Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.613
Cevap
89
Favori
213.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

hocam böyle antin kuntin arızalar için yetkili servüse gidip 3 4 yüz lira verip arıza tespiti yaptırmak deneme yanılmadan daha ucuza geliyor. servis nokta atış yapıyor çoğu zaman. ekstra parça değişiminden veya sanayi çakallarına yem olmaktan da kurtarabiliyor. tamiri serviste çok pahalıysa arıza tespit ücretini ödeyip çıkıyorsunuz. bazen de arıza 200 liralık bişey oluyor onda sadece 200tl ödüyor arıza tesptine para vermemiş oluyorsunuz. iki durum da başıma geldi. klima arızalı idi. 3 4 tane klimacıya gösterdim bir sürü gaz basma parası verdim. olmadı yapamadılar. aracı arızalı sattım bi arkadaşa. gitti yetkili servise 150 liraya çözdüler. ufacık bi parçası arızalıymış meğer. yine bi araçta daha aynı durum oldu. baktık sanayideki ısta o olmazsa budur bu olmazsa şudur demeye başladı. servise gittim 400lira tespit ücteti vardı zaten arızanın tamiri 450 tl turunca direkt serviste yaptırdım. üstelik başka yerindeki bir sıkıntıyı da söyledi ve bizde pahalı olur sanayiye gidin ama komple değiştirip kazıklamaya kalkarlar sadece şurası bozuk onu düzeltsinler diye de uyardı. suzuki yetkili servisleri diğer markalara göre daha insaflı fiyat veriyor. onlar da yan sanayi parça kullanarak nispeten uyguna bakım ve onarım yapabiliyor. dönem dönem 3 yaş üzerine de yüzde 20 30 kampanyaları oluyor. takip etmenizde fayda var

Hangi servise gidiyorsunuz ? Markadan bağımsız en azından iyi servis ismi öğrenme şansımız olur ? :)

• İzmirde yaşıyorum. Opel için mercanlar opel, suzuki içinnde Özdemirler suzuki servisimden de gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'dayım. Suzuki için Tecimeroğlu Yetkili Servisi, Fiat için Alesta Otomotiv Yunus Bey (burada da hakkında açılmış başlık var).

• bugün istanbul asal'ı ve suzuki özdoğan(okmeydanı) servisini aradım. suzuki swift 2016 model 51000 km aracın rutin yıllık bakımı için asal 1400 özdoğan 1300'lerde fiyat verdi. 1400'e ekstra olarak fren hidrolik yağı, sıvısı dahil. bunun için 100-150 gibi bir fiyat olduğu söyleniyor. arkadaşım opel astra için yıllık bakıma 700 lira fiyat verilmiş servis tarafından aranılarak. suzuki maalesef servis konusunda ilgi-alaka yönünden eksik. öyle arayalım, indirim teklif edelim pek yok. arada bir yaz önce haziran ayında işçilik ücreti ödenmeyen bakımlar oluyordu. bu yıl sanırım o da yok. asal yetkili servis, özdoğan ise özel servis olmasına rağmen yetkili servisle aynı fiyatı veriyor. servis önerileri paylaşılırsa fikir sahibi olunabilir. ben geçen sene ankara alesta otomotiv'e gitmiştim. yunus bey, her konuda yardımcı olan güvenilir birisi. keşke istanbul'a da gelseler bir şekilde. ben bu yıl da aynı şekilde yolumu o tarafa düşüreceğim sanırım istanbul'daki bu fiyatları öğrenince. herkese bakımlı, kazasız sürüşler dilerim. yolunuz açık olsun.

• Bu yıl mart ayında 3 yaş üstüne mayıs ayında da tüm araçlara bir miktar indirim vardı.baleno bakımı + dezenfekte + powerbank hediyesi ile mayıs ayında 1000 lira idi sanırım. Normalde 1250 1300 falan olurdu denildi. Bulunduğunuz şehirdeki servislerin sosyal medya hesaplarını takip ediniz. Her sene bahar aylarında 1 2 kampanya oluyor. Kurumsaldan hallice sanayi tamirhanelerinde bile 800ile 1000lira arası şu an bakımlar. Son 1 yılda biraz fazla zam yaptıklarını düşünüyorum kabaca yüzde 50 gibi bir artış oldu kampanya hariç dönemlerde. ama bir yandan da oto yıkama bile 50 60 lira birçok yerde. Her gittiğimde çayım kahvem oluyor araba yıkanıp paklanıyor her şeyini kontrol ettiklerini söylğyorlar falan.2 defa abidik gubidik şeylerden garanti kapsamında yararlandım. İsteseler çamura yatabilecekleri önemsiz mevzulardı. İlgilenip çözdüler. 200 300 lira için servisten vazgeçmem ama seneye de bu yılkı gibi ciddi artış olursa birşeyler düşünmek lazım.

