Şimdi Ara

svchost sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayardaki svchostların biri bazen işemci kullanım yüzdesi her ne kadar 15 20 aralığında olsa da 800 900k ya ulaşıyor ve pcyi aşırı aşırı kastırıyor. sonlandırınca rahatlıyor ama bu kez de görev çubuğu gidiyor. sorun nedir. işletim sistemi w7

• buna benzer bir sorun bendede var cevabı bende merak ediyorum yeni konu açmama gerek duymadım sistem normal kullanımda işlemci 35 dereceyi geçmiyor yükte 55 civarı oluyor fazla yormuyorum pc yi ancak bilgisayar boşta kullanmıyorken 10-15 dk sonra kendiliğinden işlemci ısınmaya başlıyor kasa resmen yanıyor sıcaklıktan mausu oynatıp bilgisayarın başına oturuyorum herşey normale dönüyor virüs taraması yaptım birşey bulamadı sorun ne bilmiyorum
  • Windows boştayken kendi kendine işlem yapar.

https://store.donanimhaber.com/cb/cd/bc/CBCDBC5DBB058DCE46DA7F434F5A5DFE.png

Hizmetleri böyle yapın azalma olacaktır.eğer yazıcı kullanıyorsanız yazdırma biriktiricisini kapatmayın.yada Windows arama özelliğini kullanıyorsanız Windows searchı da kapatmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt
    hocam saolun sorun windows updatedeymiş. microsoft update ile birleşince yapıyormuş. deaktif yaptım çözüldü.
  • o0SonTR0o O kullanıcısına yanıt
    TrustedInstaller.exe var Windows Update güncelleme yaptığında işlemci kullanımı artıyor. Eğer neden bu da şişiyor derseniz sebep bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttjflyewstjm.exe diye bi program işlemci 10dk boşta kalınca işlemciyi kullanmaya başlıyor mause ye dokunduğum anda işlemi kesip herşey normale dönüyor internette baktım sonuç bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.