Şimdi Ara

Swarm Kullanan Herkese Ucretsiz Algida Dondurma Cesitleri ! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
54
Favori
42.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesime ve yegenime kartlarini geri verdim
    Nasil yapilcak detayli anlaticam gitsinler onlar ugrassin o nemrutlarla yada baska migrosla
    Kendi kartimla artik birsey derse tepkisini alir zati sansima cesit yok tek cesit disk magnum inat ettigimden aliyorum gozunun onunde dagittim dondurmalari durumu olmayan bir aileye 1 ay vermek istiyorum gerekirse yurucem baska yerden alicam ama o bedavalari onlara birakmicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gün aldığımız kodlarla bugün cornet ve noggerı tek money kartla aldık, hiçbir sıkıntı çıkmadı.

• Swarmdan Check-in yapınca kod gelmiyor bugün.. Kod gelen var mı?
  • Bana da gelmedi. Kampanya bitmiş olabilir

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Belirli miktarda uyarisi varsa isinden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Belirli miktarda uyarisi varsa isinden olur.

O zaman haketmiştir

• aldım 3 tane sıkıntı yok 🙂😬😬

• Belki 200 defa sorulmuştur ama arkadaşlar şu kodları swarmdan alamıyorum birkaç arkadaşta alamamış konuda kod alabileceğimiz alternatif bir yer varmı ?
  • Bugün magnum double aldım beleş dün aldığım kodla aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanus05

İşe giderken ugradım migrosa kampanya devam ediyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

1 kayitsiz kartlara veriyor mu
    2 en fazla kac tane geciyor bir karttan
    3 En eski kodlar mi yeniler mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir menemende bi kadın yapmaya çalışıyordu, ilk antepli almış, yapamadı, sonra dedim o olmaz, doğru dondurmayı gösterdim, düşmedi, 1 kere alabiliyorsunuz dedim, inanmadı 3-4 kere denedi en son kasiyer baya sinirlendi, alamadan gitti.

ardından 45. flen alıyordum sanırım,
    2 kız geldi bu sefer, hopi 5 tl yapacaz dediler. kasiyere soruyorlar nasıl yapacaklarını kasiyere!

dedim kodu gösterin, net'leri yok, açtım neti, 5 tl bitmiş 5 dakika kasiyeri oyaladı,

2 tanede kasiyere verdim gitti,

dolap dolduruyorum şuan
  • Kod verir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.E.U.S

Belki 200 defa sorulmuştur ama arkadaşlar şu kodları swarmdan alamıyorum birkaç arkadaşta alamamış konuda kod alabileceğimiz alternatif bir yer varmı ?

200 kere; yok.

biraz okuyun sadece biraz. bunu istiyorum.
    sadece siz değil herkez yapıyor.

hazır bekliyorsunuz.

1 kodla 2 tane alabilirmiyim diyor
    git dene alırsan alırsın, alan zaten bunu söylemez, denemez bile yani.

bür sürü açık yakalandı, hala kod almamış var. Yada aldı, daha istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnsurgent -- 9 Nisan 2016; 14:51:14 >
  • Fiziksel money kart gerekiyor mu?tek kart ile kac cesit aliniyor?herkes farkli bir uygulama ile karsilasmis sanirim magazalarda.

• Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Magnum Double Bedava!
    Açıklama : 6 Nisan - 10 Mayıs 2016 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır.Şifre alışveriş öncesinde kasiyere gösterilmelidir.
    Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Nogger Winner Bedava!
    Açıklama : 6 Nisan - 10 Mayıs 2016 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır.Şifre alışveriş öncesinde kasiyere gösterilmelidir.
    Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Cornetto Disc Bedava!

artık sınırlama geldi

• Eskiden sınır yoktu örneği
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lnsurgent

quote:

Belki 200 defa sorulmuştur ama arkadaşlar şu kodları swarmdan alamıyorum birkaç arkadaşta alamamış konuda kod alabileceğimiz alternatif bir yer varmı ?

yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,
    yok,

hmm alternatif yok sanırım

var,
    ama size yok

• Twitter da algida sayfasında geçen bir diyalog, mayıstan 30 nisana aldılar anladığım kadarıyla.
  • kod alamadım. babasının hayrına verebilecek olan var mı ? teşekkürler
  • Ilk dondurmami aldim bugun fazlasinda gozum yok kodlari siteden stok yapmistim (abarti degil)
    Zaten migros daki calisanlar isi cozmus hemen yaptilar ama suna kil oldum sifre ile alacagim diyince bi durup yuzune bakiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.