Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

NAZ AYDEMİR ve GÜLEN BENZEMİYOSA BENİ BULUN :D

Hocam bunların birisi ekvatordan, diğeri kutuplardan basık :D

ulan ne güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Yorumlarimi dikkatli okumadigin veya okumak istemedigin cok acik ben yarisma duzmece dedim oradaki yasam ama yarislarin oyunlari vs o performanslari bilemeyiz dedim sen yine carpitip sanki butun hersey icin emin degilim susu vermissin sana iyi forumlar.

Gec bu ayaklari. 2 sezon oncede hakanin oldugu vakit yok su elenecek adadan haber vs vs soylemler oldu. İstanbulda goruldu su kisiler elenmis dediler faceden resim paylastilar yok discoda egleniyorlarmis. Sonra tv de gorduk ki hepsi yalan farkli kisiler elendi hep...

Orada o kadar gazeteci var biliyor musun ? Pascal-nihat kavgasi ayni gun gazetelere yansidi haberin var mi?? Anlik bilgi akisi geliyor buraya. Goz gor gore kendini rezil etmez Acun... Otel motel tamamen yalan !!!

Bana gec bu yakalari diyemezsin oncelikle bu bir ikincisi kapattik bu konuyu bana yazacaksan pm at ama burada cevap vereyim onlar hep spekulasyon yani insanlari heyecanlandirmak icin eger onlar gercek ciksaydi bu sefer izlemezdiniz.Sen gorunce yalan diyorsun onlar gormek istedigini gosteriyorlar.Saki programin basinda gibi emin konusuyorsun acumun avukati misin acun kavgalari yayar ki ilgi ceksin bunu bir anlayamadiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adanamersin

Lütfen artık bu survivor gerçek diye kendinizi kandırmayın . bu bir eğlence programı , en fazla aç kim kalacak programı değil . Programın
    asıl amacı oyunlara ve elemelere dayalıdır . Gerisi işin ambalajıdır . Yok açlık , yok kulübede uyu falan .
    Oruç tutarken , sahura kalkıyoruz , gene de akşamı zor ediyoruz , ondan sonra iftar ve yatana kadar tekrar atıştırmalar falan oluyor . su ihtiyacı zaten
    bu havalarda çok oluyor . hele birde bütün gün o sıcakta çalış , dolaş , yüz , oyunlar oyna , kim buna susuz ve aç dayanır . kimse dayanamaz .
    o nedenle hiç birşey vermiyoruz demek tamamen palavradır . herkesin sağlığı bozulur . bu insanlar sabahtan akşama kadar aç kalmada bile çok zorlanır .

Kilo vermeleri de doğal , çünkü evdeki gibi tıkabasa ve abur cubur yemiyorlar ve daha fazla hareket ediyorlar .
    Günlük sağlıkları bozulmayacak şekilde bir miktar yemek ve su veriyorlardır . yani insan sağlığının bozulmayacağı bir kalori miktarı ( + vitamin ve mineral ) . bunun olması şart , yoksa bu şartlar altında vitamin ve mineral eksikliğinden hepsi hastanelik olur , yüzleri tanınmayacak hale gelir .
    Misal kahvaltı ve öğle yemeği verilir , akşam için siz başınızın çaresine bakın denir .

Adamlar bir oyun oynuyor o sıcağın altında , o kadar efor harcıyorlar , inanılmaz su kaybediyorlar , oyundan sonra da , size su yok , adanıza geri dönün , orda
    hindistan cevizi bulup , suyunu için diyecekler öyle mi

Tekrar ediyorum , sözleşmeleri gereği , hiç birşey söyleyemezler , bunu zaten herkes baştan kabul ediyor .
    Siz sadece oyun kısmına , eğlence kısmına bakın , bu bir eğlence programı . açlık vs. sadece işin gırıgırı , gerçek değil .

Dediginiz gibi bu bir etlence programi aclik ornegonin ustunde durma sebebimde zaten dediginiz gibi mantikli olma,asi ve buda gercek olmadiginin en buyuk kanitlarindan biri.Ki ben aksam basinizin caresine bakin dediklerine inanmiyorum otelde vs olduklarin idusunuyorum bu insanlar ozellikle unlulere bakarsaniz o kadar zora bile gelemeyecek insanlar.Bizde zaten eglence kismina bakiyoruz bunu cabalama amacim bazilarina zaten televizyondaki herseyin gerceko lmasfigni kanitlama cabanmdir yoksa ben biliyorum zaten ve izlerken takintili sekilde bakmiyorum isin girgirina bakiyorum zaten o mineralleri vitaminleri ayri vermeye gerek yok mutlaka ogun veriyorlardir dediginiz gibidir ama bunu yemek seklinde veriyorlardir ve sozlesmeler cok siki tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 6 Nisan 2012; 22:14:55 >

• arkadaşlar bu muhabbetten sıkıldı çoğu kişi yeter artık.

Su veriliyor , pirinçleri var , muz ve hindistan cevizide tüketiyorlar artık saçmalama olaylarına girdi durum:)

Gönlünüz olacaksa tamam kurgu gece otelde kalıyorlar Acun Türkiyeden zayıflamaları için uzman götürdü , geceleri şarap ve tavuk sote götürüyorlar.

