Şimdi Ara

Swarm Kullanan Herkese Ucretsiz Algida Dondurma Cesitleri ! (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.297
Cevap
54
Favori
42.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar dondurma açı insan varmış arkadaş.
  • bugün benim elimde 3 tane farklı çeşit ürünün kodu kaldı, fakat bugün kullandığımda yarına hakkım olmayacak, kod alabileceğimiz bir yer yok mu? swarmdan da çıkmıyor?
  • Eski kodlar gecerlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiçbirşeybilmeyenDoktor

Ne kadar dondurma açı insan varmış arkadaş.

Aynen ya bu ne dondurma mi görmediniz arkadas.

Parasi neyse vereyim alin.ibanlarinizi gönderin

• kasiyere kodu vermemiz yeterlimi kodu girince hangi ürünü kazandiginizi görüyormu arkadaşlar?

• diyet yapıyordum kilo vermek için, sizin yüzünüzden 2 günde en az 50 tane magnum kornet yedim. hadi el birliğiyle algidayı batırıyoruz beyler
  • Kasiyer bana diyor ki bir kartla bir tane alabilirsin. Dedim millet elli yüz alıyor o nasıl oluyor. Onlar farklı kartla alıyor diyor. Dene bakalım diyorum olmaz boşuna denemeyelim diyor. Neyse ısrar ettim denedi ve oldu. .öt oldu tabi. Sanki bedava çalışıyor orada. İşin bu yapacaksın. Devlet memuruyum, hani hep derler ya memurlar vatandaşa zorluk çıkarır asık suratlı falan diye, emin olun bu migros kariyerleri memurları mum ile aratır. Biz daireye vatandaş gelince çay içer misiniz diyoruz. Bunlar bir de özel sektör olacak.

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    o. kasiyer sıra bende olduğu halde bekletti.
  • 1 sayfa once detayli sekilde kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diye 2 kere yazdim hala ayni sorular ... kod gecerlimi nasil alinir diyede lutfen ozelden mesajlar atmayin..
    Bu kadar kolayci olunmamali kod nasil alinir kackere detayli yazilmisti ozaman abartmadan herkes kodunu alabilirdi ama daha birkac mesaj oncesini okumayan bunami zahmet edicek
    50 kod icin dun 3 4 saat ugrastim dagittim hepsini bir zahmet biraz ugrasin olurmu azicikta okuyun yazilanlari..

• deneyen oldumu ya
  • Bugün gidip 2. kez alacağım 5 tane daha toplamda 10 tane almış olacağım. Herkes kadar 30 - 40 tane almak gerçekten ayıp özellikle dolap boşaltmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

1 sayfa once detayli sekilde kimsenin aklinda soru isareti kalmasin diye 2 kere yazdim hala ayni sorular ... kod gecerlimi nasil alinir diyede lutfen ozelden mesajlar atmayin..
    Bu kadar kolayci olunmamali kod nasil alinir kackere detayli yazilmisti ozaman abartmadan herkes kodunu alabilirdi ama daha birkac mesaj oncesini okumayan bunami zahmet edicek
    50 kod icin dun 3 4 saat ugrastim dagittim hepsini bir zahmet biraz ugrasin olurmu azicikta okuyun yazilanlari..

Aynen öyle.

Bıktım artık sorulardan....

40 sayfa varsa 40 sayfayida okucaksin. Her sorunuza bizmi cevap vericez.

Gerekiyorsa gidip deniceksin. Ben burdaki kasiyere en az 20 iade yaptım.

Sizde yapacaksiniz.

Yada 40 sayfayı okucaksiniz. Yok kodu nerden alacam
    Yok 1 kodla 2 tane alınırmı
    Yok kornet koduyla magnum alınırmı

Dene gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsurgent -- 9 Nisan 2016; 12:41:36 >

• kalamar01 kullanıcısına yanıt
    Ben etiket yaptım algida filan dedi ama kod gelmedi.

Fazla kodu olan varsa mesaj atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Kasiyer bana diyor ki bir kartla bir tane alabilirsin. Dedim millet elli yüz alıyor o nasıl oluyor. Onlar farklı kartla alıyor diyor. Dene bakalım diyorum olmaz boşuna denemeyelim diyor. Neyse ısrar ettim denedi ve oldu. .öt oldu tabi. Sanki bedava çalışıyor orada. İşin bu yapacaksın. Devlet memuruyum, hani hep derler ya memurlar vatandaşa zorluk çıkarır asık suratlı falan diye, emin olun bu migros kariyerleri memurları mum ile aratır. Biz daireye vatandaş gelince çay içer misiniz diyoruz. Bunlar bir de özel sektör olacak.

