Şimdi Ara

Suspiria ( 2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmiş geçmiş en korkunç film kabul edilen Suspiria yeniden çevriliyor..

Suspiria ( 2017)

Yönetmen koltuğunda Benim adım aşk ve Melissa P filminden tanıdğımız italyan Luca Guadagnino var.Neden Dario Argento çekmiyor o konuda bir fikrim yok araştırıp buldukça yazarım.Oyuncular ise yönetmenin daha önceden birçok kez çalıştığı oskarlı muhteşem oyuncu Tilda Swinton ve Grinin Elli Tonu filminden Dakota Johnson var... Yönetmen daha önceden çalıştığı Matthias Schoenaerts ve Ralph Fiennes'ede teklif götürmüş.Şu an official olarak 2 kişi var ekipte açıklanan.

edit: 15.08.17

Yönetmen açıklandı Luca Guadagnino ve poster geldi

Suspiria ( 2017)

Chloë Grace Moretz
    Suspiria ( 2017)

Tilda Swinton
    Suspiria ( 2017)

Dakota Johnson
    Suspiria ( 2017)

Chloë Grace Moretz ... Patricia
    Tilda Swinton ... Madame Blanc
    Dakota Johnson ... Susie Bannion
    Mia Goth ... Sara
    Jessica Harper ... Anke
    Sylvie Testud ... Miss Griffith
    Angela Winkler ... Miss Tanner
    Malgorzata Bela ... Mother
    Ingrid Caven ... Miss Vendegast
    Lutz Ebersdorf ... Dr. Jozef Klemperer

Guadagnino'nun söylediğine göre film 1977 yılında Berlin'de geçecek.Tilda Swinton'un filmdeki ana cadı olacağını tahmin ediyorum dememe gerek yok herlade :) Dakota Johnson da Berlinde okumaya gelen yabancı kız olacaktır başroldeki.. Detaylar çıktıkça burdan bilgilendiririm.

Suspiria ile ilgili notlar..

-Sinema tarihinda sinema salonunda en çok ölüm (kalp krizi) bu film sırasında olmuştur.
    -En son çekilen Technicolor filmdir.
    -Bu filmden sonra Yönetmen kadınlardan nefret etmekle suçlandı ve feministlerin hedefi haline geldi.
    -Filmin hikayesi yazar Daria Nicolodinin büyükannesinin başından geçenleri anlatması sonucu ortaya çıkmıştır.Gerçek olduğu iddaa edilir.
    -Türkiyede yayınladığı yıllarda filmi izleyeceklere ilk defa hayat sigortası yapılmıştır.

Suspiria ( 2017)

Fragman düştü

Runtime 2 hr 32 min (152 min)
    Sound Mix Dolby Atmos
    Color Color
    Negative Format 35 mm

Country: Italy | USA
    Language: English
    Release Date: 2 November 2018 (USA) See more »
    Also Known As: Sen Benimsin
    Filming Locations: Grand Hotel Campo dei Fiori, Varese, Lombardia, Italy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 3 Ağustos 2018; 15:7:58 >

• Bir sinema filminde olabilecek en korkunç ve en güzel soundtrack'ide buraya bırakayım... Umarım bunu kullanırlar tekrardan...

• Kesinlikle birgün yeniden çekilecek diyordum ve nihayet gerçekleşiyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Sinema tarihinda sinema salonunda en çok ölüm (kalp krizi) bu film sırasında olmuştur.
    Türkiyede yayınladığı yıllarda filmi izleyeceklere hayat sigortası yapılmıştır.

İlkini merak etmedim değil. Ekledim listeye.
  • çok iyi. bu filmi tek izledim ara ara pc ekranından gözümü kaçırmadım değil çok manyak yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcquazer

çok iyi. bu filmi tek izledim ara ara pc ekranından gözümü kaçırmadım değil çok manyak yapmışlar

o yıllar göze alındığında inanılmaz başarılı.. Kullanılan renkler , ışıklar , müzik .. ortam inanılmaz..

ah o kırmızılar maviler...

