Şimdi Ara

Survivor izleyen harbiden varmı abi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir insan bu kadar aptal yerine konulamaz abi acun ılıcalı hiç sevmem nedeni şu internete bazı videolar var nasıl başardım falan diye acun ılıcalının işinin garibi şu acun ılıcalı birşey başardığını sanıyor emin olun herhangi sokaktan geçen birine acunun ayağına gelen fırsatları verin 20 kat iyisini yapar ayrıca yaptığı hiçbir program özgün değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Niye herkes acuna yükseliyor anlamıyorum hani eleştirseniz tamam ama sizinki katıksız nefret dolu bir kıskançlık adam çok zengin ühühüü diye ağlıyorsunuz burda çoğu insan 21 yaşında annesini babasını trafik kazasında kaybetse hayata küser şarapçı olurdu acun ise hayata asılıp nerelere geldi burdan bakınca çok kolay duruyo ama ozamanlar da yurt dışında tutan formatları türkiyeye uyarlamak gayet yenilikçi bir fikirdi karşılığınıda aldı varsa yenilikçi bir fikrin sende koy ortaya sende zengin ol kafayı kullanan malı götürüyo bu devirde
    Genel olarak bana göre sigara bağımlılığına benziyor. Sigara akciğere saldırıyor bu tarz boş programlar zihni uyuşturuyor. Sigarayı da zararlı olduğunu bilerek içeriz, ama içenlerin %90ı içmiyor olmak ister. Sigaranın üzerinde içmeyin öldürür yazar ama satışı devam eder. Bırakmak için satıştan kalkması gerekmez bırakıyorum deyip bırakmak gerekiyor.

Survivor yerine insanlığa faydalı herhangi bir program olsaydı eminim milyonlarca kişi izlemezdi. Merak etmezdi yani. Ama Ahmet Mehmet'e ne demiş kim kavga etmiş vs. olunca ilgi çekiyor. Neyin ilgi çektiğini bilen adam da ona göre yapıyor programı. Adı ile alakası bile yok programın zaten. Bırak hayatta kalmayı tatile gitmiş insanların spor yapar gibi koşturması, bir biri ile ilişkileri vs. den başka bir şey göremiyorum. Ama kilo veriyorlar diyen olursa da e bir zahmet 3-5 kg versinler. Duyarsızlaştırılıyoruz arkadaşlar. Bunları izleye izleye dünya ile bağlantımız kopuyor. Şu ana kadar birkaç bölümü bölük pörçük izledim kim kimdir bilmem ama artık asla. İnstagram sayfaları da prim yapmak için her fırsatta survivor ile ilgili paylaşım yapıyor, birilerini öne çıkarıyor. Sonra o kişi ile ilgili olumsuz bir şey olunca da linç girişimi başlıyor. Başka şeyler paylaştığı için takip ettiğim sayfalar bile survivor paylaşmaya başlayınca bu tarz paylaşım yapan gördüğüm her sayfayı çıkarıyorum takipten. Mesajı okuyup duyar kasma diyen arkadaşım boş duyar değil bu, duyarlı olmaya davet ediyorum. Farkında olmayıp izleyende farkındalık oluşması yeterli. O kadar saat boyunca amaçsız bir program izleneceğine, kitap okunabilir hobilere zaman ayrılabilir hiç olmadı faydalı bir şeyler izlenebilir yani. Tüm bunları bilip izleyenin kendi bileceği iş.
  • Yazik ulkeme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz olur mu kardeşim. Ersinin köpeğinin gazetelerde 2 aydır dev manşette olduğu, şehit haberinin 2. sayfada ufacık belirtildiği bir ortamda yaşıyoruz. Millet işi gücü bırakmış Ersi'nin köpeğine ağıt yakıyor. Bu olaydan bile ne kadar vahim durumda olduğumuzu anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 15 Mayıs 2020; 7:45:58 >
  • sen onu geç bu zamanda hala dine inananlar varmış hayret ediyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 15 Mayıs 2020; 7:40:38 >
  • Programlarım özgün diye bir şey söylemiyor zaten. Parasını veriyormuş.