Ya düşünsenize adam gece otelde kalıp tavuk ızgara yiyip sabahında yarışmaya çıkacak ve bu adam pizza kutusunun dibinde kalan şeyleri bile yemeye çalışacak.

Yapmayın etmeyin mantığa uymuyor , tekrar söylüyorum otelde kalıp sabah yarışmaya çıkmaları daha zor bir ihtimal ve o kadar sponsor alan Acun neden riske girsin? ne anlaşmasıymış bu anlamadım gitti. işi gücü yok bunla uğraşacakalr.

Adam dayanamıyorsa açlığa yarışmaya oraya gitmez zaten.

Mustafa Topaloğlu yarışma öncesi her şeye dayanacağım ama yılan vs varsa gitmem demişti. Yani o adam bile dayanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 6 Nisan 2012; 22:39:41 >

• ayrıca sınırsız su ihtiyaçları karşılanıyor. içecek su sadece , yıkanma vs. için değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

arkadaşlar bu muhabbetten sıkıldı çoğu kişi yeter artık.

Su veriliyor , pirinçleri var , muz ve hindistan cevizide tüketiyorlar artık saçmalama olaylarına girdi durum:)

Gönlünüz olacaksa tamam kurgu gece otelde kalıyorlar Acun Türkiyeden zayıflamaları için uzman götürdü , geceleri şarap ve tavuk sote götürüyorlar.

Ya düşünsenize adam gece otelde kalıp tavuk ızgara yiyip sabahında yarışmaya çıkacak ve bu adam pizza kutusunun dibinde kalan şeyleri bile yemeye çalışacak.

Yapmayın etmeyin mantığa uymuyor , tekrar söylüyorum otelde kalıp sabah yarışmaya çıkmaları daha zor bir ihtimal ve o kadar sponsor alan Acun neden riske girsin? ne anlaşmasıymış bu anlamadım gitti. işi gücü yok bunla uğraşacakalr.

Mustafa Topaloğlu yarışma öncesi her şeye dayanacağım ama yılan vs varsa gitmem demişti. Yani o adam bile dayanıyor.

Benim buradan cikardigi. cok caubk inaniyorsun tvye o adamin hayati swow enlik zaten otelde kalasalarda duzenli besledikeri spor yaptiklari icin spor koymaz sizin gonlunuz olacaksa gercek helsi sinirsiz suda survivor yapmaz kaldiki pirince hindistan cevizide yetmez siz mustafa topalogluna inanin peki adam bu kadar zahmete girecek mi girecek cunku isi bu size iyi forumlar gercekten bu muhabbet sikti.

herkesin inandığı kendine sonuç olarak bir show izleyip izlememek bizlere kalmış

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu muhabbetten sıkıldı çoğu kişi yeter artık.

Benim buradan cikardigi. cok caubk inaniyorsun tvye o adamin hayati swow enlik zaten otelde kalasalarda duzenli besledikeri spor yaptiklari icin spor koymaz sizin gonlunuz olacaksa gercek helsi sinirsiz suda survivor yapmaz kaldiki pirince hindistan cevizide yetmez siz mustafa topalogluna inanin peki adam bu kadar zahmete girecek mi girecek cunku isi bu size iyi forumlar gercekten bu muhabbet sikti.

herkesin inandığı kendine sonuç olarak bir show izleyip izlememek bizlere kalmış

Evet herkesin inanci kendine ve herkes istedigine inanmakta ozgur dediginiz gibi izleyip izlememek bize kalmis iyi forumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adanamersin

Lütfen artık bu survivor gerçek diye kendinizi kandırmayın . bu bir eğlence programı , en fazla aç kim kalacak programı değil . Programın
    asıl amacı oyunlara ve elemelere dayalıdır . Gerisi işin ambalajıdır . Yok açlık , yok kulübede uyu falan .
    Oruç tutarken , sahura kalkıyoruz , gene de akşamı zor ediyoruz , ondan sonra iftar ve yatana kadar tekrar atıştırmalar falan oluyor . su ihtiyacı zaten
    bu havalarda çok oluyor . hele birde bütün gün o sıcakta çalış , dolaş , yüz , oyunlar oyna , kim buna susuz ve aç dayanır . kimse dayanamaz .
    o nedenle hiç birşey vermiyoruz demek tamamen palavradır . herkesin sağlığı bozulur . bu insanlar sabahtan akşama kadar aç kalmada bile çok zorlanır .

Kilo vermeleri de doğal , çünkü evdeki gibi tıkabasa ve abur cubur yemiyorlar ve daha fazla hareket ediyorlar .
    Günlük sağlıkları bozulmayacak şekilde bir miktar yemek ve su veriyorlardır . yani insan sağlığının bozulmayacağı bir kalori miktarı ( + vitamin ve mineral ) . bunun olması şart , yoksa bu şartlar altında vitamin ve mineral eksikliğinden hepsi hastanelik olur , yüzleri tanınmayacak hale gelir .
    Misal kahvaltı ve öğle yemeği verilir , akşam için siz başınızın çaresine bakın denir .

