Şimdi Ara

Susmak dayanılması güç bir cevaptır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 5 Aralık 2009; 19:36:31 >

• avaz avaz bağırsan da anlatmanın çaresi yoksa susmak en iyisidir.
  • bana göre karşındakine susarak karşılık göstermek, onun cevap vermek için uğraşmaya değmediğini gösterir. bu da en kötü küfürden bile ağır olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lääz Rockit -- 5 Aralık 2009; 20:54:35 >
  • Kimin sustuğu ne zaman sustuğu ve nasıl sustuğuyla alakalıdır. Karşınızdakinin söylediklerinin sizin kafanızda bir yer işgal etmediğini , sizin nefret bile etmediğinizi ve gerilmediğinizi anlatır. Bunu yapabilmek için önceden çokça gerilmiş ve çokça haykırmış olmanız gerekir. Eğer bunları yapmadıysanız susuşunuz basit bir taklitten öteye gitmeyecektir.
  • Susmak çoğu zaman karşındaki insana çok koyan bir cevaptır aslında
  • yerine göre değişir
  • Cahil karşısında kitap gibi sessiz olmak gerekiyor.Şu ana kadar susmakla kalmadım.Hep cevap verme ihtiyacı içerisindeydim.Şimdi ise bu davranışımdan kurtulmak istiyorum.
    Çünkü ilk bahsettiğim sözlerin doğruluğunu kavradım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • söylesem faydası yok
    sussam gönül razı değil

fuzuli
  • arkadaşlar ukalalık etmek için sölemiyorum ama şu davranış benim doğal halim...ve tecrübelerimden biliyorum ne kadar tepksiz kalır ve sakin olursanız karşınızdaki kişiye o kadar çok koyuyor...birde olumsuz bir yönü varki ...kız arkadaşım bu yüzden kafayı yedi nerdeyse ve ayrılmak zorunda kaldık..çünkü sizin tepkisiz olmanızı kimse kaldıramıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Spécops.

Cahil karşısında kitap gibi sessiz olmak gerekiyor.Şu ana kadar susmakla kalmadım.Hep cevap verme ihtiyacı içerisindeydim.Şimdi ise bu davranışımdan kurtulmak istiyorum.
    Çünkü ilk bahsettiğim sözlerin doğruluğunu kavradım.

ben yazmışım gibi katılıyorum
  • Filozofun birine -hatırlamıyorum kimdi- sormuşlar "akıllı adamı nasıl tanırsın?" diye
    "az konuşmasından" demiş
    "ya hiç konuşmuyorsa" demişler
    "o kadar akıllı birisini henüz görmedim" demiş.

*söz gümüşse sukunet altındır.

*Eline, beline, diline hakim ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Filozofun birine -hatırlamıyorum kimdi- sormuşlar "akıllı adamı nasıl tanırsın?" diye
    "az konuşmasından" demiş
    "ya hiç konuşmuyorsa" demişler
    "o kadar akıllı birisini henüz görmedim" demiş.

*söz gümüşse sukunet altındır.

*Eline, beline, diline hakim ol.

Konfiçyus olmalı.
  • susmadan durmak zor oluyor.
  • Susmak, çaresizlik veya boşvermişliktir.
  • susmak karsımızdaki insanın tepkı verme gudusunu frenler. bu sefer kisi cevabı kendınde aramaya baslar bunlarda en musaıt cevapların ıcınde olabılıcegı bır muamma oldugundan .....

yada sallamıs olabılırım saat gec oldu

biliyorsan konus ibret alsınlar
    bilmiyorsan sus bilir sansınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.