< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Olmaz olur mu kardeşim. Ersinin köpeğinin gazetelerde 2 aydır dev manşette olduğu, şehit haberinin 2. sayfada ufacık belirtildiği bir ortamda yaşıyoruz. Millet işi gücü bırakmış Ersi'nin köpeğine ağıt yakıyor. Bu olaydan bile ne kadar vahim durumda olduğumuzu anlayabilirsin.
|
Yazik ulkeme.
|
Ünlülerde köpek için taziye mesajı göndermişler. Kafayı yememek elde değil.
|
sen onu geç bu zamanda hala dine inananlar varmış hayret ediyor insan
|
5 dk bile izlemedim ömrümde.. ister 20 milyon ister 40 milyon izlesin,böyle programları izleyende kafa yoktur..
|
Niye herkes acuna yükseliyor anlamıyorum hani eleştirseniz tamam ama sizinki katıksız nefret dolu bir kıskançlık adam çok zengin ühühüü diye ağlıyorsunuz burda çoğu insan 21 yaşında annesini babasını trafik kazasında kaybetse hayata küser şarapçı olurdu acun ise hayata asılıp nerelere geldi burdan bakınca çok kolay duruyo ama ozamanlar da yurt dışında tutan formatları türkiyeye uyarlamak gayet yenilikçi bir fikirdi karşılığınıda aldı varsa yenilikçi bir fikrin sende koy ortaya sende zengin ol kafayı kullanan malı götürüyo bu devirde
|
Genel olarak bana göre sigara bağımlılığına benziyor. Sigara akciğere saldırıyor bu tarz boş programlar zihni uyuşturuyor. Sigarayı da zararlı olduğunu bilerek içeriz, ama içenlerin %90ı içmiyor olmak ister. Sigaranın üzerinde içmeyin öldürür yazar ama satışı devam eder. Bırakmak için satıştan kalkması gerekmez bırakıyorum deyip bırakmak gerekiyor.
Survivor yerine insanlığa faydalı herhangi bir program olsaydı eminim milyonlarca kişi izlemezdi. Merak etmezdi yani. Ama Ahmet Mehmet'e ne demiş kim kavga etmiş vs. olunca ilgi çekiyor. Neyin ilgi çektiğini bilen adam da ona göre yapıyor programı. Adı ile alakası bile yok programın zaten. Bırak hayatta kalmayı tatile gitmiş insanların spor yapar gibi koşturması, bir biri ile ilişkileri vs. den başka bir şey göremiyorum. Ama kilo veriyorlar diyen olursa da e bir zahmet 3-5 kg versinler. Duyarsızlaştırılıyoruz arkadaşlar. Bunları izleye izleye dünya ile bağlantımız kopuyor. Şu ana kadar birkaç bölümü bölük pörçük izledim kim kimdir bilmem ama artık asla. İnstagram sayfaları da prim yapmak için her fırsatta survivor ile ilgili paylaşım yapıyor, birilerini öne çıkarıyor. Sonra o kişi ile ilgili olumsuz bir şey olunca da linç girişimi başlıyor. Başka şeyler paylaştığı için takip ettiğim sayfalar bile survivor paylaşmaya başlayınca bu tarz paylaşım yapan gördüğüm her sayfayı çıkarıyorum takipten. Mesajı okuyup duyar kasma diyen arkadaşım boş duyar değil bu, duyarlı olmaya davet ediyorum. Farkında olmayıp izleyende farkındalık oluşması yeterli. O kadar saat boyunca amaçsız bir program izleneceğine, kitap okunabilir hobilere zaman ayrılabilir hiç olmadı faydalı bir şeyler izlenebilir yani. Tüm bunları bilip izleyenin kendi bileceği iş. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 15 Mayıs 2020; 7:45:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 15 Mayıs 2020; 7:40:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 15 Mayıs 2020; 8:19:59 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 18 Mayıs 2020; 14:32:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|