Şimdi Ara

Survivor All Star (910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
33 Misafir (27 Mobil) - 6 Masaüstü27 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.246.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 908909910911912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim ülkede her lafı inşallah maşallah Allah'ın izniyle olan adamdan korkacaksın
    Turabi kekosu(hiç sevmem) bile anıldan daha düzgün duruyor
    Anıl iki oyun kazandım vücut yaptım diye bir tarafını kaldırmış( hasan hüseyin gelsin diyecek kadar )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tecniq

quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Oyunlardaki çekişmeleri beklerken, kendi aralarındaki saçma sapan çekişmeleri izletiyorlar. En itici yarışmacı favorim: 1.Merve Aydın. 2.Ahmet Dursun. 3. Sahra

Aynen katılıyorum kardeşim, benim sıralamam da şöyle,

En itici yarışmacılar listesi Top 5:

1-Sahra (Yapacak yorum bulamıyorum)
    2-Ahmet Dursun (Gürültü var, İcraat yok, hep laf-ı güzaf)
    3-Merve Aydın (İtici Milli Atletimiz. Yarışmalardaki performansına güveniyor heralde)
    4-Bozok (Çok aksi bi adam yaa, zamanla gördük ki Duygu'dan pek de bir farkı yokmuş)
    5-Berna (Yarışmadaki asıl sinsi insan. Bi de herşeye karışıyo, herkese akıl veriyo, bıdı bıdı bıdı bıdı, bi sus be kadın, bi sus )

imzayı nereye atıyoruz.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Resmen dün akşamki bölüme kadar sahra nın kendisini degistirdigini dusunuyodum.Gecen seneki halinden cok farklı davranıyordu.Meger göstermelikmis.Nasıl sacmaladı dun aksam ya.egoizmin kralicesi resmen

Kameraya "özlem'den özür dilemicem tükürdüğünü yalamak gibi olur bu"

Konseyde "kendisinden özür diledim"

Diyen kızdan bi cacık beklemeyilim zati

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Oyunlardaki çekişmeleri beklerken, kendi aralarındaki saçma sapan çekişmeleri izletiyorlar. En itici yarışmacı favorim: 1.Merve Aydın. 2.Ahmet Dursun. 3. Sahra

Aynen katılıyorum kardeşim, benim sıralamam da şöyle,

En itici yarışmacılar listesi Top 5:

1-Sahra (Yapacak yorum bulamıyorum)
    2-Ahmet Dursun (Gürültü var, İcraat yok, hep lafü güzaf)
    3-Merve Aydın (İtici Milli Atletimiz. Yarışmalardaki performansına güveniyor heralde)
    4-Bozok (Çok aksi bi adam yaa, zamanla gördük ki Duygu'dan pek de bir farkı yokmuş)
    5-Berna (Yarışmadaki asıl sinsi insan. Bi de herşeye karışıyo, herkese akıl veriyo, bıdı bıdı bıdı bıdı, bi sus be kadın, bi sus )

Keyfinden konuşmuyor Berna, takım istiyor. Duymuyorsunuz herhalde herkesin Berna'yı dinle dediğini. Konuşmakta haklı ama sinsi mi bilemem, televizyondan gördüğümüz kadar tanıyoruz sonuçta. Bize gösterilmeyenleri bilemeyiz.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-Baranov. -- 16 Mart 2015; 11:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Acun all star en iyiler falan diye zırvalıyor da aslında en iyiler falan değil, "en popülerler" olmalı. Yoksa bi Seda, bi Begüm bi Almeda bunlar mı en iyiler?

Survivor'un geçmişinde Merve Aydın kadar performans açısından iyi bir kız yokki zaten. Nadya biraz iyi onun dışında diğerleri fos. Arada Serenay, Berna patlıyor işte.

Merve Oflaz zamanında başarılıydı. Ayşıl başarılıydı. Gizem kumpasa kurban gitti yoksa o da fena sayılmazdı.

Abi 5 sene önceki survivorda kim vardıki. Kızlar erkekler diye ayırmışlar, erkeklerde hakan dışında hep göbekli göbekli adamlar vardı. Hele bir metin var maşallah yani :) Hakan orda şampiyon olamadıysa burada kukla niyetine durur zaten.

O zaman sms le eleme yoktu düello vardı.

O Oğuzhan falan hiç oyun oynamadı yata yata ilerlemişti. Grubu kurup kulisi yapan paçayı kurtarıyordu. Aynen Hakan'ın birincilik ihtimali çok zayıf.

