Şimdi Ara

Survivor All Star (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
37 Misafir (31 Mobil) - 6 Masaüstü31 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.246.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Adamlar çöp olabilir ama,acun dokunulmaz olan gitme adayı göstericek kuralı olmasa zor olurdu işi ayrıca hak ederek kazandı finaldı

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

sahradan nefret ettim iyice oyunda önemli olan oyunda arkadaşınla koordineli bir şekilde ilerlemek.Senin tek başına çok hızlı gitmen bir şey ifade etmiyor

Ki kendisi zaten her şeyi berbat eden.
    Özlem sonradan birkaç yerde hata yapsada çatır çatır oynadı diğer yarışmacılarla.
    Ayrıca Begüm hangi akla hizmet Özlem e direktif verme veya onu eleştirme hakkını kendinde buluyor onuda anlayamadım.Ulan vasıfsız adaya geldiğinden beri milyon tane oyunda bir b.k yapamadan yenild sonrada zırıl zırıl ağlayıp durdu, bu oyunda da zayıflığından tekerleği tutamadı bütün yük Özlemdeydi birde oyun öğretmeye kalkıyor millete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: 19 CAN 88

gördüğüm kadarıyla gönüllüler adasında Begüm ve Hasan fazla düzgün insanlar. bunlara Nadya'da dahil edilebilir. bizim ülkemizde düzgün, efendi insanlar pek sevilmez. hele Acun hiç sevmez. çünkü reyting getirmezler. Turabi gibi adamlar hep baş tacı edilir. velhasıl yakın zamanda Begüm'ü harcarlar. yazık olur kızcağıza. bence kesinlikle potansiyeli var ama pek gösteremedi. hız oyunlarında pek iyi değil ama güç gerektiren oyunlarda fena değil gibi. Hasan ise her oyuna uyum sağlayabilecek yapıda. bel bölgesi de yavaş yavaş erimeye başlayınca tutulmaz. ki muhtemelen yarışmaya gelmeden önce bilerek yapılmış bi yağlanma o. eğer öyleyse zekice bi hareket. Hasan'da bi katakulliye kurban gitmezse final görür ama işin içine sms girince maalesef birincilik şansı yok. nedenini zaten hepiniz biliyosunuz.

Turboya kötü dedin aniden bi gülme geldi

Turbo şu ülkede ki en delikanlı babayiğit adamlardan biridir, forumdan atıp tutuyorsunuz gerçrk hayatta karşılaşsanız abi çekersiniz

ben ne Turabi'ye kötü dedim ne de hakkında atıp tuttum. gayet düzgün ve medeni bi şekilde fikirlerimi yazdım nacizane. fikrindir saygı duyarım ama aradığın seviyesiz tartışmayı ben de bulamayacaksın kusura bakma nolur.

ayrıca özel hayatında kimin ne olduğunu bilemeyiz. belki de Turabi'de biyerlerde birilerine abi çekiyodur ya da sen. bilemeyiz sanırım...

delikanlılık babayiğitlik kamera karşısında kamyon arkası laflar söylemekle oluyosa ben de buraya sayfalarca o tarz yazılar yazsam delikanlılığın kitabını yazmış olur muyum?

• bu anılın fragmanda korkmuyorum tarzı konusmaları beni bitiriyor. kendinden 20 yaş büyük adamdan parkurda fark yiyor halaa korkmuyorum öyle iyiym böyle mükemmelim. yav he he.

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19 CAN 88

gördüğüm kadarıyla gönüllüler adasında Begüm ve Hasan fazla düzgün insanlar. bunlara Nadya'da dahil edilebilir. bizim ülkemizde düzgün, efendi insanlar pek sevilmez. hele Acun hiç sevmez. çünkü reyting getirmezler. Turabi gibi adamlar hep baş tacı edilir. velhasıl yakın zamanda Begüm'ü harcarlar. yazık olur kızcağıza. bence kesinlikle potansiyeli var ama pek gösteremedi. hız oyunlarında pek iyi değil ama güç gerektiren oyunlarda fena değil gibi. Hasan ise her oyuna uyum sağlayabilecek yapıda. bel bölgesi de yavaş yavaş erimeye başlayınca tutulmaz. ki muhtemelen yarışmaya gelmeden önce bilerek yapılmış bi yağlanma o. eğer öyleyse zekice bi hareket. Hasan'da bi katakulliye kurban gitmezse final görür ama işin içine sms girince maalesef birincilik şansı yok. nedenini zaten hepiniz biliyosunuz.

