Şimdi Ara

Survivor All Star (909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.243.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Köpekbalığı yükselişte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam teke tek olduğunu biliyorum. Bugünkü oyun da teke tek o yüzden dikkatimi çekti.
    Zaten mesajımda da dedim "bana geçen haftaki Doğukan'ın şanssızlığı kırdığı oyun gibi geliyor" diye.
    O oyunda da Doğukan/Merve | Hilmicem/Nadya 3er kez yarışmıştı.

Bunu bir bakıma aslında oraya eklenen şeyler güncel bilgiler mi yoksa geçen haftadan kalan bilgiler mi onu görmek için yazdım.
    Sonuçta her hafta birileri paylaşıp duruyordu, dikkat etmiyorduk falan. Bu akşam belli olur güncel mi paylaşıyolarmış yoksa öncekilerimi paylaşıyolarmış.
    Umarım öncekilerdir çünkü bütün zevk kaçar.

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Sahra neden diskalifiye olmadı

aynısını düşündüm.yarışma esnasında özlemle tartışırken eline vurdu....olay geçen sene berna'nın yaşadığının aynısıydı...

gerçıi acundan beklediğim hareketti bu...nasıl ki geçen sene turabiyi iki torbanın arasına bayrak koyduğunda kovmadıysa bugünde sahra yumruk bile atsa kovmayacaktı...

hep reyting hep reyting...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Birde şöyle bir teori var Ünlüler ilk dokunulmazlık kaybettikleri hafta fragmanda Pascal "Survivor şimdi başlıyor." demişti. Anıl'da yine fragmanda kimse gelsin fark etmez falan artistçe konuştu. Şansa falan Anıl sayı aldıysa, ünlüler kazandıysa öyle birşey demiş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-Baranov. -- 16 Mart 2015; 10:31:11 >
  • Nadya kaybedilen dokunulmazlıklarla ilgili çok realist bir konuşma yapmıştı. Ben elenmediğim sürece kaybedilen dokunulmazlığın bir önemi yok. Doğrusu dokunulmazlık kaybetmek, ben elenmediğim sürece çok iyi birşey. Çünkü her seferinde biraz daha fazla yemek yiyorsun. Yediğin yemekten 1 kişinin payı da sana paylaştırılıyor. Bu iyi bir şey. Kız çok zeki bana kalırsa. Bu açıdan düşünecek olursak her iki takım için de fazlalıklardan kurtulana kadar kaybedilen dokunulmazlıkların pek bir önemi yok bence. Ama elbette şöyle de bir gerçek var ki 4 oyun üst üste her engele takılan bir ünlüler takımı gördük tekerlek oyununda. Bu kadar da ''beceriksizlik'' olmaz mı desem yoksa ''ulan acun bir kere de reyting yapacam diye oyunlara parmağını sokma'' mı desem bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın hocam ama şöyle de bir gerçek var. Fazlalıklar gidip asıl kemik kadro kaldığında ve açlık tavan yaptığında dokunulmazlık kaybeden takım günden güne güç konusunda erir, kapıştıracak, kafa kafaya gidecek adam kalmaz. Mantıksal bir konseyin yanına duygusallıkta eklenir. Ve işte asıl Survivor herkes için o an başlar.

ADANA-SEYHAN
  • Favorim Hasan reyiz karakteriyle gücüyle 1 numara.

2. Favori Hakan bakmayın 1e1 de kaybettiklerine çoğunda önde geldi hatta 2-3 saniye açtığıda oldu atışlarda kaybetti adam çok güçlü bir rakip erkeklerde Tanere karsıda oynamadı hep Hilmicem-Turabi-Bozokla oynayıp hepsindede önde bitirmişliği var bakın oyunun bir evresinde öne geçdi demiyorum önde bitirdi diyorum atlıyaşları efsane zaten Hakanın o atlıyışları Hilmicem denemek gibi mantıklı birşey yapdı ama aynı etkiyi vermedi hatta daha yavaşladı Hakan prof olmuş atlama zıplamalarda elenmesi saçmalık ötesi olur o adada her yarışmada rahatlıkla gönüllülerin karşısına çıkar Turbodan uzak dursun onla oynarken heyecan yapıyor yenilince iyi dalga geçer valla morali yerle bir olur.