Yani benim demek istediğimde sms yoktu. O göbekli erkeklerin yanında o kızlar iyi gözüküyordu. Ama bakın hiç biri şu ana kadar toplasan merve aydın etmiyor. Merve aydın erkeklerle bile başa baş oynar nasıl bir kızsa artık :)

Merve başarılı ama bana göre karakter yoksunu ve kişilik bozukluğu olan oldukça hastalıklı biri. Hırs kötü bir şey değil ama onun ki çok farklı. Hırsın başka bi boyutu. Resmen insanlıktan çıkıyor ve çok bencil biri. Istediği kadar başarılı olsun, bi taraflarını yırtsın. Sonuç sms le belli oluyor. Böyle antipatik birinin salt başarıyla birinci olma ihtimali yok.

Sadece performansa bakılırsa finale Turabi, Hilmi, Hasan, Doğu kalır.

Yakışıklılık esas alınırsa [Türk kızları için önemli bi kriter (!)] Hilmi ya da Anıl belki.

Hem performans hem tipe bakılırsa Hilmi.

Hem karakter hem performansa bakılırsa onu bilemiyorum. Bir şey söylemek için daha erken.

Kızlar zayıf halka. İçlerinden finale giden olsa bile birincilik ihtimali göremiyorum.

Karakter açısından söylemedim zaten. Performans açısından söyledim. Karakterini bende semiyorum neredeyse en nefret ettiğim kişi ama performansı iyi ona diyecek bir şey yok. Bari Serenay'da biraz iyi olsa da geçen senenin intikamını alsa ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Olay sahra mı

Kameraya "özlem'den özür dilemicem tükürdüğünü yalamak gibi olur bu"

Konseyde "kendisinden özür diledim"

Diyen kızdan bi cacık beklemeyilim zati

hahaha bende dikkat ettim ona.

Ayrıca o oyunda Özlem hatalı değildi. Özlem Sahra'dan daha güçlü olduğu için, ittiği zaman tekerlek yere doğru eğiliyor doğal olarak, çünkü Sahra hanım hiç birşey yapmıyor, bir kuvvet uygulayamıyor. Bi de kalkmış kıza bağırıyor ya nasıl uyuz oldum.

• Her şeye de atlayınca olmuyor ama.

Bozok yarışma kazanınca hayvanlar gibi anırıyor. Hem de karşı takımın oyuncusunun yüzüne karşı. Saygısızca...

Merve Oflaz'da rahatsızlığını belirtiyor. Böyle yapılmaz ki, çok ayıp ama tarzında bişeyler. Kadın biraz konuşucak, deşarj olucak. 2 dakika sonra susucak zaten. Hemen ordan atlayıp merveyi susturuyor, Mervenin ağzına lafı tıkıyor, Bozok'u savunuyor. Yok neymiş onun sevinme tarzı buymuş.

Daha bunun gibi bir çok örnek sayabilirim. Fulya-Duygu tartışması mesela.

He sonunda ne oldu? O çok savunduğu Bozok Berna'nın da ağzının payını verdi mi? Verdi. Milletin içinde avazı çıktığı kadar ona da bağırdı, azarladı. Hem de haksız yere...

Demek ki neymiş, her elimde tuzum var diyene koşup yetişmemek lazımmış.

Orijinalden alıntı: Emre D

Berna'nın tekmesini görmediniz herhalde?

Bir ele vurmayla diskalifiye olunmaz.

Onu anladık canım, saygısızlık, küfür, hakeret, kendini kaybetme, ele vurma, bir yarışmacının arkasından "it", "yavşak" demekle diskalifiye olunmuyor hatta oyların artıyor...

Diskalifiye olmak için rakibe ya uçan tekme atıcaksın ya da 100 metrerden koşarak dalıcaksın.

İşte Fair play ruhu

Her şeye de atlayınca olmuyor ama.

Bozok yarışma kazanınca hayvanlar gibi anırıyor. Hem de karşı takımın oyuncusunun yüzüne karşı. Saygısızca...

Merve Oflaz'da rahatsızlığını belirtiyor. Böyle yapılmaz ki, çok ayıp ama tarzında bişeyler. Kadın biraz konuşucak, deşarj olucak. 2 dakika sonra susucak zaten. Hemen ordan atlayıp merveyi susturuyor, Mervenin ağzına lafı tıkıyor, Bozok'u savunuyor. Yok neymiş onun sevinme tarzı buymuş.

Daha bunun gibi bir çok örnek sayabilirim. Fulya-Duygu tartışması mesela.

He sonunda ne oldu? O çok savunduğu Bozok Berna'nın da ağzının payını verdi mi? Verdi. Milletin içinde avazı çıktığı kadar ona da bağırdı, azarladı. Hem de haksız yere...

Demek ki neymiş, her elimde tuzum var diyene koşup yetişmemek lazımmış.

