< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1635. sayfa)

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Bence Damla kırmızıya Sema maviye geçer.Ama Semanın kırmızıda olmasından daha büyük sıkıntı olur mavi takıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
barzonun havasini eleme oyununda aldilar. ondan sonra sesi fazla cikmadi. daha da rezil olmasin diye ayrildi yarismadan kurnaz
-
Bu arada bir ses odasına girdim. Avatar'ın atışları kötü diyorlar. Şaka gibiler ya. Ogeday'a karşı üstün bitirdi adam 2022'de. Berkan ve Batuhan'a karşı da baya iyi atış atıyordu. Hilmi'yi baya göklere çıkardılar şok oldum. Hilmi 2018'de bile katılıp aman aman atış yapamamış bir yarışmacı
-
Niyeymiş? Sen burada herkese bağıracaksın kimse burada sana bağıramayacak. Senin özelliğin ne?
-
ogedayin sonlara dogru sakatligi vardi cok fazla asagi cekti adami
-
Avatar zaten ondan önce elendi. Aslında mevzu o da değil sezonun nerdeyse sonuna kadar Atakan hep birebirde öndeydi. Ogeday hatta ondan sayı alamıyordu da bu çırak muhabbetini ortaya çıkardılar. Atakan'a o kadar kötü yarışmacı muamelesi yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bir ara %50 ye düşmüştü ama o %50 yi yarışma sonuna kadar korudu ordan geri gelip toparlaması da büyük iş bence sonuçta geçen sene maksimum 57 ile Berkan'dı. Bütün erkekler 57-50 arasında dizildi ki mağdur reyizin bile yüzdesi 54-55 ti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Şubat 2024; 1:49:56 > -
Ogeday'a ve Poyraz'a bu kadar ezildiyse Anıl Berk seneye tost yapar Turabi'yi şimdiden gene büyük geçmiş olsun.
-
Yedek için yalvarmışlar 1-2 hafta önce. Batuhan da yedekten gelmeyi kabullenmemiş.
-
Turabi'yi çok sevmem ama önemli bir yarışmacıydı. Hevesini almış diye düşünüyorum. Atakan, Hilmi ve Sema'nın gelmesi çok iyi olmuş ama bu sefer kırmızı takım daha güçlü oldu. Mavi takımdan Nihat elenmesine rağmen gelen yok. Hikmet ya da Berkan gelse iyi olurdu. Kazandığı için cezalandırılan bir takım oldular.
Bence Seda'nın isteği üzerine Sema ve Aysu değişikliği olabilir.
-
Berat Eryoutube
SERCAN YILDIRIM SURVİVOR | GANGSTA PARADİSEhttps://www.youtube.com/watch?si=wa4cnf2ueGGI_lEI&v=07Wtpax9q7M&feature=youtu.be
BÖYLE BİR PERFORMANS KİMSE GÖSTERMEDİ
ERGEN TAYFASINI PAKETLEDİ
SMS ADALETSİZ YÜZÜNDEN ELENMİŞTİ
GERÇEK SURVİVOR ŞAMPİYONU
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çalışmadan gidip Poyraz’a falan yenilmek kötü olurdu hocam zaten. 2022 hali zaten tokat manyağı yapar şu Poyraz’ı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Semanın maviye geçeceğini düşünüyorum. Acun karşı karşıya oynattı. Bu kez de birlikte oynatarak bir farklılık yaratmak isteyecektir tahminim.
-
SENEYE TURABİ VAR DİMİ?
Sema- Aysu değişikliği olacağını sanmıyorum.Sema-Damla,Sema- Sahra olabilir.Sema-Damla olursa maviler için daha kötü senaryo olur.
10 anıl 9 satakan 8 yalako 7 egoday 6 hulk hogan 5 ayı 4 düzce varoşu 3 bülent bey 2 mağdur 1 avokado
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Şubat 2024; 2:14:29 > -
yok ulan yok turabi'nin devri bitti artık, turabi turabi diye sayıklamayı kes artık!
-
Bu Yusuf Karakaya ile Ismail Balaban bir kere sampiyon olup direk kaçtılar mı ?
Niye adları geçmiyor ? Acurla araları mı kötü yoksa korkuyorlar mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X