Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
203.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: adanasporlu

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Benim merak ettiğim bu adadakiler çekimlerden sonraki vakitlerde otellerde mi kalıyorlar.

herhalde yani bizim milletimizde yutuyor bunu sanki gerçekten açlar aç adam yarışamaz

aç kalmadan gözlerinin altı çukur olacak kadar kilo veremezsin, hiç rejim yapmadın galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 15 Mayıs 2012; 23:08:16 >
  • quote:

bu arada topaloğlu haftalık 40 milyar alıyormuş doğruluk payı varmı

yok böyle dansta haftalık 10 bin kadar alıyorlardı survivor da hele ki toplaoğlu 40 bin alıyordur. acun zaten ünlülerin para aldıklarını birçok kez söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Derya'yı Nihatla kıyaslayanlar var hiç anlamıyorum.

Derya oyunlarda başarısızdı parkur ve dengede özellikle bir tek güçte iyiydi.

Ama Nihat bütün oyunlarda iyi.Deryayı normal bir parkur oyununda anıl alp bile alır bırak hasan nihatı.
    Konsdiyonda Tanerden kötüydü.

50 gün sonra adamda kas diye bir şey kalmamıştı göbeği sarkıyordu resmen.

Nihatla Hasana bakın küçüldüler birazcık ama karınları özellikle sımsıkı hala adamlar çalışıyor.

Derya etliye sütlüye karışmıyordu

Hasan ilk geldiğinde şöyleydi;
    http://s.cdn.acunn.com/upload/galeri/img_1684_5144334404f66495ddc037_13372659444f676f02b23dc.jpg

Haftasonunu izlediysen eğer, Hasan'a "küçüldü birazcık" demek için göz bozukluğunun olması lazım.
    Ha Nihat konusunda haklısın o fazla hacim kaybı yaşamadı, çünkü adada pek aktif değil.

Bak kardeşim daha önce de dedim yine diyorum.
    Burda birbirimizi tanımıyoruz sadece bir programı yorumluyoruz.
    Fanatiklik yapmaya gerek yok.Alttaki yorumunda da gördüm her mesaja atlayıp fanatiklik yapıyorsun.
    Mesajlarına "bence" " bana göre" ile başlarsan daha iyi olur
    Ayrıca gözleri bozuk falan saygısızlık yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scylla_des -- 15 Mayıs 2012; 23:39:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Benim merak ettiğim bu adadakiler çekimlerden sonraki vakitlerde otellerde mi kalıyorlar.

herhalde yani bizim milletimizde yutuyor bunu sanki gerçekten açlar aç adam yarışamaz

aç kalmadan gözlerinin altı çukur olacak kadar kilo veremezsin, hiç rejim yapmadın galiba..

Otele paramı yetişir o kadar adam var başka ülkede çekiyorlar o kadar ödüle gidiyorlar bunlar daha pahalı tabi birde oyunculuk ücreti ekle program baya bahalı olur oysaki adaya sıradan insanları koyup aç bırakmak acun için daha karlı daha mantıklı olur

• :))

• quote:

Orijinalden alıntı: whitekill

:))

• Acunn.com da bide başlık atmışlar Alp in gizli planları ne ? diye :)
    Bu Acun da az değil hani...
  • Alp'in planı:

• quote:

Alp'in planı:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

quote:

Derya'yı Nihatla kıyaslayanlar var hiç anlamıyorum.

Derya oyunlarda başarısızdı parkur ve dengede özellikle bir tek güçte iyiydi.

Ama Nihat bütün oyunlarda iyi.Deryayı normal bir parkur oyununda anıl alp bile alır bırak hasan nihatı.
    Konsdiyonda Tanerden kötüydü.

50 gün sonra adamda kas diye bir şey kalmamıştı göbeği sarkıyordu resmen.

Nihatla Hasana bakın küçüldüler birazcık ama karınları özellikle sımsıkı hala adamlar çalışıyor.

Derya etliye sütlüye karışmıyordu

Hasan ilk geldiğinde şöyleydi;
    http://s.cdn.acunn.com/upload/galeri/img_1684_5144334404f66495ddc037_13372659444f676f02b23dc.jpg

Haftasonunu izlediysen eğer, Hasan'a "küçüldü birazcık" demek için göz bozukluğunun olması lazım.
    Ha Nihat konusunda haklısın o fazla hacim kaybı yaşamadı, çünkü adada pek aktif değil.

Bak kardeşim daha önce de dedim yine diyorum.
    Burda birbirimizi tanımıyoruz sadece bir programı yorumluyoruz.
    Fanatiklik yapmaya gerek yok.Alttaki yorumunda da gördüm her mesaja atlayıp fanatiklik yapıyorsun.
    Mesajlarına "bence" " bana göre" ile başlarsan daha iyi olur
    Ayrıca gözleri bozuk falan saygısızlık yapmaya gerek yok

Sende desteksiz sallama o zaman güzel insan.
    "Fanatiklik" senin yazdığın ilk yorumda var.

• quote:

Alp'in planı:

Bu arada Almeda'ya sinir oluyorum. Oyunlarda çok başarısız. Buna rağmen bu hafta koruma altındaydı ve tüm ödüllere gitti. Ayrıca timsah göz yaşları döktüğü doğru. Saf ayağına yatan çok çıkarcı ve sinsi bir yarışmacı.

• Hasan`a helal olsun valla, o olmasa adadakiler ne yapar bilmiyorum. Ondan baska isle gucle ugrasan yok. Herkes makarasinda. Sanirim en cok kiloyu da o kaybetti, bocuk kadar kaldi koca dev gibi adam. hastalanmasa bari..
  • Spoiler

Haftaya Nihat abi telefon görüşme hakkı kazanıyor ve babamı arayacaklarmış (en yakın arkadaşı arama ödülü sanırım) bugün babamı aradılar görüşme için filan tekrar güncellerim cumartesi günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Spoiler

Haftaya Nihat abi telefon görüşme hakkı kazanıyor ve babamı arayacaklarmış (en yakın arkadaşı arama ödülü sanırım) bugün babamı aradılar görüşme için filan tekrar güncellerim cumartesi günü

Genellikle iletişim ödülleri sembol oyunlarının olduğu gün, yani haftanın sonunda veriliyor.
    Nihat'ın kazanması durumunda sizinle iletişime geçeceğiz demiş olmasınlar babana ?
  • silemiyorum mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Mayıs 2012; 14:46:55 >
  • Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Hasan
    Alp
    Anıl

nihat hasan anıl bence
  • Nihat favori
  • Nedenini bilmiyorum ama ben Hasan veya Cevher kazansın diyorum.
  • Orijinalden alıntı: BayernM

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Hasan
    Alp
    Anıl

nihat hasan anıl bence

Alpsiz olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Spoiler

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.