Şimdi Ara

Suzuki Swift ve Ford Fusion!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım ben.
    Biri Suzuki Swift

Diğeri Ford Fusion

Birinci seçeneğim aracın yüksek olması o yüzden bu iki araç arasında kaldım.
    Şimdi kullanım amacı genellikle şehir içi. Yani şehir dışına senede 2-3 sefer anca gidiyorum.
    Bunlar dışında 20.000 TL Civarı önerebileceğiniz YÜKSEK BİR ARAÇ varmıdır arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrito -- 25 Nisan 2013; 23:13:46 >

• Yazdıkların içinde Swift daha hoş.

Skoda Fabia var bende. İnişi binişi kolay, yüksek araba. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik vites mi dusunuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kelkitli

Yazdıkların içinde Swift daha hoş.

Skoda Fabia var bende. İnişi binişi kolay, yüksek araba. Tavsiye ederim.

Hocam yakıtı da ekleyim dicem ama yakıtı da ekleyince Fusion ön plana çıkıyor.
    Swiftler benzinli sadece.
    Fabia'da hoş bir araba yolda gözüme takılıyordu.
    Bir de Skoda Yeti var ama o bayağı pahalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Otomatik vites mi dusunuyorsunuz?

Yok hocam hiç farketmez.
    İnişi binişi kolay şehir içi az yakan yüksek bir araç istiyorum bütçe de 20.000 TL civarı.
  • fordu alırdım
  • Yaklasik 4 sene Ford Fusion a bindim. Otomatik vitesti. Parcasi ucuz ve bol. LPG ile karisik trafikte yaklasik 10 litre yakiyordu. İcine ses alir. Saglam ve dayanikli bir arac ancak cok bir konfor beklemeyin. Sehir ici pratiktir. Bagaji kucuk ancak swifte gore daha buyuktur.
    Swift ise bir kez surdugum bir arac sadece. Bagaji cok kucuk oldugundan ben tercih etmemistim. Ama onun da saglam bir arac oldugunu tahmin ediyorum. Piyasasi hakkinda bir bilgim yok ama bu fiyatlara alternatif olarak Mitsubishi colt veya Opel Meriva olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 26 Nisan 2013; 0:12:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swift takip ettiğim kadarıyla nerdeyse dizel kadar az yakıyor olmalı.

Bence marka model kararı vermek için Forum ve satış ilan siteleri yeterli değil. Araban yoksa bayileri de tek tek gezemezsin. En güzeli bi araba pazarında ilgini çeken marka modellere bakmak.

• Fiyat olarak daha uygun ve yükseklik olarak seni tatmin edecek iç hacmi sınıfına göre geniş olan bir araç önereyim bende sana. Daihatsu Sirion 2. nesil. Daihatsu avrupa pazarından çekildi mahvolursun parça bulamazsın diyenlere aldırma, yaris ile aynı motoru paylaşıyor.www.daihatsuaskina.com bu forumu incelemeni tavsiye ederim. Sınıfının en az yakan benzinlisidir. Araç standart olarak ful donanım geliyor. Sadece iki paket mevcut LS ve Sporty. Sporty de ek olarak perde hava yastıkları alaşım jantlar, arka spoyler ve sporty ön tampon mevcut.

1.3 LS standart donanım;

Klima
    4 cam otomatik
    EBD+ABS
    EPS Direksiyon
    4 havayastığı
    Cd Çalar
    Elektrikli yan aynalar

Euro NCAP 4 yıldız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtech -- 26 Nisan 2013; 1:00:26 >

• fusıon daha alımlı bence
  • 1. suzuki swift o fotodaki yeni kasa oluyor. ayrıca 1.332cc oldugu için yüksek vergi ödersiniz.

2. ykarıda sirion tavsiye edilmiş 16-17 civarına 2007 2008 model sirion bulma ihtimaliniz yüksek.

3. bence fusiona o kadar parA verilmez.
  • Ford alırdım daha yüksek ve 2. el piyasası daha iyi.
  • Swift'in motoru 1242 cc , yüksek vergi ödemezsiniz.Swift'in tek eksiği bagajı, bunun dışında fiyatını hakeden bir araç.
    Sağlamlık bakımından Swift zaten Hindistan, Tayvan tarzı ülkelerde kendini kanıtlamış.Avrupada da gerekli ilgiyi gören bir araç.

Ford Fusion Fordun tavsiye etmeyeceğim araçlarından.Bagaj hacmi, kullanışlılığı yerden yüksekliği direksiyonu artıları.
    Eksi olarak konfor, kullanım keyfi yok , yol tutuş güven vermiyor, fren mesafesi iyi değil, aracın rüzgar direncinden olsa gerek ön camlar açıkken içeriye fazla rüzgar alıyor.
    Ayrıca kullandığımız Fusion da kapı kolları belli bir zaman sonra rengini kaybetti.Kapılardan ses yapıyor, kullandığımız araçta B sütunundaki plastik yolda iken yerinden koptu ayrıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

Swift'in motoru 1242 cc , yüksek vergi ödemezsiniz.Swift'in tek eksiği bagajı, bunun dışında fiyatını hakeden bir araç.
    Sağlamlık bakımından Swift zaten Hindistan, Tayvan tarzı ülkelerde kendini kanıtlamış.Avrupada da gerekli ilgiyi gören bir araç.

Ford Fusion Fordun tavsiye etmeyeceğim araçlarından.Bagaj hacmi, kullanışlılığı yerden yüksekliği direksiyonu artıları.
    Eksi olarak konfor, kullanım keyfi yok , yol tutuş güven vermiyor, fren mesafesi iyi değil, aracın rüzgar direncinden olsa gerek ön camlar açıkken içeriye fazla rüzgar alıyor.
    Ayrıca kullandığımız Fusion da kapı kolları belli bir zaman sonra rengini kaybetti.Kapılardan ses yapıyor, kullandığımız araçta B sütunundaki plastik yolda iken yerinden koptu ayrıldı.

kardeş nasıl 1242 cc arkadaşın alacağı 20 bin tllik swift ancak eski kasa olur eski kasanında 1328 cc dir.

• ikisininde piyasası yok denecek kadar az ikisininde bagayı küçük fordun yüksek hızlarda savurduğunu duymuştum ayrıca koltukları çok konforsuzmuş swift iç mekan daha kaliteli görsel olarak daha hoş
  • Fusion görünümünün aksine içi hiç ferah değil. Ayrıca Bandırma- Erdek arasında 120 civarı hızla tatlı bir viraja girme gafletinde bulunmuştum. Arabayı sağa çekip sigara yaktım sonra yola devam ettim. (abartı değildir)
  • Fabia ikisindende daha üstün bir arac ama ikisi arasinda Swift derim

• Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.
    Bir liste yaptım kendime.
    Suzuki Swift
    Ford Fusion
    Mitsubishi Colt
    Daihatsu Sirion
    Bugün de Renault Modus gördüm.
    Hep benim istediğim gibi yüksek araç bunlar
    Galiba dizel diye Ford Fusion seçeceğim ama aramalarım devam ediyor arkadaşlar.
    Çünkü dizel Fusion'un fiyatı ile diğer araçların benzinli modelleri neredeyse aynı fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.