Turboya kötü dedin aniden bi gülme geldi

Turbo şu ülkede ki en delikanlı babayiğit adamlardan biridir, forumdan atıp tutuyorsunuz gerçrk hayatta karşılaşsanız abi çekersiniz

Sana delikanlı dediğin adamın milletin diline sakız olan striptiz görüntülerini tekrar tekrar atmamak için kendimi zor tutuyorum.

Olabilir birader bir bitmediniz. Benim demek istediğim bu adam karşına gelse yüzüne karşı hiç bişe diyemezsin korkundan bu forumda ki herkes böyledir

dostum bir insanın sırf senden benden kuvvetli cüsseli olması onun hakkında fikir beyan edemeyeceğimiz anlamına mı gelir? sen mesela cüssesinden çekindiğin adamlara genelde abi mi çekersin? bi takmışsın ''gerçekte karşınıza çıksa korkudan abi çekersiniz bişey diyemezsiniz''. niye diyemeyelim arkadaşım? karşında medeni saygılı bi insan olduğu sürece çok rahat ona da fikirlerini söylersin. çok yanlış düşünüyosun bence.

• %100000 kurgu bir program. ama güzel yinede izliyoruz, dizi izlemekten iyi en azından.

bugün bakıyoruz yine Turabi'nin sözlerinin degişik patentli versioyunun kullanıyor kamera kısmında. bu sefer turabiyi sevmeyen kişiler bile sinir olacak taklit ediyor diye. bile bile adamı taklit ediyor diye.

Geçen hafta aldıgı 1.'lik resmen adam da ego ve özgüven patlamasına sebeb olmuş. acayip bi tavırlar içerisinde. eskiden sessiz sakindi. bi bakalım bu hafta 1.olmsaın görürüm onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bana göre oflaz serenayı ve almedayı her türlü tokatlar hakanda ayni şekilde ahmeti. ahmet bu senenin tolga kareli olmuş

Birde hakanin serenay'a "birine bir sey soyleyeceksen pascal'a söyle o gider" lafi cok hosuma gitti

Ayriyetten sahra kadar gereksiz bir insan olamaz ilk kez turabiye hak verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 16 Mart 2015; 4:16:47 >

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • ah duygu olucaktı o adada sahraya gününü gösterirdi
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Öyle deme, çok güzel direğe tutunur kendisi :))
    Bir rivayete göre MErve Oflaz bir gün Yeni Zelanda'da gezerken bir koalayla karşılaşmış.
    Koalayla inatlaşmış ve ağaca tutunma yarışında koalayı bile yenmiş :))

O sene İhsan ve Hakan hariç erkekler takımın alayı çer çöptü.
    Finalde de Acun Merve Oflaz kazansın diye tek ayak üzerinde durma yarışı, direğe tutunma yarışması gibi yarışmalar koymuştu.

Bir tarafta 95 kiloluk Sakarya Aygırı İhsan, bir tarafta tok karna bile 45 kilo çekmeyen Merve Oflaz.
    Kim direkte daha uzun sürece asılı kalacak? Sonuç zaten belli.
    İhsanın hakkını yediler o sene ya neyse...

Ama Merve Oflaz'ın karakterini çok seviyorum o ayrı. Aklı başında efendi bir kız.
    Ayrıca Almeda'dan sonra adanın en güzel kızı bence.
    İnşallah bir süre daha elenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 16 Mart 2015; 8:28:40 >

Orijinalden alıntı: gopgop

Hakanı ve oflazı harcayacaklar

Bana göre oflaz serenayı ve almedayı her türlü tokatlar hakanda ayni şekilde ahmeti. ahmet bu senenin tolga kareli olmuş

Birde hakanin serenay'a "birine bir sey soyleyeceksen pascal'a söyle o gider" lafi cok hosuma gitti

Ayriyetten sahra kadar gereksiz bir insan olamaz ilk kez turabiye hak verdim

Acun'un Hakan'ı ve grubunu harcatmayacağını düşünüyorum.
    Çünkü Hakan ve Merve Oflaz'ın da kendilerine göre bir izleyici kitlesi var.

