|
Acun bunları görünce Ayı Hikmet'e rahmet okumuştur Adamın hakkını yedin getir kupayı ver |
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1353. sayfa)
2 Mobil
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
-
-
Nagiyle Kurt'un yanyana laf atışları efsane ya :)))
-
Acun smssiz survivor tadını aldi bir daha sms koymaz. Millet insanlıktan çıktı sms olmayınca. Su ortama bir de ayı gelse super olur .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İRONİ. Seni engelleyecem ha az kaldı, acuna benzemem ben kürsü falan devirmem yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Poyrazda gecen fragmanda Nagihanin dedigi gibi seni barzo iyi dolduruyor tarzinda bir sey soylemisdi bu 2 oldu. bosuna yaver sari papatya demiyoruz. beyin yok adamda abileri kuruyor saga sola gonderiyor
-
Kaos üstüne kaos işte bu!
Ama rica ediyorum ekrana verin görüntüleri
nagi bunu söylüyorda potada bozok ersin var, yunus mu yazılacaktı sonraki aday turabi başka adam yok :d
-
Yarın kaçmaz. Acun'un çıldırması, nagihan'ın boykotu konsey fena karışacak.
Nefise de Damla'ya mı ne daldı orayı tam göremedim.
-
kırmızı takımda olmasaydı 2022 deki leş sıkıcı allstar gibi olacaktı. helal kırmızı takım helal kurt
-
MUSTAFA HARBİDEN KOLPA KARAKTER 2018 DE BAZI KİŞİLERİ TAKINTI HALİNE GETİRİR SALDIRIRDI ŞİMDİ DE BASKANI TAKINTI HALİNE GETİRDİ AMA BASKAN BASKALARINA BENZEMEZ KURTTTTTTCUK.
-
Naginin performansta uçmuyor arkadaş neyin kafasını yaşıyor bu?
-
-
Nagihan kadın değil ki hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle giderse bu sene 5,6 kişi diskalifiye olur😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cinayet işler o deli misiniz
PUHAHAHA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nefise aleynayı döveyazdı.
-
BAŞKAN SEZONUN REALITY VE ADAMLIK YÜKÜNÜ TAŞIMAKTAN FITIK OLDU HOCAM. DOMİNİK'TEKİ HEKİMLER SEFERBER OLMUŞ DURUMDA.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı