< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 5 Şubat 2024; 23:55:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 5 Şubat 2024; 23:55:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merve bide annelik muhabbeti yapıyor ya ayar oluyorum 2022 de daha yürümeye başlamamış bebeğini bırakıp survivora geldi bu |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 5 Şubat 2024; 23:55:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bravo hocam güzel tespit, bu inceyi farkeden olmadı mı başka ? Başkan klasman farkı olduğu için "BİRİ BANA ZARAR VERİR BEN KİMSEYE ZARAR VERMEM" dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine dağ fare acun miç doğurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 5 Şubat 2024; 23:55:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Gizm sever Milf. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Helal M.Kemal. Harbi adam Yalnız performans demeden yazsaydı daha güzel olurdu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 5 Şubat 2024; 23:55:10 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
başkan ne yaptı 4 ceza aldı nagi kadına saldırdı 2 oyun ceza aldı |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende nefret ediyorum. Annelik diye mangalda kül bırakmaz emzikli bebesini bırakıp 3 kuruş için gelmişti. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |