Abi garaja girerken sinirden stresten dikkat etmedim pvc boruya sürttüm ön sağ far kırıldı. 2023 ekim-kasım olması lazım 30-35 bin lira fiyat verdi servis. Zar zor çıkma buldum o da tamirli çıktı. Ona bile 13 bin lira mı ne verdim. Adamlar alırsan al almazsan nasıl olsa biri alır kafasında çünkü alternatifi kesinlikle yok. Başka araçta olsa dış camını değiştirip devam edeceğin sorun yüzünden 1 cumhuriyet bozmak zorunda kalmıştım. Neden kaskodan yaptırmadın diye soranlar olabilir. Ertesi sene 2024 ekim ayında 4500 liraya mı ne full kasko yaptırdım hasarsızlık en üst seviye olduğu için. İyi ki kaskoya falan sokmamışım da cebimden yaptırmışım. Satarken de söylerim alan alır almayan almaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Damage -- 25 Haziran 2025; 18:14:35 > |
SUZUKI SWIFT FUN CLUB (181. sayfa)

-
-
Geçmiş olsun. Çıkmacılar dışarıdan gelene vatandaşa saplama modunda. Anlaşmalı ustalarına çok uygun veriyorlar yerine göre. eli yüzü temiz vatandaşa hele biraz nadir bi marka için gidiyorsan ellerini ovuşturuyorlar maalesef. Cam üretim tamir değişim yerleri var far için ama onun da iyisini bulmak mesele. Arkadaşım volvo aracına uyguna yaptırmıştı aynı senin durumuna benzer durumda. Ben kazada düşünmeden servise verdim. pahalıya çıktı biraz ama o kadar temiz yaptılar ki satmaktan vazgeçip bi süre daha bindim araca. Abuk sabuk yapsalar hemen satacaktım. Allah kimseyi muhtaç etmesin tabi. Bizim araçlarda sanayi, yan sanayi, çıkma hep zor seçenek. Kasko + iyi bir yetkili servis en konforlu seçenek. Hatta araçlara kasko yaparken ikame araç süresini bile fazla seçerek yapmak lazım. Bi çok marka ekonomik sebeplerden dolayı stokta fazla mal tutmuyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2020 model hybrid swift için far yüksekliği ayarı nasıl yapılır bilen var mı? Sanki alçak görünüyor. Önceki sayfalarda konuşulmuştu sanki.
Farların üzerinde alyan ya da torx ile ayarlama yeri var. Karanlık ve düz bir zeminde düz bir duvara çekip ayar yapabilirsiniz. Ufak ufak çevirince yükselip alçaldığını fark edersiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet sizinki farklı bi sorun olmuş benim de sadece tek farda solma başladı ve ilerliyor artık gerekırse zıpmara ve cila yaptırıp temizleticem tekini ..
-
Ben de arkadaşın tavsiye ettiği şekilde yükselttin ayarları , yıldız tornavida da yeterli oluyor , saat yönünde çevirdikçe yükseliyor ama duvara çok yakın durmadan karanlık bi otoparkta yapmanızı tavsiye ederim ... ( önce sağ farı yükseltin sonra sol far çizgisini onunla eşitleyin )
-
2020 model hybrid swift Ankara'da yıllık bakım için herter 11.500 TL diyor. Yıllık bakım için bir önerisi olan var mı? Fiyat bence çok fazla. Tecimeroğlu yetkili servis olarak görünmüyor. Arkas'a ulaşamıyorum.
Garantisi 5 sene sanıyorum, bu sene bitiyor, ben olsam Tecimeroğlu'na da bir sorar fiyat alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tecimeroğlu bakıyor. Ustaları aynı ancak artık yetkili servis değilmiş. 8000-8500 TL dedi. Parçalar hep orijinal dedi. Arkas yetkili servis 10180 TL dedi. Nasıl yapsam bilemedim. Garantisi bitti ancak suzuki de garantim 10 olayı var. Bu ne kadar işe yarıyor bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramir -- 7 Temmuz 2025; 16:37:27 >
2000 icin garanti bozmazdim yerinizde olsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özel servisler nasıldır? Orası da soru işareti. Çok bilinen bir araç değil sanırım.
Ben Mart'ta trabzon altunsoy serviste 7800 TL'ye yaptırmıştım yıllık bakımı. 4 ayda baya zam gelmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X