... ![]()
|
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (2561. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
WASTED...
-
kıvrak zekasını aleynanın kıskandığını düşünüyorum hepsini toplayıp çarpsan anca hele yunus emre safi zarar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
survivordaki bu atletler neden zeki çevik ve ahlaksız ?
-
Hocam şuan Poyraz Nefise Ogeday Nagihan finale kadar gidebilir ama eleme parkuru kısa olduğu sürece bir sakatlığa veyahut şanssızlığa bakar.Mesla Aleyna Nefiseyi yiyebilir geçen elemede 5 te 3 yaptı iki farklı atışta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
-
-
youtube
#shorts #survivor #survivor2022 #ogedaygirişken #barismuratyagci #avataratakan #nisabolukbasi #nisbar #sercanyıldırım #anilberkbaki #berkankarabulut #mertoca...https://m.youtube.com/watch?v=jxoT8Iw67q4&pp=ygUhU3XDpyBpxZ9sZXllbiBrYWRpbmxhcmEgYmF5aWxpcmlt
Acun neden bunu panoramaya almadı şaşırıyorum. 2017 den sonra banko panorama yorumcusu olmalıydı
Demek yeterince iyi teklif götüremedi :)
-
Sinsicem ve Atakan kızı hem doldurdu hem de ayırmadı diskalifiyeye sebep oldu.
-
aynen bosuna bogazici mezunu olmamis
-
çıksaydın da oyun kazansaydın o zaman - seda
Performansı düşük olanlara mobbing yapıyor ama hiç demiyor ki nefiseyle nagihanla ben oynayayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 27 Şubat 2024; 1:7:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seda ortamı boş bulamayacaksın. Nefise Sultan hakkından gelir sinsi ikiz
-
...
-
PATATES HAKAN KISKANMIŞTIR
-
Pınar queen önce Sema'yı halletti şimdi sıra Seda'da.
-
Sempatikliği olması lazım hocam mesela Semih çok iğneiyici ve alaycı konuşurdu halk sevmişti bizim millet genelde kendini iyi ifade edip akıcı konuşan insanları sevmiyor .
Joseph Mawle'in survivor versiyonu.
-
Bana sempatik geliyor. Aleynaya süngerbob falan demesi müthiş. Çok zeki bir kadın kesinlikle.
-
aralarinda en sinsisi semaydi. sedani halletmek kolay.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X