Şimdi Ara

SUZUKİ AN 125 HK ALIYORUM BAKARMISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAYADIR ARIYORUM, BASKA KONUMDA VARDI EŞİMLE ŞEHİR İÇİNDE ÜÇ BEŞ KM MESAFELERDE KULLANMAK İÇİN MAXİ SCOOTER ARIYORDUM FAKAT, UYGUN OLANLARI HEPSİ ÇİNLİ, SIKINTI YAŞAMAMAK İÇİN KALİTELİ BAKARKEN MAALESEF 2000 LİRA CİVARINDA SUZUKİ AN 125 HK MODELİNİ ALMAYA KARAR VERDİM, İNTERNETTE ARAŞTIRMALARIMDA OLUMLU SONUÇLAR ALDIM, ÇOĞU KİŞİ MEMNUN SİZ NE DERSİNİZ, İKİ KİŞİ İÇİN İDEAL Mİ SORUN ÇIKARTIRMI, 125 CC LİK OLMASINDAN ZİYADE 150 CC LİK ÇOĞU ÇİNLİDEN DAHA VERİMLİ MOTORMUŞ... FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM.

• bi ara forumlardan takip ediyordum bu modeli görmüşlüğüm bile yok ama genel olarak kullanıcıları memnunmuş
  • 4–5 yıldır üretimi yok. Üstelik 2 kişi için küçük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin mallarından kesinlikle uzak dur ucuza aldım dersin aldıgın kadar masraf yapar servisten çıkmazsın motordan sogursun satmak istesen yarı fiyatına satamazsın demek istediğim her yerden problem 4 japondan şaşma derim 2000 liraya da malesef temiz bir japon bulmak zor italyanları söylemiyorum çünkü onlar daha pahalı allah yardımcın olsun..
  • hocam suzuki sağlam motor diyorlar neden böyle dediniz anlamadım.
  • benım motoru dun gece calmıslar kapının onunden 150cc lık ne bıcım mıllet olduk anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

benım motoru dun gece calmıslar kapının onunden 150cc lık ne bıcım mıllet olduk anlamadım

neydi motor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işimizi goruyordu 2009 monero 150 cc angel, scooter. canım sıkıldı . bulunmazda gıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

işimizi goruyordu 2009 monero 150 cc angel, scooter. canım sıkıldı . bulunmazda gıttı

bulunmama ihtimali büyük hocam, arkadaşında traş olurken kapıdan çaldılar gazi mahallesinde hala bulunmadı valla geçmiş olsun.
  • Gozden cikardim zaten bulunma sansi yok bence. Parcalamislardir bile coktan. Napalim allah buyuk tur. Vardir bir hayir. Seneye nisan mayis gibi, kawasaki zxr9 alicam yada zzr 1100 heralde onuda calamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlik Kymco'nun ve SYM'nin modellerine bakabilirsin, Japon olmasada aratmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 1 Eylül 2013; 8:54:01 >
  • valla kardeşim inan bakmadığım model kalmadı agility city 125 çok hoşuma gitti yorumlarda harika, ama maalesef 500 lira eksiğim var laptopumu satabilsem hemen alıcam zaten var birtane arkadaşta ama... kısmet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.