirlerdi.
    Sonra böyle kampanya biter işte

Bu onların beceriksizliğidir, suistimal edecek 1 kişi yok 1000 lerce kişi var. Bu yazılımcıların sorunudur.

ne kadar yanlış bi bakış açısı...bu sadece yazılımcının sorunu değildir...yazılımcılar hırsızlar için değil insanlar için tasarlarlar programları...ayrıca Avrupada da böyle kampanyalar yapılır, yapıldığında insanlar girer bir tane iki tane alır öyle senin dediğin gibi suistimal edecek şoparlar maalesef böyle eğitimsiz görgüsüz toplumlarda olur..dondurma için düşülen durumlara bakın..
    Allah(c.c) bu millete savaş göstermesin düşmana gerek yok bu millet birbirini yer çünkü..

siz oması gerektiğini söylersiniz, ben ise olacakları tahmin edip yapılması gerekenleri.

şuan farklı bi kampanya olsa yine aynısı olur.

önlem almak farklı bi olaydır, 3 günde kampanya böyle biter işte. adamlar sistem yapıp 100.000 kod alıyor, yazık günah değil mi.

Bu ülkenin yazıımcıları, bilgisayar mühendisleri hiçbir haltı beceremez kusura bakma.

• Allah Allah şuna bak sen ben musteriyim hergun ugrasicaksin deseydin ah bana denk gelmiyo ki şöyle kasiyerler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Evet siz sevgili olucu kardeslerimiz sayesinde kod mod alamadik. 2 defa checkinimizde hashtag kullanmamiza ragmen.

kardeşim burada ki insanlar masum değil ama onları suçlayamazsınız, bu kampanyayı sağlayan salak yazılımcılar her tlf numarasına 3 kod kotası koyabilirlerdi.
    Sonra böyle kampanya biter işte

Bu onların beceriksizliğidir, suistimal edecek 1 kişi yok 1000 lerce kişi var. Bu yazılımcıların sorunudur.

ne kadar yanlış bi bakış açısı...bu sadece yazılımcının sorunu değildir...yazılımcılar hırsızlar için değil insanlar için tasarlarlar programları...ayrıca Avrupada da böyle kampanyalar yapılır, yapıldığında insanlar girer bir tane iki tane alır öyle senin dediğin gibi suistimal edecek şoparlar maalesef böyle eğitimsiz görgüsüz toplumlarda olur..dondurma için düşülen durumlara bakın..
    Allah(c.c) bu millete savaş göstermesin düşmana gerek yok bu millet birbirini yer çünkü..

siz oması gerektiğini söylersiniz, ben ise olacakları tahmin edip yapılması gerekenleri.

şuan farklı bi kampanya olsa yine aynısı olur.

önlem almak farklı bi olaydır, 3 günde kampanya böyle biter işte. adamlar sistem yapıp 100.000 kod alıyor, yazık günah değil mi.

Bu ülkenin yazıımcıları, bilgisayar mühendisleri hiçbir haltı beceremez kusura bakma.

son cümlende beceremez değil becermez diyelim biz ona..koca unilever bunu düşünememiş değil düşünmemiştir..
    aslında bu toplumu tanımadıklarından oluyo bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Allah Allah şuna bak sen ben musteriyim hergun ugrasicaksin deseydin ah bana denk gelmiyo ki şöyle kasiyerler

Dunku gorevli olsa o cok iyi biri zorla ben cekindim tum kodlarimi kullandirmisti hakkin kullan demisti bugunku tam 30 dk surdu islem evimin hemen yani musterinin yaninda demeside hos olmadi apartman akraba dolu migrosta money kampanyalari icin kendileri birde demisti cok kart alin hepsiyle kullanin diye bu yuzden esimle bana kardesime yengeme cikarmistik dun yegenlere cikardim dondurma istedi onlarda kendi kodlari var herkesin kartini aldim bir islem olsun diye ama bir daha tobe esim cok kizdi almami istemiyor daha kendi kampanyalari icin kendileri kart verirken iyiydi neyse sansima boylelerine denk geliyorum iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 9 Nisan 2016; 10:49:07 >
  • Kasiyerlere uyuz oluyorum. Bütün kampanyalarda tavır aynı. Sanki ceplerinden çıkıyor parası.

• quote:

Kasiyeri hemen migros iletisimden veya sikayetvardan sikayet et. Sana o sekilde davranmaya hakki yok. Uyari alsin akillansin.

• Kimsenin ekmegi ile oynamak istemem direk kendisine tepkimi vericem birdaha denk geldigimizde ..
    ama yegenlere baska migrosa gitmelerini soyledim nasil yapilir anlaticam umarim basarirlar saka gibi yan binam migros kasiyer yuzunden baska migrosa gidicez seytan diyor tum mahalleye anlat kampanyayi hepsi yigilsin oraya gorsun gununu neyse ...

• Kod isteyenler pm atsın ilk 10 kişiye kod veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Kasiyerlere uyuz oluyorum. Bütün kampanyalarda tavır aynı. Sanki ceplerinden çıkıyor parası.

uzun sürüyor biraz ondan korkuyorlar
  • karti isin soyisim olarak kaydettirmek gerekiyormu arkdaslar

• quote:

Kimsenin ekmegi ile oynamak istemem direk kendisine tepkimi vericem birdaha denk geldigimizde ..
    ama yegenlere baska migrosa gitmelerini soyledim nasil yapilir anlaticam umarim basarirlar saka gibi yan binam migros kasiyer yuzunden baska migrosa gidicez seytan diyor tum mahalleye anlat kampanyayi hepsi yigilsin oraya gorsun gununu neyse ...

Ekmeginden olmaz uyari alir.

• Bugün giden varmı almaya?
  • İşe giderken ugradım migrosa kampanya devam ediyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.