Suspiria ( 2017)

Suspiria ( 2017)

Suspiria ( 2017)

Suspiria ( 2017)

Suspiria ( 2017)

Suspiria ( 2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 10 Şubat 2016; 19:09:27 >

• SUSPIRIA’NIN YENİDEN ÇEVRİMİNDE CHLOE GRACE MORETZ BAŞROLDE

A Bigger Splash’le geçtiğimiz yıl Venedik Film Festivali’nde adından söz ettiren Luca Guadagnino, festivalde giallo adı verilen türün en önemli örneklerinden Dario Argento’nun 1977 yapımı kült filmi Suspiria’nın yeniden çevrimini yöneteceğini açıklamıştı.

Stilize renkleri ve güçlü görselliğiyle Black Swan’ı bir Wes Anderson filmiymiş gibi gösteren Suspiria’nın ağırlığını kaldırmaya çalışacak olan Guadagnino’ya bu çabasında Chloe Grace Moretz’le birlikte A Bigger Splash’te birlikte çalıştığı Tilda Swinton ve Dakota Johnson eşlik edecek. Swinton, yönetmenin En İyi Kostüm Tasarımı dalında Oscar’a aday olan I Am Love’ında da başroldeydi. Filmin 2017 içinde vizyona girmesi planlanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    Snatch (2017)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmiş geçmiş en korkunç film kabul edilen filmi ben daha şimdi duydum
  • Suspiria'nın orijinalinde (1977) başrol oynayan Jessica Harper, 2017'de vizyona girecek olan Suspiria'nın kadrosuna katıldı.

Suspiria ( 2017)
  • beyler çok korkarmıyım. cinli şeytanlımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bitti film. Beklentilerimin çok altında kaldı.

İyi bir film evet ama öyle ahım şahım korkadım,gerilmedim :D Kalp krizi olayı bana komik geldi. bir insan bir filmden nasıl kalp krizi geçirir ki arkadaş.

Müzikler ve renkler dışında gerici bir şey yoktu bence.
  • Suspiria ( 2017)
  • abartıldığı kadar bir korku yoktu filmde. demek o yıllarda izleyene daha gerçekçi geliyordu.
  • Ryan Gosling kullanıcısına yanıt
    O döneme görede değerlendirmek gerekiyor. O dönem izleyen birçok kişiyi etkileyen bir yapımdı zaten kendi türünde efsaneler arasında yer alır.

İnşallah yeni versiyonuda bizlere aynı duyguları yaşatır.
  • Üçüncü görsel baya sağlam. Kesinlikle herkese hitap etmiyor.
  • Filmin müziklerini Radiohead solisti Thom Yorke yapacakmış. Proje şimdi çok daha ilginç bir hale gelmeye başladı.
  • Fragman dan anlaşıldığı üzere film mükemmel olmuş.. İlk filmin ambiyansına sadık kalınmış..Yine o kapalı ürkütücü surreal hava var filmde.Gözlerimin tek aradığı şey technicolor renkler.. ne yazik ki günümüz digital dünyası analog film gibi veremiyor renkleri.Zaten Suspiria 1977 son technicolor çekilen film idi.Yine de ben çok başarılı buldum hem gerilecez hemde mükemmel oyunculuk izliyecez gibi duruyor.. Tabi avrupa sineması olmasının büyük payı var.
  • Suspiria nın gelmiş geçmiş en korkunç film olduğunu kim kabul etmiş ? "The Three Mothers" üçlemesinin ilk iki filmini (Suspiria-1977 , İnferno-1980) izlemiş biri olarak (La Terza Madre-2007 yi daha izleyemedim malesef) Suspiria nın "Gelmiş geçmiş en iyi korku filmi" olduğunu söyleyemem neyazıkki. Her zaman "Mutlaka seyredilmesi gereken korku filmleri" listem de yer alsa da okadar uzun boylu değil. Hatta ben kendi adıma Argento'nun 1993 yapımı "Trauma" sını korku filmi olarak daha çok beğenirim.
  • Türkçe altyazılı fragmanı gelmiş vizyon tarihi 9 kasım 2018
  • Dario Argento bu rezil fimin korku türünde kült olmuş kendi filminin ismiyle gösterilmesine karşı çıksaymış keşke. O filmin adını kirletmeseymiş. Korku filmlerinin kendi noktaları ve dinamikleri vardır bu filmde hiçbiri yok. Hayatında hiç korku filmi yönetmemiş biri böyle bir işe kalkışırsa olacağı da buydu zaten. Tür ile alakan yoksa kendini Gaspar Noe sanma arkadaş. Son olarak Mia Goth büyük potansiyel filmin tek iyi yanı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.