• Selamlar arkadaslar yeni kasa swift de dikiz aynasi dusen oldumu benim suan ikincikez aynam dustu cok sacma bir muhendislik yapmisslar tavandan sicagi yiyince plastik vida tirnagi eriyip aynayi dusuruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık satış tablosu sizce nasıl ?

• Suzuki için güzel rakamlar bence. Focus ve Micra için üzücü bir tablo. Zamanında peynir ekmek gibi satmıyor muydu bu modeller. Şu an kocaeli bayisinde 2020 sıfır km 201 bin tlye ilan var sarı sitede. Eğer fiyat güncel ise fırsat aracı bana göre ama insanlar gidip 230 bin fatura kesilen araca + 20 30 bin de aksesuar adı altında bayiye elden para verebiliyor. Şu araç kıtlığında bu paralara dalavera etmeden az yakan dolu araç satıyorlar. Üstelik içi falan corsadan ferah. Millet hala elden para verip araba sırası bekliyor. Çok ilginç. Piyasası var piyasası yok algısı sayesinde ne paralar kazandırdılar böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_bjk -- 5 Temmuz 2021; 23:54:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyc TourIst

Toyota yaris çok az satmış, sanırım muadillerine göre fiyatı çok yüksek. Swift almasam ve o butcelere çıkabilsem polo molo yerine yaris alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 7 Temmuz 2021; 21:14:49 >
  • Visam Lord kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sputnikk -- 10 Temmuz 2021; 7:41:28 >
  • 2008 suzuki swift 1.5 otomatik aracımı satıyorum. İlgilenenler için ilanı aşağıda.
    Araç 112.000 km de

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2008-suzuki-swift-1.5-otomatik-112.000-km-940199269/detay

• Merhabalar,

Hybrid modellerde şu ana kadar yakıt ortalamanız ne oldu arkadaşlar?

Ben 2600 km yaptım ve 6.0'a ancak düştü ki çoğu uzun yoldu. Şehir içine girince de 6.1'e çıktı yeniden. Ayrıca menzil olarak full depo ile 588 gösterdi Max.

Yakıt performans tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim

• zartalak67 Z kullanıcısına yanıt
    5.7 gezen vardı Facebook ta sizin bence 5 bin civarı oturur yakıt ben hibrit olmadığı halde şuan 5.9 ortalama km 12 bin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk44

Selamlar arkadaslar yeni kasa swift de dikiz aynasi dusen oldumu benim suan ikincikez aynam dustu cok sacma bir muhendislik yapmisslar tavandan sicagi yiyince plastik vida tirnagi eriyip aynayi dusuruyor.
    Tavan çift renk siyahmi acaba , okadar sicakta kaldı ama hiç düşmedi çok ilginç gümüş gri araç benimki

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Mavi arac 2 defa dustu cok garip ve sacma bir plastik parca tutuyor aynayi

• ayberk44 A kullanıcısına yanıt
    Valla siz tecrübeli olmuşsunuz artık bakalım önümüzdeki günlerde İstanbul baya sıcak olacak en iyisi gölgeye koyayım ayna mayna düşmesin :D

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Valla sicak + bozuk yollarda ki titremelerden kaynakli plastik tirnagin uclari citir citir kiriliyor gormeniz lazim fotografini kaybettim whatsppdan cekmistim .

• ayberk44 A kullanıcısına yanıt
    Ne akla hizmet plastik vida işi yav servis napıyor peki bu duruma

Neyse başka firmalarında düşüyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 28 Temmuz 2021; 23:45:13 >
  • Servis cozemiyor japonyayla gorusuyorlar simdilik emaneten bi sekillde tutturdular. Plastik baglanti parcasindan ellerinde yok gelmesini bekliyoruz ama butun arkadaslara duyurayim bizde ikitane var biride hybird ama suzuki turkiye bes para etmez resmen markanin agzina ediyorlar diger aracdada airbag lambasi yaniyor servis diyor ki kapiyi sert kapatmissiniz ondan sensor oynamis olabilir. Resmen pismanlik seviyesi dogan grubu rezil ediyor araclari ve markayi

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.