< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1652. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Bozok zamanında az doyurmadı Murat ve Hilmi Cem'in karnını. Adam köpek balığı yavrusu yakalamıştı. 2013'ün gerçek Survivor'ı Bozok'tu. Gidip Fatmagül Fakı'ya elenmişti.
-
BU HAFTA ARALARINDAN KİMİ ALIYORUZ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Şubat 2024; 20:59:34 > -
Yaman: 3 yaşımdan beri kekemeyim
Yunus Emre: Solunum yollarımda sorun vardı, çocukluğumu yaşayamadım
Ersin:
FEMIRyoutube
ersin korkut - la oğlum biz kürt değiliz biz türküz #shortshttps://www.youtube.com/shorts/-x9pfmQ67U0 -
oyun açıklamasını izlerken ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 8 Şubat 2024; 21:1:55 > -
yunus emre başkan aldığı her oksijenin hakkını verecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bozok gidici gibi durıyor ama grubu falan kalmadı zaten. Turabi gidince onun da çok motivasyonu kalmamıştır.
-
-
Oyun sonu seçenekleri neden bu kadar az ?
Survivorda bu kadar mi atis var ?
Bu mu adil olan ?
YUNUS EMRE BAŞKAN BİR MARKADIR
-
Bıktık aynı atışlardan yahu
-
Seco başkan izlemek için 1,5 saat bekleyeceğiz en az...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlıs hatirlamişimdir sagol duzeltme icin gereken aciklamalari yapmissiniz,anlayana artik.
YUNUS EMRE BAŞKAN olsa köpek balığının kendisini yakalardı hocam
pandemiden sonra maalesef boklu dereye taşınılmıştır
-
Duello’lar neden bu kadar erken başladı
Ogeday bireysele döndükten sonra hemen elendi. 3 oyun oynadı sadece bireyselde. Ve bireysel sırasında sakattı zaten. O kadar övdüğünüz Batuhan yarışmayı %51 ile bitirdi😀 6 ay hazırlanan Batuhan ve hiç hazırlanmadam gelen Atakan arasında sadece %1 fark vardı. Adem de erkeklerde 4.bitirdi. Performans olarak Adem ve Batuhan'ı kıyaslamam o ayrı. Adem baya üst segment Batuhan'a göre. Ve o kadar büyük sakatlıkla, kilolu gelen Hikmet'te Batuhan'ın üstünde bitirdi istatistikte. Özel hayatında yaptıkları beni ilgilendirmez. Hiç sevmediğim insanlar Batuhan,Adem ve Barış. Burdakiler nasıl Poyraz ve Ogeday'a laf etme hakları varsa benimde var. Ama ben gerçekleri yani istatistikleri de konuşuyorum.
Tüm benliğimle katılıyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X