Kızlardan Nadya on numara Merve oflaz yerinede Almeda gitmeli.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • sahra,özlemin eline vurdu acun uyarmadı,hatta oyun bittikten sonra sahra küfretti,aynı hareketi özlem sahraya yapsaydı bir şekilde uyarısını yapar gündeme getirirdi, hem ele vuruyor hem küfür ediyor bu sahra nasıl bir insan, inşallah MR sonuçları kötü çıkar da yarışmadan elenir,acun bey reyting için bazı değerlere önem verin,
    (turabi bayrak+kum torbalarıyla hareket çekerken hiçbirşey yapmıyorsun,aynı hareketi başkası yapsa farklı davranırdın
    herşey reyting değil acun

bu sezon inşallah barzoluk+kekoluk+ajitasyon anlayışı kaybeder yiğitlik+efendilik+dürüstlük kazanır

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Beyler son oy kim çıktı, o reklam soktuya anında kapattım zaten 20dk reklam vardı oylamadan önce hala neyin reklamı anasını satayım

Merve oflaz

Bu arada dün özetimiz bile reytinglerde ab de 2, totalde 4 olmuş yarabbim bu nası bir başarıdır
    KİM NE DERSE DESİN ACUN PATRON BU İŞİ BİLİYOR

• Benim favorim yine Hasan.

Adam Dokunulmazlığı kazanınca tekbir getirdi.

"Allahu Ekber"

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Beyler son oy kim çıktı, o reklam soktuya anında kapattım zaten 20dk reklam vardı oylamadan önce hala neyin reklamı anasını satayım

Merve oflaz

Bu arada dün özetimiz bile reytinglerde ab de 2, totalde 4 olmuş yarabbim bu nası bir başarıdır
    KİM NE DERSE DESİN ACUN PATRON BU İŞİ BİLİYOR

Acıyorum senin gibilere

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Hmmm

O değil de bu Ahmet lowu dediğini yaparsa baya bi tötü kalkar. SMS kullananların kesinlikle buna izin vermemesi lazım.

Ayrıca dokunulmazlık oyununda Merve resmen Ahmet'e bıraktı aşırı belli etti yani. Ben biliyordum ama bırakacagını

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Oyunlardaki çekişmeleri beklerken, kendi aralarındaki saçma sapan çekişmeleri izletiyorlar. En itici yarışmacı favorim: 1.Merve Aydın. 2.Ahmet Dursun. 3. Sahra

Aynen katılıyorum kardeşim, benim sıralamam da şöyle,

En itici yarışmacılar listesi Top 5:

1-Sahra (Yapacak yorum bulamıyorum)
    2-Ahmet Dursun (Gürültü var, İcraat yok, hep lafü güzaf)
    3-Merve Aydın (İtici Milli Atletimiz. Yarışmalardaki performansına güveniyor heralde)
    4-Bozok (Çok aksi bi adam yaa, zamanla gördük ki Duygu'dan pek de bir farkı yokmuş)
    5-Berna (Yarışmadaki asıl sinsi insan. Bi de herşeye karışıyo, herkese akıl veriyo, bıdı bıdı bıdı bıdı, bi sus be kadın, bi sus )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 16 Mart 2015; 11:51:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Sahra neden diskalifiye olmadı

aynısını düşündüm.yarışma esnasında özlemle tartışırken eline vurdu....olay geçen sene berna'nın yaşadığının aynısıydı...

gerçıi acundan beklediğim hareketti bu...nasıl ki geçen sene turabiyi iki torbanın arasına bayrak koyduğunda kovmadıysa bugünde sahra yumruk bile atsa kovmayacaktı...

hep reyting hep reyting...

Berna'nın tekmesini görmediniz herhalde?

Bir ele vurmayla diskalifiye olunmaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.