Şimdi Ara

SUUDİ ARABİSTANDA YAŞAMAK İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum dünya giderek iğrenc bi yere dönüyor müslüman bir ülke olmamıza rağmen hersey harama kaymıs durumda suan gidip tv de 2 kanal gezsek 2 tv dizisine dikkatle incelesek sevişme sahnesinin olmadığı veya acık sacıklığın haddiden fazla olduğnu görüyoruz bunlar beni manevi acıdan inanılmaz rahatsız ediyor artık bi film izlemye bile korkar hale geldim ponografiye kaymış durumda hersey surda 2 web sitesi gezsek yanda acılan sekmede pnografik resimler bu hem bizleri hemde geleceğimizi karartıyor.
    Bundan dolayı Suudi Arasbitana yerleşmek var aklımda tabiki kolay değil fakat ben henüz 18 yasındayım seneye üniverseteye gidecm hep hayalim bilgisayar mühendisi olmaktı fakat suudi arabistan olayı için bunu değiştirebilirim veya bir mühendis ne kadar iş yapar orda sizce suudi arabistanda yasamak için hangi mesleği icra etmemiz lazım ulaslararası ticaret felan mı okuyayım ?

    EDİT : millet hemen saldııya geçmiş sİzin beyniniz vicdanınız körelmiş yarın öbür gün çoçuğunuz oldğunda nasıl koruyacaksınız onları bu bataklıktıktan siz hala yok efendim devir değişti dünya faklılastı kafasında olun merak etmeyin ölüm değişmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientifique -- 28 Eylül 2015; 19:57:47 >







  • Araplar bizden çok mu farklı sanki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müslüman bir ülke olmamıza rağmen

    bundan sonrasını okumanıza gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araplar daha beter. Zina hatsafha da. Oglum millette kanada , amerika da yaşamayı ister sen arabistan da istiyorsun.
  • sen suudi arabistan 'a değilde iran 'a gitmelisin bence. tv progrmları ve diziler konusunda sana katılıyorum. çoğunun bilinç altında vuruşmak ve çocuk yapmak yatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BarissManc0

    araplar daha beter. Zina hatsafha da. Oglum millette kanada , amerika da yaşamayı ister sen arabistan da istiyorsun.

    bende amerika istiyordum fakat bıktım bu çirkinlikten ülkemizdekinden 2 katı amerikada var ordaki daha yaygın yapmıyanı adamdan saymıyorlar
  • Hocam Dünya da Ehli Sünnet şeriatı ile yönetilen ülke yok.Suudi Arabistan da yaşanır ama Mekke,Medine vs. kutsal topraklar hariç orası da pek iyi sayılmaz mal,mülk toprakları aynı birleşik arap emirlikleri gibi zaten kutsal topraklarda ev barınma yoktur diye düşünüyorum.Ehli sünnet ama şeriat ile yönetilmeyen ülke istiyorsan öyle ülke yok Hz.Mehdi'den sonra olacak inşAllah.Cihada çıkmak istiyorsan hamas vs. örgütlere ileride yardımın dokunabilir ama savaşamazsın.Mesleğinle yardım edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkenin dini olmaz,bireyin dini olur
  • Kardeşimiz çok aşırı müslüman bence dört duvar arasına gir kitaplarını al çalış dışarı çıkma sen yoksa bozulursun.

    Te allahım derde bak arabistanda yaşayacakmış hahah o kadar 4/4 lük bir ülke ki anlatamam sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten TV dediğin şey başlı başına saçmalık izliyorsan senin sorunun.Önce kafa yapını değiştir.Arabistan güllük,gülistanlık bi yer mi sanıyorsun?Öncelikle Arap ülkelerinden birine gitmek istiyorsan Arapçayı çok iyi bilmen lazım.Öğrenirsen çok rahat ticaret yapabilirsin.
  • Onlar kabeyle (haşa) oyuncak gibi oynuyorlar bu daha mı iyi sence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan1758

    zaten TV dediğin şey başlı başına saçmalık izliyorsan senin sorunun.Önce kafa yapını değiştir.Arabistan güllük,gülistanlık bi yer mi sanıyorsun?Öncelikle Arap ülkelerinden birine gitmek istiyorsan Arapçayı çok iyi bilmen lazım.Öğrenirsen çok rahat ticaret yapabilirsin.

    izlediğimi söylemdim surda rastgele denk geliyorsun ve bilncaltına işliyor o bir anlık görüntü bile olsa youtube de islami bir video izliesek bile yanda sacma sapan videolar cıkıyor bunların rastgele olduğunu düsünmüyorum üklemizde bu tür diziler ve sahneler artık çığından cıktı youtube de bir video izliyorsun araya hop bi reklam giriyor kadın bi yerlerine bişeyler sürüyor al 5 sn ye boyunca baktın
  • Kardeş burası bozuksa sende burayı düzeltmeye çalış. İyi çocuklar yetiştir, vakıf kurarap insanları bilinçlendir yada bu amaçla kurulan topluluklara yardım et. İyi para kazan ve öksüz yetim çocuklara yardım et, onları yetiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köylü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster inan ister inanma arabistanda kadınlar teklif ediyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu müslümanların kafayı istiyorum ya. sanane arkadaşım izleme? türk dizisi izliyorsan sıkıntı var zaten. ayrıca **** kullanamıyacak kadar saf mısın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etem1907

    Ülkenin dini olmaz,bireyin dini olur

    Yav he he.
  • Rahatsız oluyorsan git lütfen kardeşim, lütfen ama. Başkalarına örnek olursun belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet hemen saldııya geçmiş sezin beyniniz vicdanınız körelmiş yarın öbür gün çoçuğunuz oldğunda nasıl koruyacaksınız onları bu bataklıktıktan siz hala yok efendim devir değişti dünya faklılastı kafasında olun merak etmeyin ölüm değişmiyor.
  • Tam ılmıhal adlı kıtap var h. Hılmı ısıkın dıger kıtapları da var onları da oku ıslamıyetı ogrenırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.