Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Gönüllüler taktik değiştirmiş. Ünlülerdeki blok üçlü oyu gördüler, bunlardan bir tanesini çıkarmak istediler ki bu da hem sms hem de performans olarak MT idi. Ancak yine de kumar oynadılar, SMS'te üstünlük Ünlülerdeydi çünkü. Bence bundan sonra Gönüllüler SMS olayında rahatlamış olduklarından ya Alp ya Anıl'a yükleneceklerdir. Bence gelecek sefer ANIL'ı yazacaklardır. Tabi bunlar hepsi birer faraza. ALLAH BİLİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Gönüllüler taktik değiştirmiş. Ünlülerdeki blok üçlü oyu gördüler, bunlardan bir tanesini çıkarmak istediler ki bu da hem sms hem de performans olarak MT idi. Ancak yine de kumar oynadılar, SMS'te üstünlük Ünlülerdeydi çünkü. Bence bundan sonra Gönüllüler SMS olayında rahatlamış olduklarından ya Alp ya Anıl'a yükleneceklerdir. Bence gelecek sefer ANIL'ı yazacaklardır. Tabi bunlar hepsi birer faraza. ALLAH BİLİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

Alp in yaptığı plan değil ki sırf dedikodu. Ha bire arkalarından konuşuyor milletin. Alp te gitsede Kuseyr in dediği gibi adam akıllı bir survivor kalsa geriye. Yalnız Hayim 3 hafta felan aç kalınca iyi atak yapmıştı geçmişte. Bu hafta da aç kalsın görün bak Hayim i.

Yarışmalarda başarılı olan biri daha giderse adada Nihat ve Hasan kalacak. Nihat Hasanı Sms te yeneceği için nasıl zevkli çekişmeli bir Survivor olur düşünün artık.

Ne Nihatmış arkadaş yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Orijinalden alıntı: 41fifa12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Halkwin

Anilin alpin yaninda oldugu icin onda kusur bulmuyorum . adam ne yapsin ? gonulluler tarafindan unluler tarafina gonderildiginde alp haric unlulerin hepsi ondan uzak duruyor ve disliyorlardi , nitekim alp ve mustafa topaloglu haric herkes konseyde onun adini yazdi ve birde alplere kizdilar neden anil yazmadiniz o sonradan geldi diye ! zaten anilin unluler tarafina gectigi aciklandiginda ,konseyi adalarina terk ederken sadece alp ona hos geldinlik yapti ve tokalasti digerleri yokmus gibi gectiler . bu durumda anil ne yapacakti ? alpe yuz cevirip gidip onu istemeyenlere beni araniza alin diye yalvaracakmiyidi ? olaylari objective ve mantikli olarak insafla gormek lazim .

Aynen öyle, Nihat'ın şimdi anıl'a aklımdasın ödül oyunlarına seni götürmek istiyorum demesi ne çelişkidir daha düne kadar elemeye çalıştığı daha 2 hafta önce yazdığı yoğurt olayından sonra bitti aramızdaki herşey demişti ama şimdi alp'le birlik olmasınlar beni yazamasın düşüncesiyle hareket ediyor, Nihat başından beri bana samimiyetsiz geliyor ama güç olarak 1.liği hak ediyor.

Halkwin'in söylediklerine katılıyorum, her mesajımda da bunu dile getirdim fakat burada çok çocuk var, 'sinsi alp yine başladı' bla bla, ulan adam strateji yapıyor kafasınca. haklı, haksız olduğu noktalar var kızdığım noktalar da var ama çok üstüne gidiyorlar. biri de yazmış alp haftaya gönderilsin, işte birleşip alp ile anıl ı yazsınlar ben görürüm o zaman alp'i falan diyenler, o zaman bu ne oluyor sinsilik olmuyor mu?

nihat-anıl olayı ise, nihat bence büyüklük yaptı ve bi nevi affetmiş gibi bi şey oldu. aklında neler vardır ne yoktur bilemeyiz göreceğiz. ama nihat şu anda çok doğru ilerliyor

aynen papağan gibi -adamsın nihat-sinsi alp- diyip duruyor ergenler birbirlerinden etkilendikleri bariz belli .

O imza ne ya, Halim iyi güldürüyor bu sene sakarlıklarıyla

Zaten bu gurplasmada anila yuz ceviren merve ve almeda tarafindan baslatilmistir. Ayrica anil kendisine sirt ceviren almeda dous merve ve sibelden cok daha fazla katki salamistir takima. Sonucta merve elendi ama ruhu hala nihat ve almedanin yakasinda

• Almeda.da amma timsah gozyasi doktu aksam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Almeda.da amma timsah gozyasi doktu aksam.

Katılmıyor değilim
  • Yarışmada benim adamım Nihat.
  • Hepten pembe diziye döndü yarışma.
    Nihat'çılar Alp'i sinsilikle suçluyor ancak Nihat'ın bu sinsilik olayından ne kadar kar elde ettiğinin farkında değiller.
    Survivor sıfatının içini dolduran tek adam var o yarışmada, Hasan.

