Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.613
Cevap
89
Favori
213.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle fiat 500 ,mini Cooper tarzı kült bir aracın içine edecekler böyle giderse gerçekten servisler 5 para etmez İstanbul için konuşuyorum az sayıda olduklarından keyfe keder takılıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zartalak67

Merhabalar,

Hybrid modellerde şu ana kadar yakıt ortalamanız ne oldu arkadaşlar?

Ben 2600 km yaptım ve 6.0'a ancak düştü ki çoğu uzun yoldu. Şehir içine girince de 6.1'e çıktı yeniden. Ayrıca menzil olarak full depo ile 588 gösterdi Max.

Yakıt performans tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim

SUZUKI SWIFT FUN CLUB

Hibrit olsa 1 litre altına iner herhalde sonuçta tam hibrit değil bu araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Hibrit olsa 1 litre altına iner herhalde sonuçta tam hibrit değil bu araçlar

Alıntıları Göster

Hybrid swift 6000 km de 5.6 litreye oturdu diyebilirim izmir içi + şehir dışı karma kullanım. Baleno ile benzer güzergahta benzer tüketimim değerlerim vardı. Hybridin benim kullanımıma pek bi etkisi olmadı. Belki 0.2 0,3 litre falan katkısı olmuştur..

Ben fren mesafesini fazla bırakıp gazdan ayağımı çekerek süzülerek giderim yolda meğil aşağı yöndeyse. Bu araçta yokuş aşağı bile olsa gaza biraz basmak gerekiyor. Çünkü gazdan ayak tamamen çekilince şarj döngüsü başlıyor. hibrid şarj olurken de aracı kastırıyor tıpkı motor freni gibi. Hızı korumak için az da olsa gaz vermek gerekiyor. Fakat düz motorda benim gibi sakin kullanmayan kullanıcı için hybridin etkisi daha fazla olacaktır. Çünkü faz fren gaz fren şeklinde kullanım daha fazla şarj ve daha fazla elektrik motoru kullanımı demektir.

Burada asıl mevzu emisyon. Çünkü zaten az yakıyordu bu motor. Yine az yakıyor ama elektrik motoru sayesinde gaz salınımı azalmış oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    Aynen keşke şu Yaris ayarında tam hibrit gelseydi onlarda çok pahalı

• Mutedil41 M kullanıcısına yanıt

Hocam bu sorum bende de var gitmediğim usta kalmadı kimse bulamadı, çözümü bulursan buraya yazarsan tekrar sevinirim

• Mutedil41 M kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun var 2006 4x4 gitmediğim usta kalmadı bulamadılar

• Enesmt06 E kullanıcısına yanıt
    İstanbul Bostancı Sanayi sitesinde Özel Suzuki servis var. Yıldıray usta sadece iç aksları değiştirerek çözdü işi sağ olsun. Sorun iç aksların iç yuvalarının bozulmasıymış. Sen iç akslara baktırdın mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam, Servsiste değilde her zaman gittiğim Bi yer var orda akslar sağlam dediler aks körüklerini yağlayın geçmedi, ne kadar tuttu tamiri

•  SUZUKI SWIFT FUN CLUB

Bugün 12 bin bakımına soktum aracı 1083 tl verdim yetkili servise ,sanayideki özel servis 1000 TL demişti herşey çok pahalanmis maalesef.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben asal'dan almıştım ve 15000 demişlerdi. Sizin yıl mı doldu yoksa merak ettim hocam?

• zartalak67 Z kullanıcısına yanıt
    Aynen yıldan ötürü sonuçta sayaç sıfırlanıyor hangisi önce dolarsa uyarı geliyor
     SUZUKI SWIFT FUN CLUB

• quote:

Bugün 12 bin bakımına soktum aracı 1083 tl verdim yetkili servise ,sanayideki özel servis 1000 TL demişti herşey çok pahalanmis maalesef.

İndirim mi oldu acaba fiyatı daha yüksek bekliyordum. 5 6 ay önce indirim kampanyası varken bu fiyata yapmışlardı bakımı. Şaşırdım.

Bilmem saglikciyim dedim bu fiyata yaptılar

•  SUZUKI SWIFT FUN CLUB

Araç 10 bini geçtiği için lastik rotasyonu yaptırdım tpms lastik basınç sensörü olduğu için hata verir diye düşünüyordum fakat direk hangi lastik neredeyse doğru şekilde basınçları göstermeye başladı bazı aptal sensörler illa tekrar kayıt gerektiriyor özel cihazla, fakat Suzuki bu konuda cömert davranmış demekki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 21 Ağustos 2021; 10:57:9 >

• quote:

Fiyat gayet güzel, ben daha önce yaptırdım ve daha fazla ödedim. Tam hatırlamıyorum ama 1300-1500 arası bir şeydi galiba.

• adepex kullanıcısına yanıt
    Siz gene kampanya zamanına denk getirin 1200 den fazlası günah sadece partikül filtresine 220 TL yazmışlar kesinlikle fahiş fiyat

• Merhabalar, 2020 model Suzuki swiftte bebek arabasini bağlamak icin isofix bağlantı noktası var mı acaba. Yatar bir bebek işareti var ama üzerinde isofix yazmıyor, Google görsellerden baktığımda cogunda isofix yazıyor. Teşekkürler.

• quote:

Siz gene kampanya zamanına denk getirin 1200 den fazlası günah sadece partikül filtresine 220 TL yazmışlar kesinlikle fahiş fiyat

Sanırım servisler canları isteyince yan sanayi filtre kullanıp maliyeti düşürebiliyor. Distribitör onaylı yan sanayi kullanılabildiğinden bahsetmişlerdi

İşin kötüsü bizim kasanın yan sanayisi yok şuan fren balatası bile adam sök getir eskiyi boyuna bakım abi diyor sanayide

• Herkese merhaba. Donanım ve fiyat performansı olarak, tabi bugünkü TR şartlarında, en mantıklı B sınıfı gibi göründüğü için ağırlıklı şehir içinde kullanmak için almayı planlıyorum. Jazz bu kadar pahalı olmasaydı onu da düşünüyordum, özellikle hybrid özelliğinin daha iyi olduğunu duyduğumdan ötürü, ama bu iki araç arasında 100.000TL lık fark olduğunu da düşünmüyorum. Ne dersiniz? Konuşulanların hepsini okumaya fırsatım olmadı bu nedenle bu konu daha önce tartışıldıysa kusura bakmayın :)

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.