Covid 19 ile millet evde ne izleyecek. Survivor izliyor. İzlemeyen var mı asıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Olmaz olur mu kardeşim. Ersinin köpeğinin gazetelerde 2 aydır dev manşette olduğu, şehit haberinin 2. sayfada ufacık belirtildiği bir ortamda yaşıyoruz. Millet işi gücü bırakmış Ersi'nin köpeğine ağıt yakıyor. Bu olaydan bile ne kadar vahim durumda olduğumuzu anlayabilirsin.
    İnstagram bu gönderilerle dolu, millet yorumlarda ağlıyor. Yahu şehit olan askerlerimiz için bu kadar üzülmediler.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Ünlülerde köpek için taziye mesajı göndermişler. Kafayı yememek elde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 15 Mayıs 2020; 8:19:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enginbalkan kullanıcısına yanıt
    arka sokaklar var engin başkomiseriim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeş
    Biz izlemiyorum
    Onun yerine mesela ben atomu parçalıyorum bir arkadaş kuantum fiziği deneyleri yapıyor bir diğeride uzay teleskopu ile evreni araştırıyor.
    Ayrıca kıskançlık kötü bir huydur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Yok kardeş
    Biz izlemiyorum
    Onun yerine mesela ben atomu parçalıyorum bir arkadaş kuantum fiziği deneyleri yapıyor bir diğeride uzay teleskopu ile evreni araştırıyor.
    Ayrıca kıskançlık kötü bir huydur.
    Survivor izleyen harbiden varmı abi ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dk bile izlemedim ömrümde.. ister 20 milyon ister 40 milyon izlesin,böyle programları izleyende kafa yoktur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

sen onu geç bu zamanda hala dine inananlar varmış hayret ediyor insan
    Ulan survivor konusunun altına bari din düşmanlığı yapmayın a.k Bu forum kuduranlarla dolu
  • Niye herkes acuna yükseliyor anlamıyorum hani eleştirseniz tamam ama sizinki katıksız nefret dolu bir kıskançlık adam çok zengin ühühüü diye ağlıyorsunuz burda çoğu insan 21 yaşında annesini babasını trafik kazasında kaybetse hayata küser şarapçı olurdu acun ise hayata asılıp nerelere geldi burdan bakınca çok kolay duruyo ama ozamanlar da yurt dışında tutan formatları türkiyeye uyarlamak gayet yenilikçi bir fikirdi karşılığınıda aldı varsa yenilikçi bir fikrin sende koy ortaya sende zengin ol kafayı kullanan malı götürüyo bu devirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 18 Mayıs 2020; 14:32:24 >
  • Diziler olmayınca millet Survivor izler oldu. Ben eskiden çok izlerdim. Hele Türkiye - Yunanistan bölümlerini kaçırmazdım..Şimdi nedense keyif vermiyor

• Genel olarak bana göre sigara bağımlılığına benziyor. Sigara akciğere saldırıyor bu tarz boş programlar zihni uyuşturuyor. Sigarayı da zararlı olduğunu bilerek içeriz, ama içenlerin %90ı içmiyor olmak ister. Sigaranın üzerinde içmeyin öldürür yazar ama satışı devam eder. Bırakmak için satıştan kalkması gerekmez bırakıyorum deyip bırakmak gerekiyor.

Survivor yerine insanlığa faydalı herhangi bir program olsaydı eminim milyonlarca kişi izlemezdi. Merak etmezdi yani. Ama Ahmet Mehmet'e ne demiş kim kavga etmiş vs. olunca ilgi çekiyor. Neyin ilgi çektiğini bilen adam da ona göre yapıyor programı. Adı ile alakası bile yok programın zaten. Bırak hayatta kalmayı tatile gitmiş insanların spor yapar gibi koşturması, bir biri ile ilişkileri vs. den başka bir şey göremiyorum. Ama kilo veriyorlar diyen olursa da e bir zahmet 3-5 kg versinler. Duyarsızlaştırılıyoruz arkadaşlar. Bunları izleye izleye dünya ile bağlantımız kopuyor. Şu ana kadar birkaç bölümü bölük pörçük izledim kim kimdir bilmem ama artık asla. İnstagram sayfaları da prim yapmak için her fırsatta survivor ile ilgili paylaşım yapıyor, birilerini öne çıkarıyor. Sonra o kişi ile ilgili olumsuz bir şey olunca da linç girişimi başlıyor. Başka şeyler paylaştığı için takip ettiğim sayfalar bile survivor paylaşmaya başlayınca bu tarz paylaşım yapan gördüğüm her sayfayı çıkarıyorum takipten. Mesajı okuyup duyar kasma diyen arkadaşım boş duyar değil bu, duyarlı olmaya davet ediyorum. Farkında olmayıp izleyende farkındalık oluşması yeterli. O kadar saat boyunca amaçsız bir program izleneceğine, kitap okunabilir hobilere zaman ayrılabilir hiç olmadı faydalı bir şeyler izlenebilir yani. Tüm bunları bilip izleyenin kendi bileceği iş.

• Yaptigi program degil satin aldigi diyeceksin. Cunku hic biri kendisine ait degil. Feto sayesinde buralarda.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.