Adamlar bir oyun oynuyor o sıcağın altında , o kadar efor harcıyorlar , inanılmaz su kaybediyorlar , oyundan sonra da , size su yok , adanıza geri dönün , orda
    hindistan cevizi bulup , suyunu için diyecekler öyle mi

Tekrar ediyorum , sözleşmeleri gereği , hiç birşey söyleyemezler , bunu zaten herkes baştan kabul ediyor .
    Siz sadece oyun kısmına , eğlence kısmına bakın , bu bir eğlence programı . açlık vs. sadece işin gırıgırı , gerçek değil .

Dediginiz gibi bu bir etlence programi aclik ornegonin ustunde durma sebebimde zaten dediginiz gibi mantikli olma,asi ve buda gercek olmadiginin en buyuk kanitlarindan biri.Ki ben aksam basinizin caresine bakin dediklerine inanmiyorum otelde vs olduklarin idusunuyorum bu insanlar ozellikle unlulere bakarsaniz o kadar zora bile gelemeyecek insanlar.Bizde zaten eglence kismina bakiyoruz bunu cabalama amacim bazilarina zaten televizyondaki herseyin gerceko lmasfigni kanitlama cabanmdir yoksa ben biliyorum zaten ve izlerken takintili sekilde bakmiyorum isin girgirina bakiyorum zaten o mineralleri vitaminleri ayri vermeye gerek yok mutlaka ogun veriyorlardir dediginiz gibidir ama bunu yemek seklinde veriyorlardir ve sozlesmeler cok siki tabiki.

Sinirsiz su, bakim setleri vs veriliyor zaten Acun acikladi bunu. Hala su diyorsunuz. Siz bu kafayla dizi, film vs izlemeyin. Onlar da yalan zaten kurgu hepsi ;)

Oyunlar-yemek meselesi-yatma kalkma vs gercek.

Acunun burada reyting icin yapacagi tek sey.. Elemelerde dengesizlik oluyorsa elemeyi ona gore ayarlar ve oyunlari da ona gore yapar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• off şu survivor düzmece diye ağlıyan adamlar gitsin şurdan ya madem öyle izlemeyin kardeşim zorla mı izletiyorlar ? yok otelde kalmaymış falan yok öyle birşey yarışmacılara su veriliyor zaten yukarda arkadaş susuz nasıl yaşıyorlar gibisinden birşeyler demiş el insaf kardeşim bu kadar mı akıl mantık olmaz insanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

off şu survivor düzmece diye ağlıyan adamlar gitsin şurdan ya madem öyle izlemeyin kardeşim zorla mı izletiyorlar ? yok otelde kalmaymış falan yok öyle birşey yarışmacılara su veriliyor zaten yukarda arkadaş susuz nasıl yaşıyorlar gibisinden birşeyler demiş el insaf kardeşim bu kadar mı akıl mantık olmaz insanda

öyle deme onlar açıkgöz biz körüz göremeyiz böyle şeyleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Saintvictims

quote:

off şu survivor düzmece diye ağlıyan adamlar gitsin şurdan ya madem öyle izlemeyin kardeşim zorla mı izletiyorlar ? yok otelde kalmaymış falan yok öyle birşey yarışmacılara su veriliyor zaten yukarda arkadaş susuz nasıl yaşıyorlar gibisinden birşeyler demiş el insaf kardeşim bu kadar mı akıl mantık olmaz insanda

hayır anlamıyorumki türk televizyonlarında sanki the walking dead bir breaking bad ,spartacus ayarında yapımlar var survivor bunları engelliyor ? yine türklerin uzayla imtihanı veya fatmagülün suçu ne, adını feriha koydum ayarında bir dizi koyacaklar onun yerine her türlü survivor izlemeyi tercih ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saintvictims

quote:

hayır anlamıyorumki türk televizyonlarında sanki the walking dead bir breaking bad ,spartacus ayarında yapımlar var survivor bunları engelliyor ? yine türklerin uzayla imtihanı veya fatmagülün suçu ne, adını feriha koydum ayarında bir dizi koyacaklar onun yerine her türlü survivor izlemeyi tercih ederim

Aynen Türkiye'de başka ülkede adaya gidip bir şey çekmek bile izlemek için yeterli sebep

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Bu Merve çok sinsi gerçekten. Almeda'yı reyis ilan ediyorum.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzettin1995

quote:

Orijinalden alıntı: Yakita

Bu Merve çok sinsi gerçekten. Almeda'yı reyis ilan ediyorum.

aynen

Mustafa reyis
  • Merve , Gülen giderse yarışma daha güzel olacak
  • Cevher , Mustafa , Alp , Anıl , Hasan , Şansın candır , gerisi çöp.
  • Saat kacta basladi
  • anıl ve hasan hariç hepsi gıcık
  • biri şu merveyi göndersin yaa
  • merve'nin akıl yaşı 12 falan galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliveliveli -- 13 Haziran 2012; 15:51:55 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.