Şimdi Ara

SUZUKI GRAND VITARA (MANUEL DIZEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Suzuki Grand Vitara 2009 manuel dizel almayı düşünüyor babam ne dersiniz çevremizden bir kişi satıyor 49000 lira istiyor füme renk

bu araçların ikinci el durumu nedir elimizde patlama olasılığı var mıdır ilk defa suv tarzı araç bakıyoruz açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 17 Mayıs 2013; 14:46:55 >

• 2.el önemli kriterse uzak durmanızı öneririm.Forumda galerici markası diye tabir edilen markalara yönelin.

2.eli ölü değil ama yavaş bir araç.
  • Hem başlıkta hem msjda marka ismi yanlış yazınca uyarayım dedim; Suzuki
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

Hem başlıkta hem msjda marka ismi yanlış yazınca uyarayım dedim; Suzuki

teşekkür ederim düzelttim
  • Kıyası biraz abes Vitara çok iyi bir araç ama 2.el söz konusu ise 1.5 dci QQ öneririm.

Az yakar çok kaçar..
  • quasqai tavsiye etmem gv Suzuki markasının bile önüne geçmiş bir model her türlü iyidir,
    yakışır hani de
  • Büyük ihtimal asfaltta hatta şehiriçinde kullanacaksınız QQ,iX35 gibi şehirli SUVlarına yönelin derim.GV safkan bir arazi aracıdır,ilk defa bu tür araç kullanacaksanız pişman olursunuz sert,kemikli,biraz hantal,biraz emek isteyen ( kontağa bas sür değil yani) bir araçtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ CLIO SPORT TOURER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grand Vitara efsanedir düsünmeden alabilirsiniz ama kisa vadeli alim-satim icin düsünüyorsaniz zarar edersiniz söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata alım satım açısındanda captiva öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.