Benim spekülasyonum şu:
    Bu hafta sms oylamasını Hakan kazanacak. Hakan kazanırsa Oflaz'ın karşısına kimi koyar? Tabii ki Almeda'yı. Çünkü diğerlerine göre daha az sms'i olduğunu düşünüyorlar. Zaten öyle düşünmeseler bu hafta Almeda'yı yazmayı kararlaştırmazlardı.

Acun da bunu çok iyi biliyor. Benim tahminime göre Acun Almeda'ya haftalık olarak Oflaz'dan daha fazla para ödüyordur. Çünkü Oflaz çakma ünlü, zaten zamanında Survivor sayesinde ünlü olmuştu. Maliyeti ucuzdur Oflaz'ın :))

Hakan zaten bedava çünkü gönüllüler takımında başlamıştı yarışmaya. Gönüllüler takımındaki oyunculara her hangi bir para ödenmiyor. Bedava olmasına rağmen Hakan'ın belli bir kitlesi ve reytingi var. Acun'un en sevdiği yarışmacı tipi :))

Almeda yarışmanın en güzel kızı olmaktan başka pek bir işe yaramıyor. Hatta çoğu hafta varlığıyla yokluğu belli bile değil. Reytingi de düşük bence bu sene. Aldığı paranın hakkını veremedi yani bu sezon. Acun yedirmez ona bu parayı boşu boşuna.
    O yüzden Acun Almeda gitsin ister, maksat masraflar azalsın :))

Buraya yazıyorum, bu hafta Sms'i Hakan kazanır, Oflaz'ın karşısına Almeda'yı koyar ve Acun da Almeda'ya "baş baaşş" yapar

Keşke güzel kızlar hiç elenmese yaa, ondan sonra bir sürü kıllı adamı ve Sahra'yı izlemek zorunda kalıcaz yine

• almeda'yı güzel bulmayan var mı benden başka. bir de itici konuşması ve hareketleri
    yarısmadaki en güzel kız net merve oflaz ve nadya

Orijinalden alıntı: forsaken54

kavga çıktı adada bu saat'de

Sen nerden biliyorsun ?

takım galibiyet almış hala ortalığı karıştırıyor yok efendim o son 4 oyunda çıksa o da yenermişte cartmış curtmuş..

sonuçta özlem çıktı ve yendi tebrik et arkadaşını bitsin... ha özlem iyi mi? özlemde ayrı bir omurgasız... kızın tarafı belli değil ona bir laf söylenince çıkıp çatır çatır tartışamıyor , o zaman da birisi kavgaya dahil olmak zorunda oluyor...

bu arada survıvor kızlar erkekleri izledim 3-5 bölüm... abi daha bi güzel be ? acun hem bu kadar profesyonel değil... (yani ışıklandırmasından tut , konseyin gündüz olmasına kadar , yarışların basitliğine kadar :D şimdi de zor değil de o zamana göre bir tık üstte)

o zaman mesela bir olay yaşanıyor ve tüm program onun üzerine devam ediyor yarışlar dışında bu olay üzerindeki muhabbetler yansıyor..

ama son senelerde öyle değil... özellikle duygu-ümit karan senesinden itibaren... o gün ne tartışma olursa gösteriyorlar... yani bir konu üzerinden değil... herhangi bir şey kavga etmeye yetiyor... bu da acunun ucuzluğunu gösterir herhalde... çünkü koyacak bir muhabbet bulamıyor... sen benim hindistanımı yedin , pilavı az verdin , oyunlarda oynamıyosun , bunu buraya niye koydun hahahaha

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4

• Köpekbalığı bu akşam anıla o lafları yedirir beyler rahat olun

• Ünlüler bari ödül oyununu kazansın Anıl ünlüler takımındaki en itici insanlardan biri olmaya başladı

Orijinalden alıntı: alle33

Su dokunulmazligin 9-9 final oyununda pascal-hakan yarisicak deniyor yarisiyorlar fakat oyun alanina giderken pascalin yaninda dogukan yuruyor bunu farkeden oldu mu hic

Evet ben de fakettim sanki doğukan yarışacakmış gibi yürüdü pascal'la sonra bir baktık hakan gitmiş. Enteresan şeyler dönüyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.