sürekli ogesu, anıl berk ve jole berkanla oynamasa %60 da olurdu. enayi gibi en iyileri alıp duruyordu |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1651. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
yaş farkı var artık. survivor'un efsaneleri artık yaşlandılar. 2017deki sema diyorum ... survivor tarihinin en hızlı kadın yarışmacısıydı. uçuyordu kadın. nefise falan hikaye.
ama sene 2017 değil tabi ki. 2024teyiz ve sema vesaire artık 7 yıl daha yaşlılar. 18 ile 25 yaş arasındaki 7 yıl ile 30 ile 37 yaş arasındaki 7 yıl sportif anlamda ciddi anlamda çok farklılar. kendim bunu yaşayarak tecrübe ediyorum.
-
-
Bütün şampiyonları toplayın YUNUS EMRE BAŞKAN hepsini tokat manyağı yapsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Survivor Türkiyeyoutube
#Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Türkiye Kadrosu: Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Yunanistan Kadrosu: İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto #SurvivorTürkiyeYunanistan ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.https://www.youtube.com/watch?v=MZeuAGXtcwE@Lincoln Burrows. 2017 sevdası bitmez.
-
yok 1 ay önce röportajda "bu sene hazırlanamadım bazı özel hayat sıkıntılarım oldu (takip ettiğim kadarıyla eylül sonu 3 senelik nişanlısından ayrılmış), o yüzden hazırlanamadım ve psikolojim de o yüzden survivora hazır değil, katılırsam orada biri var(hırbo turabi) elimden bir kaza çıkar diskalifiye olurum", ama seneye neden olmasın ? "dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Şubat 2024; 20:49:29 > -
Ah be her yarışmacı şuan gelse realite katar.
Kendini lider sanan Volkan,Gökhan
İki hafta da Tuğçe Burçak ikilisini İstanbula gönderen sins anıl.
Fatih hurkan.
Sıradan yarışmacılar bile iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben performansı iyi olan yarışmacılar anlamında dedim hocam. yoksa reality getirecek yarışmacılar anlamında 2022 daha iyiydi. ama mert, barış gökhan bunlar performans olarak çöp isimler. bu sene de var bu çöplerden ama baş simge isimler bu sene çok daha fazla olur eğer adem batuhan berkan gelirse. o sezon hilmi yoktu özgür yoktu nefise yoktu damla yoktu poyraz yoktu
-
Turabi gidince ekibi çil yavrusu gibi dağılmış.
-
volkan'a teklif gitmiş desem :D adama "yedeklerden gelirsin" demişler bu kas kafa "ben yedeklerden gelecek kişi miyim" diye tepki veriyordu instagramdan :D:D:D ondan sonra da ya bu aklınca reddetti ya da onlar buna yol verdiler.
-
-
10 dakika ada hayatı verseydiniz bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 dakika adayı gösterip sonra hemen oyuna geçtiler. İzlenmez bu bölüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kötü bi bölüm olacak :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yunus çok mal adamsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes mağdur modunu açtı sms varmış gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka yunus emre..malmısın?
-
SMS yok boşuna anlatıyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X