Şimdi Ara

Survivor'ın Çöküşü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük ümitlerle yayınlanan Survivor Türkiye-Yunanistan reytinglerde büyük hayal kırıklığı yarattı. Çukur, söz,Fox haber,yasak elma hatta müge anlıyı bile geçemeyerek 6.oldu

İşte reyting sonuçları

www.medyaradar.com
    11 Şubat 2019 Tarihli Reyting Sonuçları - Medya Radar
    https://www.medyaradar.com/reyting-sonuclari/11-subat-2019

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakında Survivor ın da sonu gelir.
    Git gide daha kötü bir hâl alıyor.
    İnsanlar survivor ı, güzel ada manzaraları için, içimizi ısıtan görüntüler, güzel jenerik müzikleri, ada hayatı, adada ev yapmaya çalışmaları balık tutma çabaları yemek bulma aramalarını görmek için izliyordu.
    Ve açıkçası eskiden çok da büyük bir keyif alıyordum bunları izlerken.

Şimdi son 3-4 senedir ne güzel görüntü kalmış
    Ne güzel şarkı kalmış
    Ne manazara kalmış
    Görüntü berbat bir hale gelmiş saçma sapan turuncu bir filtre ile çekim yapıyorlar midem bulanıyor izlerken. Direk kanalı değişiyorum denk gelince
    Ada hayatı diye bir şey kalmamış
    Sürekli saçma sapan oyunlar. İnsanlar fare gibi sürekli bi engelleri geçip duruyor yok 10 olan kazanır yok şu yapan bilmem ne, bi yarışmayı gösteriyor sonra tekrarında aynısını bidaha gösteriyor. Bi maç 9-10 bittiyse seyirci 38 karşılaşma izliyor. Kusura bakmayın da oturup bu saaten sonra survivorun tamamını izleyen GERİZEKALIDIR
  • Yakında Survivor ın da sonu gelir.
    İnsanlar survivor ı, güzel ada manzaraları için, içimizi ısıtan görüntüler, güzel jenerik müzikleri, ada hayatı, adada ev yapmaya çalışmaları balık tutma çabaları yemek bulma aramalarını görmek için izliyordu.

Ne güzel şarkı kalmış
    Ne manazara kalmış
    Görüntü berbat bir hale gelmiş saçma sapan turuncu bir filtre ile çekim yapıyorlar midem bulanıyor izlerken. Direk kanalı değişiyorum denk gelince
    Sürekli saçma sapan oyunlar. İnsanlar fare gibi sürekli bi engelleri geçip duruyor yok 10 olan kazanır yok şu yapan bilmem ne, bi yarışmayı gösteriyor sonra tekrarında aynısını bidaha gösteriyor. Bi maç 9-10 bittiyse seyirci 38 karşılaşma izliyor. Kusura bakmayın da oturup bu saaten sonra survivorun tamamını izleyen GERİZEKALIDIR

• ACUN SPORCU CAKMASI GORMEK ISTESEM OLIMPIYAT IZLERIM SPORCUNUN HASINI. SERIATCI ADA DUZENIYLE BU IS OLMAZ. ZAMANINDA OZGE ULUSOY HOPLATIYODU IKIZLERI NE ZAMANLARDI. ONDAN ONCE SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER VARDI HALKTAN ADAMLAR VARDI O DA ZEVKLIYDI.
  • Haklısınız

• Çok da güzel iyi oldu taam mı?
  • Acunun hiç bir programını izlemedim izlememde neymiş adada aç kalıyorlarmış banane a.....
  • çaka çuka olmazsa izlenmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

ACUN SPORCU CAKMASI GORMEK ISTESEM OLIMPIYAT IZLERIM SPORCUNUN HASINI. SERIATCI ADA DUZENIYLE BU IS OLMAZ. ZAMANINDA OZGE ULUSOY HOPLATIYODU IKIZLERI NE ZAMANLARDI. ONDAN ONCE SURVIVOR KIZLAR ERKEKLER VARDI HALKTAN ADAMLAR VARDI O DA ZEVKLIYDI.
    Hocam İzmirli misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Yakında Survivor ın da sonu gelir.

Ne güzel şarkı kalmış
    Ne manazara kalmış
    Pazartesi ve Salı hiç bir zaman 1. olamadı reytinglerde zaten bu yazdıkların senin kendi fikrin.

• Donanimhaberde bile populer konularda her sene televizyoncu tayfa zaten hazir izlemeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Hocam İzmirli misin?

Alıntıları Göster
    SOYUMUZ ILK IZMIRLILERE DAYANIR HOCAM BUNU BURDA HIC ACIKLAMADIM ARKADASLAR ÜZÜLMESIN DIYE AMA ARTIK BAZI SEYLERI KONUSMANIN VAKTI GELIYOR. BU TILKI BU FORUMDA OLDUGU SURECE IZMIRIN HAKKINI YEDIRMEYIZ HAMDOLSUN.
  • Bunu kim oturup izliyor ben kadroya baktım merakımdan, dimitra hanım gönlümün şampiyonu oldu bile artık izlemenize gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 12 Şubat 2019; 18:14:48 >
  • fake reality show işte bu yarışmanın gerçek olduğuna inanan varmı hala?
  • Yunan takımını sürekli altyazılı olarak takip etmek zorunda kalıyor insanlar. Bu da bir süre sonra sonra sıkıcı bir hal alıyor. İkinci olarak önceki yıllarda ünlüler takımı vardı.Yarışmaya katılan en popüler olmayan ünlünün bile kafadan 10.000 takipcisi vardır.Bu da izlenme sayılarında ister istemez pozitif etki sağladı.Şimdi ise genel anlamda halkın daha önceden bilgi sahibi olmadığı 24 yarışmacının yarışmasını izletmeye calısıyorlar. Bu da rating düşüklüğünün sebeplerinden biri olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.