Şimdi Ara

SUV milleti ve iç mekan genişliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

slm,

Şimdi bu şehiriçi suvlar büyük, geniş ve ferah diye alınıyorya.

YALAN.

Diz mesafesi, iç mekan genişliği vs felan klasik sedanların gerisinde abi.

Sığamıyorsun pikap gibi koca makineye.

Kaba hantal boşuna kaporta taşımaktan başka bir şey değil bu SUVlar.

Boşuna yakıt, park sorunu, dar iç mekan, yol tutuş, performans zayıflığı vs vs değil mi yahu, heleki şehir içinde neden gezdirilir bu araçlar?

Edit: yol tutuş zaafiyetlerini eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazozvar -- 9 Temmuz 2014; 10:04:34 >

• Tiguan o saydigin konularda gayet iyi bak arastir diz mesafesi ic haci bagaj hepsinde iyi park etmesi de kolay biraz yakit sıkıntı ama qashqai de yakit dahil diger tum konularda ortalamanin ustunde o da iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 9 Temmuz 2014; 9:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih meselesi. Belki alanlar dişı buyuk ici dar seviyorlardir

• Siz hangi suvdan bahsediyorsunuz çoğunun diz mesafesi filan iyidir de.

Zaten bu araçların temel kullanım amacı yerden yüksek olduklarından yola hakim olma hissi verirler.

Birçoğu zengin eşya gözleriyle yüksek tavanıyla ferahlığıyla ünlüdür. Kullanışlıdırlar ayrıca askılıklar fileler şekilden şekle giren koltuklar v.s...

Size göre MPV sınıfı koca bir yalan o halde

• cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kompakt suv lideri bu konularda tiguan

• Bizim ezik milletin konu komşuya Jipe biniyorum demesi adına alınan işlevselliği sedandan farksız bir araç, hava atmak isteyenler için süper.

• Bende aynı fikirdeyim arazi filan hikaye zaten ama yol tutuşu ve kullanışlılığıyla lider. Kugayıda severim ama içini pek inceleyemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kuganin tipi kayik ama diger yonlerini bilmiyorum

konuyu açan haklı çoğu araç dar öyle tabi hepsi değil
    içi dar dışı geniş maalesef bizim toplum zengin görünmek ve diğer araçlara tepeden bakmak için alıyor
    infinitye bindim mesela boğuyor adamı resmen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sakinharman S kullanıcısına yanıt
    Zaten dünya çapında araç sınıfları oluşturulurken tasarlanırken bizim millet hesaba katılıyor değil mi ?

İnfinity gibi bir spor markaya binip basık demek
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kompakt SUVlar B ve C segmenti araçların 5-10 cm yükseltilmiş ve kaportası şişirilmiş hali abicim. Tek avantajı yerden yüksek olması bunun karşısında onlarca dezavantajı var.

Hatta Tourege bindim araba 300.000 tl ama arka koltukta Connectte oturuyor gibi gittim. Tiguan değil Toureg altını çiziyorum.
    başka araçlara da bindim
    ayrıca sizin ilk mesajınızda densizlik sizin kriterinize göre kendinizi de yargılamanız lazım
    infinity rav4 sorento gibi araçlara bindim benimde kanaatim öyle pekde geniş rahat olmadıkları.
    Araçlar bu arada insanlar için tasarlanır biz Türkler de insanız Ruslar Almanlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakinharman -- 9 Temmuz 2014; 10:35:41 >
  • fenaaa.....
  • Büyük, geniş ve ferah oldukları için alındığını da nereden çıkardınız?
  • SUV diye CRV ve turevi sozde SUV'lari kastediyorsan soyldiklerinde haklisin ama benim otomobilim gibi SUV'lar soyledikleriniz ile alakasi olmayan SUV'lar.
  • RANGE ROVER a binmeyen suv a bindim demesin
  • O kadar dezavantajı olup büyük bir araç olunca insan içi de geniş olsun istiyor o yüzden.

@TrMhMt sizin araç ne?
  • sakinharman S kullanıcısına yanıt
    Benim ilk mesajımın neresinde densizlik varmış ?

Bu araçlardan tutupta bir s serisi yada 7 serisi diz mesafeai yada konforu beklemek mantıksız. Ben size yeterli bir diz mesafesi ve genelde yüksek bir baş mesafesi sunduklarını bunun yanında oldukça çok eşya gözü kayar koltuklar v.s gibi fonksiyonları olduğunu söylüyorum. Bu araçlar iyi yada kötü araziye çıkıyor hangi sedan çıkabilir ? Yani demem o ki herşey sadece boyuna genişlik değildir.

• gazozvar kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi Pajero Sport 2.5 GT
  • Türkiyenin yol şartlarına daha uygun o arabalar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.