Ona inat 3-5 geçirseydiniz hocam

• Fazladan kodu olan verirse sevinirim. Yeni haberim oldu kampanyadan swarmdan alamıyorum şuan

• Dün pedere verdim kodları kartı ben işteyken gitsin alsın diye. Cuma çıkışı gitmiş markete. Kasiyer gak guk etmiş. Edebiyatıda iyidir bizim pederin yerin dibine sokmuş kasiyeri. Neticede orda asgari ücretle çalışan ve size hizmet etmek birinci görevi olan bir elemana uygun bir dille bunu yapması gerektiğini aksi halde kendisini bölge müdürlüğüne isim-saat-mağaza şeklinde şikayet edeceğinizi söyleyin. sonuçta bu dondurmayı hergün aynı mağazadan benzer kasiyerlerden alacaksınız.
  • Sirf kimsenin aklina soru kalmasin diye kahvalti etmeden evimin yani oldugu icin migrosa gittim adamin gicikligina ragmen kod denemeleri yaptim kac kere dunden beri iptal fis oldu sayemde
    Kod olayinda tum is gucu birakip kod aldim surekli bir cok kisiye bikmadan anlattim neler yapicagini
    yeni haberdar olanlara birsey diyemem ama 3 gundur burda olupta.hala ayni soru ve istekler pes hal helal etmiyoruz demeye haklari yok verilen linkten 30 gunluk kod alinabilirdi buna ragmen kendi hakkimdan dagittim yine fazla kod olursa veririz oturup bir gunde 10 dondurma yicek halimiz yok ama azcik icraat akil

Burdan tekrardan konu acana link verip yol gosterene ve 6ya tuslucak bilgisini verene cok tesekkurler umarim bundan sonra tekrar ayni sorular olmaz

• Bizimki gibi mahalle arasi migrosjet olunca 3 calisan ile surekli muhatapsin ikisi her daim sert soru sormaya cekinirsin dondurma bile ikram ettim sirami verdi sustum musteri olmayan saatleri sectim yok iste genellikle migros soguk a101 bim tedi calisanlari bunlar gibi degil son dakika acil bebege mama alcam kapattigi halde kolaylik gosteriyorlar migros.saatine 10 dk kala kapatiyor nemrutlar malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 9 Nisan 2016; 13:07:50 >
  • quote:

Bizimki gibi mahalle arasi migrosjet olunca 3 calisan ile surekli muhatapsin ikisi her daim sert soru sormaya cekinirsin dondurma bile ikram ettim sirami verdi sustum musteri olmayan saatleri sectim yok iste genellikle migros soguk a101 bim tedi calisanlari bunlar gibi degil son dakika acil bebege mama alcam kapattigi halde kolaylik gosteriyorlar migros.saatine 10 dk kala kapatiyor nemrutlar malesef

Aynı bizimkiler. Aynisi her magazada var. Saat 1.30 da degiscekler. Birazdan gidin yeni kasiyer gelir.

Ayni haksızlığı bana yaptılar. 5 tl hopide bütün okula yaydim. Tam 3 bin kişi 10 kere geldi.

Şimdi yapıyorlar. Yapmazsaniz yine okula yayarım dedim. Bi kişi 100 kere gelsin daha iyi dediler :)

Şikayet edin. Veya edeceğim diyin

• quote:

Bizimki gibi mahalle arasi migrosjet olunca 3 calisan ile surekli muhatapsin ikisi her daim sert soru sormaya cekinirsin dondurma bile ikram ettim sirami verdi sustum musteri olmayan saatleri sectim yok iste genellikle migros soguk a101 bim tedi calisanlari bunlar gibi degil son dakika acil bebege mama alcam kapattigi halde kolaylik gosteriyorlar migros.saatine 10 dk kala kapatiyor nemrutlar malesef

4441044 iletisim hattindan gerekli şikayette bulunun askeri yonetumdw yasar gibi neden alisveris yapiyosunuz ki. Burakin onlar sizden çekinsinler isminizi de magaza ilgilisi sizinarayibca belirtin biraz tirsinlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.