Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.834.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Ayı Hikmet yine milleti kandırdı instagram'dan etkileşim almak için sürekli kolpa hareketler yapıyordu sanki yarışmaya dahil olacakmış gibi story atıp duruyordu, ama Acun "sen gelme ulan ayı" demiş hariboya.

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

Yemiyor bence katılmak. Biri Kyriakos fatihi öteki Dora dayı dışında kimseye üstünlük kuramadı.

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

Kûfür gibi sıralamaydı,tersten okuyunca normal oluo ama xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

En kofti şampiyonlar diyebilir miyiz ? Gerçi 2019 sampiyonu Hikmettir,bana göre.

Çöp şampiyon yusufu ne yapsın Acun :) Exxen cupa da almıştı orada da paket oldu.

İsmailin sezonu izlemedim.

En kötüleri tartışmasız. Turabi'yi mesela sevmem barzo marzo ama belirli bir seviyde performansı vardı. En kötü şampiyonlar Yusuf ve İsmail tartışmasız. Poyraz'ın 48-36 üstünlük kurduğu biri nasıl şampiyon oluyor? Dora'ya 64-36 gibi bir üstünlük kurmasa istatistiği de %50 altında kalacaktı.

Nisa faktörü var tabi Nisa'yı da eklemek lazım ama artık o farklı bir boyut olduğu için değerlendirmeye almıyorum.

• En kötü şampiyonlar

1) Nisa
    2) İsmail
    3) Yusuf
    4) Cemal Can

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Yine de şu ilk 3 ü aşırı rezil şampiyonken Cemal'e o kadar kötü diyemem. Sercan'dan sonraki en iyi erkek yarışmacıydı. Güç oyununda falan 3 saniye kalmadan bıraktı ama hak etmedi tabiri biraz haksızlık olur gibi. Hani diğerleri %95 hak etmedi dersek minimum Cemal %60 hak etmedi diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: çiğküfte

BEN DAHA BU KONUYA GİRMEM ZEVKSİZLER HADİ EYVALLAH

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anıl'a besleme diyorlardı hocam. Bir de konseyde yANILdık yazmışlardı 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Aralarından sadece Anıl'a lakapsız söylemişsin😀 Sadece onu mu seviyorsun aralarında yoksa forumda lakabı mı yok😀 Diğerlerinden de sevdiklerim varda Anıl'ın o sene şampiyon olmasını çok istiyordum. Bu arada sevenleri ona güdümlü füze diyor:) Bu sene olsaydı yine çok fark yaratırdı performans olarak.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz İsmail’i sevmiyorsunuz,2022 konusundan da hatırlıyorum fakat 2021’de performansj genel tabloda en iyi 2.yarışmacıydı ve bireysel oyunlarda da Poyraz’dan çok sembol aldı+yarı final oyununu da kazandı ki her şey performans da değil. Poyraz o itici hareketlerinin karşılığını finalde halktan aldı. Gayet hak edilmiş bir şampiyonluktu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eyvah sinsicem mi gelmiş🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

o sezon poyraz şişko ayşe siyahi arkadaş ve dora acayip toksikti hocam, dördü birden ismaille uğraşıyordu tabi halk ismaile döndü o yüzden. yoksa ismaille poyraz arasında aman aman bi performans farkı yoktu. ayrıyeten batuhanın intikamını almak için ve ihanetçi dönek berkaya sinirlendikleri içinde ismaili desteklediler. bende onu destekledim haketmedi diyemeyiz toksit tayfayı tarumar etti sonuçta.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

++ veririm.

Poyraz'ın itici olduğuna katılmıyorum o ayrı. Ama İsmal Balaban'a da performans olarak haketmedi diyemem. Poyraz o sene farklı bir seviyede yarışıyordu sakatlanana kadar. İsmail ve Berkay hariç kafa tutabilen olmadı. Bide İsmail'in performansını o zaman ki nişanlısıyla olan durumlarda etkilemişti. Hakedilmemiş şampiyonluklar Yusuf ve Nisa benim için. Cemal Can'ı severim ama şampiyon o mu olmalıydı noktasında bilmiyorum. Barış kesinlikle olmamalıydı zaten o ayrı. Yani finale ikisi kaldığında Cemal çok daha fazla haketti. Ama Sercan ve Berkan performans olarak daha çok hakettiler Cemal Can'a göre.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    Bu işin psikolojik tarafı da var,Dora 5 ay İsmail’e mobbing uyguladı,tonla hakaret etti,İsmail sinirini çok iyi kontrol etti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Dora,Sergen ve Çağrı inanılmaz laflar ettiler İsmail'e. Poyraz mesela İsmail ile atışıyordu evet ama hiç belli bir limiti aşmadı. İsmail Poyraz'a bir şey söylüyordu, Poyraz İsmail'e söylüyordu limiti aşmadan birbirileriyle uğraşıyorlardı.Çağrı, Sergen ve Dora o limiti çok aştılar.

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

Sercan'a bunu diyen barzo Turabi Sercan'dan önce gitti 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

Yalnız katıldığı 4 sezon var adam 2 tanesinde düello olmadan ya da yarışamadan elendi ya 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?  Şu sezon final yapsa Survivor'ın en başarılı yarışmacısı olarak kalırdı ama şimdi mağdur reyizle aynı başarısı var gibi gözüküyor orana vurursak

Acun'un tuttuğu listede genel oyunlar da var o listede ikili oyunları içeriyor. Benim için o tablo hiçbir şey ifade etmiyor. Birebire baktığımızda Dora dışında bir yarışmacıya üstünlük kuramayan Batuhanla o sezon 1 kere bile oynamayan (bu Survivor tarihinde ilktir), Poyraz'ın Steven'ın garanti sayısı olan, sembol oyunlarının en çok sembole sahip yarışmacıların elendikten sonra oynandığı bir sezonda ben İsmail'e torpilli lafını devamlı kullanmıyorsam az bile yapıyorumdur. 3 sembolü olan Steven Merve 2 sembolü olan Melis vs elendikten sonra sembol oyunu yapılır mı Allah aşkına? Batunun da vardı galiba sembolleri.

Özellikle son oyunlarda yarışmacılara farklı atış seçenekleri sunuyorlar. Küçük hedefleri (lobutları) halkayla (İsmail'in ve Batunun halkası iyiydi), küçük toplarla ve sticklerle devrildiği atış seçeneklerinde halkayı daha iyi atan yarışmacı otomatik olarak avantajlı değil midir? Halkanın çevresiyle küçük topun ya da stickin çevresinin boyutu bir mi hedefleri devirmek için? Zaten o oyun bizzat İsmail'i yarı finale götürmek için getirilmişti. Şimdi bu kadar iltimas geçilen bir yarışmacıyı niye beğeniyim ki? Üstelik istatistiği %54 ken. Üstelik kader birliği yaptığı arkadaşıyla kitleleri birbirine düşmesin diye hiç oynatılmamışken. Bunlar bariz olan şeyler. Her şeyi geçtim bir güreş ağası nasıl yarışmada finale gelip orayı sabote edebilir?

Acun'un yaptığı en büyük torpillerden biri İsmail içindi zaten o sezondan sonra katılamadı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Şubat 2024; 3:5:21 >

• 
Sayfa: önceki 16341635163616371638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.