Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: seckinty

http://magazin.milliyet.com.tr/acun-un-topaloglu-na-verdigi-para/magazin/magazindetay/15.05.2012/1540730/default.htm

milletin derdi para

mt haftalık 40 bin tl alıyormuş büyük ödüle ne gerek var
    şimdiye kadar 240 bin tl yi hak etmiş
    gitmek istememesi normal

acaba gönüllülerde para alıyormu

Para almadıkları için Gönüllüler olarak anılıyorlar zaten.
    Bu yüzden büyük ödülü alacak olan ismin bir Gönüllü olmasını diliyorum, Ünlüler fazlasıyla para kazanıyorlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

http://magazin.milliyet.com.tr/acun-un-topaloglu-na-verdigi-para/magazin/magazindetay/15.05.2012/1540730/default.htm

milletin derdi para

mt haftalık 40 bin tl alıyormuş büyük ödüle ne gerek var
    şimdiye kadar 240 bin tl yi hak etmiş
    gitmek istememesi normal

acaba gönüllülerde para alıyormu

Para almadıkları için Gönüllüler olarak anılıyorlar zaten.
    Bu yüzden büyük ödülü alacak olan ismin bir Gönüllü olmasını diliyorum, Ünlüler fazlasıyla para kazanıyorlar zaten.

+1

• sms de herkes gönüllülere oy atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

Hepten pembe diziye döndü yarışma.
    Nihat'çılar Alp'i sinsilikle suçluyor ancak Nihat'ın bu sinsilik olayından ne kadar kar elde ettiğinin farkında değiller.
    Survivor sıfatının içini dolduran tek adam var o yarışmada, Hasan.

Nihat'a dikkat ediyorum. Geçen seneki Derya'nın izinden gidiyor, ada işlerinden uzak durup, gerekli antremanlarını yapıp, full enerji katılıyor yarışmalara. Geldiği günkü vücudu ile şimdiki neredeyse aynı, hacim kaybı yaşamamış hiç. Bu Nihat'ı kötü bir yarışmacı yapmaz ama onun Survivor şampiyonu olması için büyük bir engel olur.

Geçenki bölümde dikkatimi çeken olay, diğerleri kulis yapmaya çalışırken Hasan'ın ağaca çıkmayı ve çatı tamirini kolaylaştıracak olan merdiveni yapmasıydı. Diğerleri Hasan'ın yanında çok pasif kalıyor ada içerisinde.

Bu yarışmayı hangi bakış açısıyla izliyorsunuz bilemiyorum. Benim baktığım noktalar,

- Oyun performansı
    - Ada yaşantısı
    - Karakter
    - İnsan ilişkileri

bunları tarafsız bir gözle değerlendirsin herkes, ona göre bir sıralama yapsın.

+1

Hasan
    Alp
    Anıl

Hocam sen banlanmamış mıydın? Hoşgeldin.

Hoşbulduk eyvallah, sadece 4 günlüktü

• Benim aklımda sınırsız diye kalmış, geçmiş olsun.
  • Derya'yı Nihatla kıyaslayanlar var hiç anlamıyorum.

Derya oyunlarda başarısızdı parkur ve dengede özellikle bir tek güçte iyiydi.

Ama Nihat bütün oyunlarda iyi.Deryayı normal bir parkur oyununda anıl alp bile alır bırak hasan nihatı.
    Konsdiyonda Tanerden kötüydü.

50 gün sonra adamda kas diye bir şey kalmamıştı göbeği sarkıyordu resmen.

Nihatla Hasana bakın küçüldüler birazcık ama karınları özellikle sımsıkı hala adamlar çalışıyor.

Derya etliye sütlüye karışmıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Benim aklımda sınırsız diye kalmış, geçmiş olsun.

Onu bir kaç kişi uydurdu herkesde öyle sandı
  • Mustafa Topaloğlu iyidi , hoştu fakat Survivor değildi.Anıl , Alp ile grubu devam ettirecektir. Çünkü adaya ilk geldiğinde herkes dışlarken MT ile Alp aralarına aldı.Hasan'ı destekliyorum.Nihat'ta hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

Derya'yı Nihatla kıyaslayanlar var hiç anlamıyorum.

Derya oyunlarda başarısızdı parkur ve dengede özellikle bir tek güçte iyiydi.

Ama Nihat bütün oyunlarda iyi.Deryayı normal bir parkur oyununda anıl alp bile alır bırak hasan nihatı.
    Konsdiyonda Tanerden kötüydü.

50 gün sonra adamda kas diye bir şey kalmamıştı göbeği sarkıyordu resmen.

Nihatla Hasana bakın küçüldüler birazcık ama karınları özellikle sımsıkı hala adamlar çalışıyor.

Derya etliye sütlüye karışmıyordu

Hasan ilk geldiğinde şöyleydi;
    http://s.cdn.acunn.com/upload/galeri/img_1684_5144334404f66495ddc037_13372659444f676f02b23dc.jpg

Haftasonunu izlediysen eğer, Hasan'a "küçüldü birazcık" demek için göz bozukluğunun olması lazım.
    Ha Nihat konusunda haklısın o fazla hacim kaybı yaşamadı, çünkü adada pek aktif değil.

• oha
  • http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/survivor-gunlugu-15-mayis-sali/3114#

Herkes Mustafa Abinin arkasından güzel konuştu. Gönüllüler sağolsun.

Bende yavaştan Hasan sempatisi başladı. Adam kamera her döndüğünde elinde birşeyler çabalıyor inşallah hakettiği dereceyi alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/survivor-gunlugu-15-mayis-sali/3114#

Bende yavaştan Hasan sempatisi başladı. Adam kamera her döndüğünde elinde birşeyler çabalıyor inşallah hakettiği dereceyi alır.

Hakettiği derece şampiyonluk.
    Bir Survivor'da olması gereken her özellik var adamda.

Eğer Survivor amacından sapmamış, BBG'ye dönmemişse
    bu adam 1. olmalıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

http://www.acunn.com/video/survivor-gunlugu/survivor-gunlugu-15-mayis-sali/3114#

Hakettiği derece şampiyonluk.
    Bir Survivor'da olması gereken her özellik var adamda.

Eğer Survivor amacından sapmamış, BBG'ye dönmemişse
    bu adam 1. olmalıdır.

Geçen sene Tevfiği destekliyordum. Hasan ona benziyor ada ile uğraşıyor yarışmalardada çoğunda başarılı

• Sms olduğu sürece Hasan'ın Nihat karşısında pek şansı yok. Ama finale daha çok var, Merve o kulisleri yapmasaydı hala yarışıyor olurdu şu anda, şu anda yaşayanların da ne yapıp yapmayacağı meçhul.
  • Benim merak ettiğim bu adadakiler çekimlerden sonraki vakitlerde otellerde mi kalıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Benim merak ettiğim bu adadakiler çekimlerden sonraki vakitlerde otellerde mi kalıyorlar.

O konuya hiç girmeyelim çok tartışıldı sayfalarca kavga edildi aman aman.
  • quote:

Benim merak ettiğim bu adadakiler çekimlerden sonraki vakitlerde otellerde mi kalıyorlar.

herhalde yani bizim milletimizde yutuyor bunu sanki gerçekten açlar aç adam yarışamaz
  • quote:

otelde tabi açlıkdan karınları bile agrımıyo bunların
  • bu arada topaloğlu haftalık 40 milyar alıyormuş doğruluk payı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

quote:

otelde tabi açlıkdan karınları bile agrımıyo bunların

Sesli güldüm

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.