Orada kavgayı engellemeye çalıştı sanırım, haklısınız ağzının payını aldı Berna Bozok'tan ama orada zaten Pascal sinirli adam, Bozok'un ağzını yüzünü kırsa elenecek yine. Sevinme tarzı öyle o herifin ama iğrenç derecede itici. Kadın düşmanı herif zaten cidden. Sonuç olarak olmuş bitmiş olay, yine de kız haklı gibi adam seviniyor tabi diyor. Sevinecek tabi ama o derece saygısızca sevinmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

Ya atislardaydi heralde dün degil bozok kazaninca öpücuk atmisti sanki ben oyle anladim dikkat eden varmi

Doğukan'a attı simit ödülünde geçen gün

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

quote:

Orijinalden alıntı: thoxit

Ya atislardaydi heralde dün degil bozok kazaninca öpücuk atmisti sanki ben oyle anladim dikkat eden varmi

Doğukan'a attı simit ödülünde geçen gün

Kadin dusmani erkege opucuk burdan top oldugu cikiyor :'(

Sahra
    ahmet
    merve aydin
    bozok
    Gitsin adalar rahatlasin. Ilk bolumde seda ile duygu mahvetcek diyorduk evde gonulluler icin duygu oyleydi ama Seda cogundan daha iyi cikti kavga anlaminda .d

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Sahra neden diskalifiye olmadı

aynısını düşündüm.yarışma esnasında özlemle tartışırken eline vurdu....olay geçen sene berna'nın yaşadığının aynısıydı...

gerçıi acundan beklediğim hareketti bu...nasıl ki geçen sene turabiyi iki torbanın arasına bayrak koyduğunda kovmadıysa bugünde sahra yumruk bile atsa kovmayacaktı...

hep reyting hep reyting...

aga sizde abartıyonuz ya . yok dokundu diskalifiye olsun . sürttü diskalifiye olsun . bu kadar kırılgan bir yarışmamı bu.
    berna sahraya uçan tekme atmıştı onla bu aynı mı. sahra elini cekmesi için vuruyor

• O kadar gıcık insanlar var ki yarışmada Turabi'yi destekleyesi geliyor insanın.

Orijinalden alıntı: Goodbye Agony

Orada kavgayı engellemeye çalıştı sanırım, haklısınız ağzının payını aldı Berna Bozok'tan ama orada zaten Pascal sinirli adam, Bozok'un ağzını yüzünü kırsa elenecek yine. Sevinme tarzı öyle o herifin ama iğrenç derecede itici. Kadın düşmanı herif zaten cidden. Sonuç olarak olmuş bitmiş olay, yine de kız haklı gibi adam seviniyor tabi diyor. Sevinecek tabi ama o derece saygısızca sevinmemeli.

Ne biliyim yaa, geçen sezon Berna'yı seviyordum. Çünkü Sahra'yla aynı takımdalardı.
    Sahra o kadar kötü, o kadar çirkefti ki Berna onun yanında masum kalıyordu

Ama şimdi ünlüler adasında çok aşırı agresif biri olmadığı için nedense Berna gözüme batmaya başladı :))

Aynı durum bu sene gönüllüler adasında da oldu benim için.

Duygu varken o kadar çirkefti ki Sahra onun yanında masum kalıyordu. İlk hafta Sahra gözüme bi sempatik geldi bi sempatik geldi sorma

Duygu gidince bu sefer de Sahra'ya uyuz olmaya başladık milletçe, en kötü, en uyuz kim ise ona kızıyoruz, diğerleri o anda gözümüze gelmiyo demek ki

• http://banuavar.com.tr/survivor-ve-benzerleri-toplumu-formatliyor-banu-avar/

Konusunu gormusken uyusan kafalara Alinti yapayim dedim.

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Bu sene survivor dan çok ahıra döndü yarışma.Oyun kazanan hayvan gibi anırıyor.Turabi tamam adamın sevinci değişik artık kabullendikte her oyun kazanınca böğüren Bozok ne ayak anlamadım.

Bayan yürüyen ego Sahra veya Begüm dokunulmazlık gidince veda edecek adaya.

Anılın havası saçma sapan oyunlarda toz yutan adama göre acayip havalı.

Pascal dayı kızları öpüp sarılmaya gitmiş sanki canım canım diyip duruyor.

Ahmet sen evine git be kardeşim bin uçağa viski iç parası benden olsun.

Merve Aydın,Anıl ikilisi Ahmet vur de vuralım öl de ölelim modundalar.

Dişi aslan Özlem tekerlek oyununda vurdu kırbacı acımadı.Sahranın çekememezliği tamamen başarısı ve gücünden dolayı.Kıza küfür etti kız birşey demedi hala konuşuyor insanda azıcık yüz olacak.

Salı Anıl 1. olursa Merve Oflaz gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72878BAA5 -- 16 Mart 2015; 13:38:42 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.