Nihat'a dikkat ediyorum. Geçen seneki Derya'nın izinden gidiyor, ada işlerinden uzak durup, gerekli antremanlarını yapıp, full enerji katılıyor yarışmalara. Geldiği günkü vücudu ile şimdiki neredeyse aynı, hacim kaybı yaşamamış hiç. Bu Nihat'ı kötü bir yarışmacı yapmaz ama onun Survivor şampiyonu olması için büyük bir engel olur.

Geçenki bölümde dikkatimi çeken olay, diğerleri kulis yapmaya çalışırken Hasan'ın ağaca çıkmayı ve çatı tamirini kolaylaştıracak olan merdiveni yapmasıydı. Diğerleri Hasan'ın yanında çok pasif kalıyor ada içerisinde.

Bu yarışmayı hangi bakış açısıyla izliyorsunuz bilemiyorum. Benim baktığım noktalar,

- Oyun performansı
    - Ada yaşantısı
    - Karakter
    - İnsan ilişkileri

bunları tarafsız bir gözle değerlendirsin herkes, ona göre bir sıralama yapsın.

• Sinsi alp çok agladı akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Hepten pembe diziye döndü yarışma.
    Nihat'çılar Alp'i sinsilikle suçluyor ancak Nihat'ın bu sinsilik olayından ne kadar kar elde ettiğinin farkında değiller.

Nihat'a dikkat ediyorum. Geçen seneki Derya'nın izinden gidiyor, ada işlerinden uzak durup, gerekli antremanlarını yapıp, full enerji katılıyor yarışmalara. Geldiği günkü vücudu ile şimdiki neredeyse aynı, hacim kaybı yaşamamış hiç. Bu Nihat'ı kötü bir yarışmacı yapmaz ama onun Survivor şampiyonu olması için büyük bir engel olur.

Geçenki bölümde dikkatimi çeken olay, diğerleri kulis yapmaya çalışırken Hasan'ın ağaca çıkmayı ve çatı tamirini kolaylaştıracak olan merdiveni yapmasıydı. Diğerleri Hasan'ın yanında çok pasif kalıyor ada içerisinde.

Bu yarışmayı hangi bakış açısıyla izliyorsunuz bilemiyorum. Benim baktığım noktalar,

- Oyun performansı
    - Ada yaşantısı
    - Karakter
    - İnsan ilişkileri

+1

Hasan
    Alp
    Anıl

• Nihat çok hırslı. Son dörtte kesin var. Kazanabilir yarışmayı hatta.
  • Nihat reyiz. pis pis nasıl gülüyor ama akşam. MT'nin elnmesi iyi oldu.
  • Alp'in takımı elinde patladı şimdi iki kişi kaldılar sadece.Haftaya o ikiliden birisi kesin kalır elemeye.
    Almeda intikam aldı bence Mustafa Topaloğlunu yazarken.O kadar gönüllüler hiçbirini yazmayıp Musti abiyi yazması ilginç gerçekten.
  • quote:

quote:

- Oyun performansı
    - Ada yaşantısı
    - Karakter
    - İnsan ilişkileri

+1

Hasan
    Alp
    Anıl

+Cevher

Bu arada banın açılmış, hayırlı olsun

• Anıl bence nihatın tarafına geçicek mt gitti diye
  • iyi oldu M.T nin gittiği telef olacaktı adada
  • quote:

quote:

- Oyun performansı
    - Ada yaşantısı
    - Karakter
    - İnsan ilişkileri

+1

Hasan
    Alp
    Anıl

Hocam sen banlanmamış mıydın? Hoşgeldin.

• http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/survivor-gunlugu-15-mayis-sali/3114

anıl sabahları üzerimi örter şefkatle yaklaşırdı mustafa annem pardon abim diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 15 Mayıs 2012; 17:48:13 >
  • http://magazin.milliyet.com.tr/acun-un-topaloglu-na-verdigi-para/magazin/magazindetay/15.05.2012/1540730/default.htm

milletin derdi para

mt haftalık 40 bin tl alıyormuş büyük ödüle ne gerek var
    şimdiye kadar 240 bin tl yi hak etmiş
    gitmek istememesi normal

acaba gönüllülerde para alıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

http://magazin.milliyet.com.tr/acun-un-topaloglu-na-verdigi-para/magazin/magazindetay/15.05.2012/1540730/default.htm

milletin derdi para

mt haftalık 40 bin tl alıyormuş büyük ödüle ne gerek var
    şimdiye kadar 240 bin tl yi hak etmiş
    gitmek istememesi normal

acaba gönüllülerde para alıyormu

ünlülerin para aldığı ve gönüllülerin para almadığı daha önce açıklandı. bu bilinen birşey aslında. hem yok böyle dansta hem de survivorda ünlüler para alıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.